05 / 05 / 2024

 Rönesans İnşaat Göztepe stadı

 Rönesans İnşaat Göztepe stadı

Çalışmaları devam eden Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi inşaat çalışmaları bu yılın Aralık ayında tamamlanacak. 

Avşin Deri Ve Tekstil Ürünleri İnşaat Züccaciye Hediyelik Eşya Gıda Oto.İth.İhr.Limited Şirketi kuruldu!

Avşin Deri Ve Tekstil Ürünleri İnşaat Züccaciye Hediyelik Eşya Gıda Oto.İth.İhr.Limited Şirketi Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Soner Sökmenci ve Ünal Sökmenci ortaklığında kuruldu.

Göksan Orman Ürünleri İnşaat Plastik Hafriyat Nakliyat Metal Palet San.Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Göksan Orman Ürünleri İnşaat Plastik Hafriyat Nakliyat Metal Palet San.Tic.Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Remzi Çifcibaşı tarafından kuruldu.

Gürsan Orman Ürünleri İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gürsan Orman Ürünleri İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sebahattin Gür tarafından kuruldu.

Ergo Endüstriyel Ürünler İnşaat Lojistik Ve Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ergo Endüstriyel Ürünler İnşaat Lojistik Ve Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ilaha Alıyeva tarafından kuruldu.

Mahal İnşaat Taahhüt Gıda Petrol Ürünleri İnşaat Malzemeleri Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mahal İnşaat Taahhüt Gıda Petrol Ürünleri İnşaat Malzemeleri Taşımacılık Ticaret Ve San.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Mahal İnşaat Taahhüt Gıda Petrol Ürünleri İnşaat Malzemeleri Taşımacılık Ticaret Ve San.Ltd.Şti.'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Anvil Grup Gayrimenkul Yatırım İnşaat Gıda Maddeleri Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anvil Grup Gayrimenkul Yatırım İnşaat Gıda Maddeleri Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Şevval Örs tarafından kuruldu.

Günerler Ahşap Orman Ürünleri İnşaat Yapı Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günerler Ahşap Orman Ürünleri İnşaat Yapı Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün ümraniye'de Gökhan Günay tarafından kuruldu.

Güneyler Ahşap Orman Ürünleri İnşaat Yapı Otomotiv Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneyler Ahşap Orman Ürünleri İnşaat Yapı Otomotiv Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Fikret Baran tarafından kuruldu.

Gazel Enerji Yatırım İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gazel Enerji Yatırım İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda (Zeın Eddın) M. Abed A. Hawwarın, Ayet Haliloğlu, M. (M. Jawad) Hamza Shahın ve N. (Moh'd Sharıf Sha'lan Abı Sırıeh ortaklığında kuruldu.

Serenay Endüstriyel Ürünler İnşaat Danışmanlık Gıda Ve Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serenay Endüstriyel Ürünler İnşaat Danışmanlık Gıda Ve Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rafaıl Babayev tarafından kuruldu.

Kaya Oğulları Petrol Ürünleri İnşaat Nakliyat Ve Gıda Maddeleri San.Tic.Ltd.Şti.Sancaktepe Şubesi açıldı!

Kaya Oğulları Petrol Ürünleri İnşaat Nakliyat Ve Gıda Maddeleri San.Tic.Ltd.Şti.Sancaktepe Şubesi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Kaya tarafından açıldı. 

Rönesans İnşaat'ın Schiphol Havalimanı sözleşmesi feshedildi!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü köşesinde Rönesans İnşaat’ın Hollanda'daki Schiphol Havalimanı projesini kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in 'Rönesans, Hollanda’daki projeyi bitiremedi Schiphol Havalimanı sözleşmesi feshedildi' başlıklı yazısı...

Cantaş Enerji Nakliyat İnşaat Gıda Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Cantaş Enerji Nakliyat İnşaat Gıda Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Cantaş Enerji Nakliyat İnşaat Gıda Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

 Rönesans İnşaat Göztepe stadı Haberi

 Rönesans İnşaat Göztepe stadı

TOKİ Başkan Yardımcısı Levent Sungur ve beraberindekilerin inşaat çalışmaları devam eden Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde incelemelerde bulunduğu bildirildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Sungur’un yanı sıra TOKİ Uygulama Daire Başkanı Murat Oskay ve TOKİ teknik personel ekibinin katıldığı ziyarette inşaatın son durumuyla ilgili detaylı iş programının ele alındığı söylendi. Ziyarette, kulüp başkanı Mehmet Sepil ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu aktarıldı.

Açıklamada, Rönesans İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Aydın, stat inşaatını Aralık 2019'da bitirilmeyi plandıklarını...