25 / 05 / 2024

Robert Bezeau plastik şişe evleri

Robert Bezeau plastik şişe evleri

Çevreye zarar veren ve doğada milyonlarca yıl kaybolmayan plastik atıklar, Kanadalı Robert Bezeau tarafından evlere dönüştürülüyor.

Etel-Robert Baler çiftinin mal paylaşımı nasıl olacak?

Türkiye Musevi Cemaati'nin geçici başkanlarından Sami Herman'ın kızı Etel Baler, Türkiye, Balkanlar ve Orta Doğu'nun lider, dünyanın en büyük üçüncü kenarbandı üreticisi Roma Plastik'in sahibi olan eşi Robert Bey'in tüm mallarının yarısını istiyormuş...

Kanadalı Robert Bezeau plastik şişelerden ev inşa etti!

Çevreye zarar veren ve doğada milyonlarca yıl kaybolmayan plastik atıklar, Kanadalı Robert Bezeau tarafından evlere dönüştürülüyor.

Vatan Plastik'in ilk fabrikası Haziran'da açılacak!

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Osmaneli'nin sanayileşmedeki gelişmelerinden bahsederek, bazı fabrikaların yer alımına devam ettiğini, Gök inşaat ve Delta Plastik Fabrikalarının yatırımlarını tamamladığını Vatan Plastik'in ise ilk fabrikasını Hazir

Vatan Plastik'in ilk fabrikası Bilecik'te açılacak!

Münür Şahin, Osmaneli'nin sanayileşmedeki gelişmelerinden bahsederek, bazı fabrikaların yer alımına devam ettiğini, Gök inşaat ve Delta Plastik Fabrikalarının yatırımlarını tamamladığını Vatan Plastik'in ise ilk fabrikasını Haziran ayında açacağını duyurd

Menemen Medusa Plastik'e inşaat ruhsatı verildi!

Plastik alanında Türkiye'nin tek İhtisas organize sanayi bölgesi olan Menemen Plastik İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde ilk inşaat ruhsatı Medusa Plastik'e verildi.

Noyan Metal Plastik Yapı Malzemeleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Noyan Metal Plastik Yapı Malzemeleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Öztürk tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 29 Nisan'da Pendik, Yeşilbağlar Mahallesi'nde kuruldu.

Akmilsan Alüminyum Metal İnşaat Makina Plastik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akmilsan Alüminyum Metal İnşaat Makina Plastik Ticaret Limited Şirketi, Kadriye Gültekin tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da Esenyurt, Pınar Mahallesi, Erzurum Kongre Caddesi'nde kuruldu.

Plastik inşaat malzemeleri dış ticaret fazlası sağladı!

Plastik Sanayicileri Federasyonu (PLASFED) raporuna göre, Türkiye'deki üreticiler ihracatlarını 2013 yılına göre yüzde 2,7 artırdı ve üretimin de yüzde 39'unu ihraç etti.

Robert De Niro'dan İstanbul'a otel!

Robert De Niro'nun ortağı olduğu Nobu Hotel'in dünyadaki sekizinci oteli, yakında İstanbul'da açılacak. İşadamı Mübariz Mansimov, Levent'teki oteli Edition'u da Nobu Hotel'e çevirecekmiş..

Plastik inşaat malzemelerinde dış ticaret fazlası verildi!

PLASFED'in 2014 yılı plastik inşaat malzemelerine yönelik yayımladığı rapora göre, Türkiye plastik inşaat malzemeleri sektörü iç pazardaki yavaşlamaya rağmen ihracat artışı sayesinde yılı başarıyla tamamladı.

Robert Varon baba oldu!

Mar Yapı İş Geliştirme Müdürü Robert Varon baba oldu. Robert Varon ve eşi yeni bebeklerine Nino Kaan ismini verdi.

Pardus İleri İnşaat Teknolojileri Turizm İnşaat ve Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pardus İleri İnşaat Teknolojileri Turizm İnşaat ve Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ömer Tuğrul Turan, Koray Şaban Akarsu, Berkay Murat Akarsu tarafından 8 Nisan'da kuruldu.

Emir Suyunu plastik beton projesiyle dünya 3'ncüsü oldu!

Plastik atıkları değerlendirerek, depremde can kaybını engellemeyi ve çevre sorunlarına çözüm bulmayı hedefleyen, Emir Berk Suyunu, “Çevre Dostu Plastik Beton” projesiyle, İspanya'da yapılan Bilimsel Projeler yarışmasında dünya 3.sü oldu.

Robert Bezeau plastik şişe evleri Haberi

Robert Bezeau plastik şişe evleri

Kanadalı Robert Bezeau, insan hayatını tehdit eden plastik atıkların zararlarını en aza indirmek ve geri dönüşüme kazandırmak için onlardan evler inşa ediyor. 

İşte Robert Bezeau'nun plastik şişelerden inşa ettiği o evler...