03 / 05 / 2024

rm ritim gayrimenkul

rm ritim gayrimenkul

Nabi Cücük, 2005 yılında kurduğu şirketi RM Ritim Gayrimenkul Değerleme Anonim Şirketi'nden ayrıldı...

Rasat Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rasat Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Metin Kırmızı ve Yılmaz Çabuk ortaklığında kuruldu.

Rasat Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rasat Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Metin Kırmızı ve Yılmaz Çabuk ortaklığında kuruldu.

Radikal Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Radikal Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erman Görmüş tarafından kuruldu.

Rm Investment Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rm Investment Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Raviya Mahfouz tarafından kuruldu.

Gayrimenkul sektöründe alım satımlar hareketlendi!

Redstone'un basın toplantısında açıklamalarda bulunan Redstone Yönetim Kurulu Başkanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, gayrimenkul sektörüyle ilgili de konuştu. Evrim Kırmızıtaş Başaran, şu an gayrimenkul sektöründe fırsatların olduğu bir dönemde bulunduğumuzu belirtti.

Evrim Kırmızıtaş Başaran yeni şirket kurdu!

Redstone Global Franchısıng Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi Ataşehir’de   50 bin TL sermaye bedeli ile Evrim Kırmızıtaş Başaran tarafından kuruldu.

Evrim Kırmızıtaş Başaran, Yılın Girişimci İş Kadını seçildi!

Lüks Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Yılın Girişimci İş Kadını oldu...

Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray için yeni bir gayrimenkul projesi mi planlıyor?

Sarı kırmızılı kulüp Galatasaray'da başkanlık seçimi heyecanı ve açıklamaları devam ediyor. Başkan adaylarının seçimle ilgili konuşmaları da sürüyor. Başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray için yeni bir gayrimenkul projesi mi planlıyor?

Ritim Gayrimenkul Mimarlık Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Ritim Gayrimenkul Mimarlık Dekorasyon Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sibel Ay ve Şermin Çelik Şirin ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul 2021'de de yıldız olabilir!

2020 yılında ekonominin lokomotifi olan gayrimenkul sektörü bu özelliğini 2021'de de koruyabilir. Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran gayrimenkul en güvenli yatırım araçlarından biri olarak yatırımcısını sevindirmeye devam edecek yorumunda bulundu. 

Evrim Kırmızıtaş Başaran gayrimenkulün yıldızı oldu!

Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, gayrimenkul şirketi RE/MAX’in yaklaşık 400 bin kişiyi değerlendirdiği sıralamasında 14'üncü sırada yer aldı.

Evrim Kırmızıtaş Başaran: Gayrimenkul sektörüyle ilgili program yapmak istiyorum!

Güncel bir kadın programı ya da gayrimenkul ile ilgili soruları cevaplayacağı program yapmak istediğini söyleyen Evrim Kırmızıtaş Başaran, ''Yapımcılardan gelecek tekliflere açığım'' dedi.

Evrim Kırmızıtaş Başaran, 500 kişiyle doğum gününü kutladı!

Lüks gayrimenkul danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, Akademideki Tecrübe Paylaşımı Programı üzerinden online olarak 500 kişiyle doğum gününü kutladı.

rm ritim gayrimenkul Haberi

rm ritim gayrimenkul

Nabi Cücük, şirketi olan RM Ritim Gayrimenkul Değerleme Anonim Şirketi'nden ayrıldı. Nabi Cücük RM Ritim Gayrimenkul Değerleme Anonim Şirketi'ni 2005 yılında kurmuştu. Birçok görevde yer alan cücük, son zamanlarda özellikle etik olmayan transferler ve sektördeki sorunlar gibi bazı nedenlerden dolayı şirketinden şartlar düzelene kadar ayrılma kararı aldı...



Cücük'ün açıklaması şu şekilde; 

2005 yılında kurduğumuz RM Ritim Gayrimenkul Değerleme A.Ş şirketimden ayrıldım. RM Ritim şirketimin SPK ve BDDK listesine girmesinde yer almasını sağladığım 15  yıldır gayrimenkulun hemen her kademesinde görev aldığım sektörde en son 6 yıldır genel müdürlüğünü yaptığım gayrimenkul değerleme firması olan RM RİTİM GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş'den ayrılma kararı aldım.


Sektörümüze DUD Başkan Yardımcılığı Lidebir Yönetim Kurulu Üyesi olarak da destek vermemin yanı sıra TDUB'un organizasyonlarında da fahri görevlerde bulundum. Değerleme sektörünün...