19 / 05 / 2024

Robert Shiller finansal balon

Robert Shiller finansal balon

Nobel Ekonomi Ödülü'nü alan ABD'li ekonomist Robert Shiller, Der Spiegel dergisine verdiği röportajda uyarılar yaptı. Bir çok ülkede borsalardaki ani yükselişler ve hızla artan gayrimenkul fiyatlarının bir finansal balon yarattığını söyledi...

Kripto paralarda balon var mı?

Yale Üniversitesi Profesörü ve aynı zamanda S&P Case- Shiller konut fiyat endeksi kurucusu da olan Robert Shiller, kripto para piyasalarına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Özak GYO 2014 yılı finansal durum tablosunu yayınladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada 2014 yılı finansal durum tablosunu yayınladı..

Servet GYO 2014 yılının finansal tablolarını yayınladı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., 31 Aralık 2014 tarihi itibarıyla hazırlanan finansal tablolar ve dipnotları ile bağımsız denetim raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Torunlar GYO 2014 yılının finansal tablolarını yayınladı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., 31 Aralık 2014 tarihi itibarıyla hazırlanan finansal tablolar ve dipnotları ile bağımsız denetim raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

FU Gayrimenkul finansal kiralama şirketlerinin çözüm ortağı olacak!

Gayrimenkul ipoteği sektöründe birçok ilke imza atan ve 10 yıllık bilgi birikimi ve deneyime sahip olan FU, yeni ürünüyle Finansal Kiralama Şirketlerinin çözüm ortağı olmayı hedefliyor.

Edip Gayrimenkul Yatırım 2014 yılının finansal tablolarını yayınladı!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret AŞ., 31 Aralık 2014 tarihi itibarıyla hazırlanan finansal tablolar ve dipnotları ile bağımsız denetim raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

İşbir Holding 2014 yılı finansal rapor bildirimini yayınladı!

İşbir Holding A.Ş tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu 'nda 01/04/2014 - 31/12/2014 dönemine ilişkin finansal rapor bildirimi yayınlandı.

Saf GYO 2014 yılının finansal tablolarını yayınladı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 31 Aralık 2014 tarihli konsolide bilançosu ile aynı tarihte sona eren hesap dönemine ait konsolide finansal tabloların denetim sonucunu KAP'a bildirdi.

Aktay Turizm'in 2014'e ait finansal tablosu yayınlandı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 'nın yüzde 100 oranında iştirak ettiği Aktay Turizm Yatırımları ve İşletmeleri 'nin 2014 'e ait finansal tabloları yayınlandı.

Yeni Gimat GYO 2014 yılının finansal tablolarını yayınladı!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., 31 Aralık 2014 tarihi itibarıyla hazırlanan finansal tablolar ve dipnotları ile bağımsız denetim raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Enka İnşaat 2014 finansal tablosu yayınlandı!

Enka İnşaat ve Sanayi Anonim Şirketi 31 Aralık 2014 finansal tablosu yayınlandı. Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Enka İnşaat, 2014 yılına ait faaliyet raporunu şöyle:

Akfen GYO 2014 finansal raporunu yayınladı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 2014 finansal durum tablosunu yayınladı. İşte şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirilen 2014 yılına ait faaliyet raporu şu şekilde;

Pera GYO finansal raporunu açıkladı!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2014 yılına ait finansal tablolar ve bağımsız denetçi raporunu yayınladı. İşte Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirilen faaliyet raporu şu şekilde:

Robert Shiller finansal balon Haberi

Robert Shiller finansal balon

BU yılın Nobel Ekonomi Ödülü'nü alan ABD'li ekonomist Robert Shiller, Der Spiegel dergisine verdiği röportajda uyarılar yaptı. Shiller, başta ABD olmak üzere bir çok ülkede borsalardaki ani yükselişler ve hızla artan gayrimenkul fiyatlarının bir finansal balon yarattığını söyledi. 


Akşam...