04 / 07 / 2024

roma sorunları

roma sorunları

Dolup taşan çöp bidonlarının etrafını saran fareler, dev martılar ve hatta yaban domuzları, durağa ne zaman uğrayacağı belli olmayan, gelse de artık sıklıkla yolda kalan belediye otobüsleri ve daha onlarca neden Roma'nın bir kez daha çöktüğünü gözler önüne seriyor...

Malatya'da inşaat sektörü sorunları ele alındı!

MÜSİAD Malatya Şubesi İnşaat Sektör Kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Malatya'daki İnşaat sektörü ile alakalı sorunlar ve çözüm önerilerinin ele alındığı toplantıda Malatya'da son zamanlarda öne çıkan sorunlar değerlendirildi.

Melih Meriç: Sorunların çözümünde STK'ların önemi büyük!

Şehitkamil Kaymakamı Ali Dursun'u makamında ziyaret eden İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Melih Meriç ve yönetim kurulu üyeleri Türkiye'nin en büyük ilçelerinden birisi olan Şehitkamil ilçesinin sorunları ve çözüm yollarını konuştular.

Esenler Belediyesi imar sorunlarını çözüyor!

Esenler Belediyesi, imar sorunlarını da vatandaşlarla birlikte çözüyor. Tuna Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, “Biz halka rağmen değil, halkın yanında rehber olarak çalışıyoruz” dedi.

Esenler'deki imar sorunları çözülüyor!

Esenler Belediyesi, imar sorunlarını da vatandaşlarla birlikte çözüyor. Tuna Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, “Biz halka rağmen değil, halkın yanında rehber olarak çalışıyoruz” dedi.

Gaziosmanpaşa’nın elektrikle ilgili sorunları BEDAŞ’a iletildi!

Gaziosmanpaşa’nın elektrikle ilgili sorunları BEDAŞ’a iletildi. Gerçekleştirilen toplantıya Kaymakam Yaşar Karadeniz, BEDAŞ Genel Müdürü Abdullah Atalay, Belediye Başkan Yardımcıları'nın yanı sıra mahalle muhtarları da katıldı.

Ariston Thermo bayileriyle Roma'da bir araya geldi!

Isıtma sektörü ürünlerinde dünya devi Ariston Thermo, bu yıl bayileriyle Roma’da bir araya geldi. Türkiye genelinde 120 bayinin katıldığı toplantıda, Ariston Thermo 2014 değerlendirmesi yapıldı ve 2015 yılı hedefleri aktarıldı..

Yapı Denetimi Uygulama ve Sorunları Paneli Adana'da gerçekleşti!

Yapı denetimi uygulamaları masaya yatırıldı TMMOB İnşaat Mühendisleri Adana Şubesi ile Yapı Denetim Kuruluşları Birliği (YDKB) tarafından düzenlenen "Yapı Denetimi Uygulama ve Sorunları" paneli gerçekleşti..

Esenyurt'ta sorunlar düzelince fiyatlar arttı!

Geçtiğimiz yıllarda iflas eden firmalar ve konutzedelerle gündeme gelen İstanbul Esenyurt’ta sorunların büyük oranda çözüme kavuştuğu belirtiliyor.Tamer Özyurt, “Sorunların çözümü ile bölgedeki fiyatlar da arttı. " dedi.

Mahalleler Birliği tapu sorunları için Ankara'ya gidiyor!

Tapu sorunlarına çözüm bulabilmek için İstanbul'un çeşitli semtlerinden vatandaşların oluştur Mahalleler Birliği sorunlarını iletmek için Ankara'ya gitmeye hazırlanıyor.

Hatay Çalıştayı'nda Arsuz'un ulaşım sorunları konuşuldu!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen 1. Ulaşım Çalıştayı'nın ikinci gününde Nazım Çulha Arsuz'un ulaşım sorunları ve bu sorunların çözümüne ışık tutacak önerileriyle dikkat çekti.

GTO'da inşaat sektörü ve sorunları masaya yatırılacak!

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Türkiye ve Gaziantep inşaat sektörünü "İnşaat Sektörünün Dünyadaki ve Türkiye'deki Durumu, Sorunları, Gaziantep Özelinde Sektörün Geleceği ve Alınacak Önlemler" konulu panelde masaya yatıracak.

Kuşadası'nda turizm sektörünün sorunları konuşuldu!

Aydın Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Rahmi Terzi, turizm sektörünün istihdam sorunlarını tartışmak üzere KODER üyeleri ile 17 Şubat'ta Sealight Resort Hotel'de bir araya geldi.

Uşak'taki 3. Sanayi Sitesi sorunları bitirecek!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Yeni Sanayi Sitesi Esnafını ziyaret etti Ziraat Aletleri Esnaf Odası Başkanı Nazmi Arıkan'ın da eşlik ettiği ziyarette "Sanayi sitesinin sorunlarının çözüleceği" belirtildi.

roma sorunları Haberi

roma sorunları

Roma'da artık hayat eskisi gibi değil. Heryerde dolup taşan çöp bidonlarının etrafını saran fareleri, dev martıları ve hatta yaban domuzlarını görmek mümkün. Romalıların en çok durağa ne zaman uğrayacağı belli olmayan, gelse de artık sıklıkla yolda kalan, alev alan, patlayan belediye otobüslerinden şikayet ediyor. Şehirdeki motosikletliler de dipsiz çukurlardan şikayetçi. 

BBC'den Övgü Pınar, Roma'nın bir kez çöktüğünü şu sözlerle anlattı; Romalılar geçtiğimiz gün şehirdeki "çürümeyi" protesto etmek için belediye meydanına koştu. Şehir merkezinin biraz dışında kalan Garbatella semtinde bir otobüs durağında bekleyen yaklaşık 70 yaşındaki bir İtalyan kadına "Siz de mi gösteriye gidiyorsunuz?" diye soruyorum.

Cevabı dramatik oluyor: "Hayır, ben yıllardır kent merkezine gitmiyorum. Roma'nın düştüğü hali görmeye dayanamıyorum."

İstifa çağrıları

Roma bu hale yeni gelmedi ancak Haziran 2016'da göreve gelen 5 Yıldız...