27 / 07 / 2024

Rönesans Konut 2015 projeleri

Rönesans Konut 2015 projeleri

Rönesans Konut, İstanbul Kartal'daki ilk konut projesi Sayfiye'de konut sahibi olmak isteyenlere sunduğu ödeme seçeneklerini yılın son günlerine kadar devam ettireceğini duyurdu...

Rönesans İnşaat Avrupa'nın en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi oldu!

Dünya genelinde çok sayıda konut projelerini üstlenen Rönesans İnşaat  ENR’ın ‘Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri’ listesinde, dünyanın en büyük 28'inci, Avrupa'nın ise en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi olarak yer aldı.

Rönesans Holding İzmir Bayraklı'da 910 adet konut inşa edecek!

320 milyon TL'lik Hava Harp Okulu ihalesinin ardından, 343 milyon TL'lik İzmir Bayraklı’da yapılacak 910 konut ve 132 dükkan inşaatı ihalesini de Rönesans Grubu aldı. 

Kartal Rönesans Sayfiye fiyat listesi!

Rönesans Konut tarafından hayata geçirilen Sayfiye Evleri şu anda teslim ediliyor. İşte Kartal Rönesans Sayfiye fiyat listesi...

Rönesans Maltepe satışları yarın başlıyor!

Rönesans Gayrimenkul Maltepe projesinin lansmanı yarın gerçekleştiriliyor. Rönesans Maltepe projesinde konut, ofis ve AVM olacak...

Rönesans Gayrimenkul Maltepe projesi!

Karma proje olarak hayata geçirilen Rönesans Gayrimenkul Maltepe projesi konut, ofis ve AVM alanlarından meydana geliyor. Proje Rönesans Gayrimenkul imzasıyla inşa ediliyor.

Maltepe Rönesans projesi!

Maltepe Rönesans projesi karma proje olarak dizayn ediliyor. Konut, ofis ve alışveriş merkezinden oluşan Maltepe Rönesans projesi 41 bin 725 metrekare arsa alanına sahip.

Maltepe Rönesans Hayat projesi görücüye çıkıyor!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım, İstanbul Maltepe’de hayata geçireceği karma projeyi görücüye çıkarıyor. Konut, Ofis ve Alışveriş Merkezi karmasından oluşan, entegre bir yaşam deneyimi yaşatmaya hazırlanan projenin tüm detayları 7 Ekim Cuma günü gerçekleşecek lansmanda açıklanacak.

Rönesans GYO 2015 genel kurul toplantısının sonucunu yayınladı!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2015 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı bugün saat 10.00'da Ankara'da gerçekleştirildi. Rönesans GYO, 2015 genel kurul toplantısının sonucunu yayınladı!

Rönesans Hayat Maltepe Projesi!

Rönesans Gayrimenkul'ün Maltepe projesi Rönesans Hayat adıyla satışa sunulacak. Maltepe Rönesans Hayat projesinde konut, ofis ve AVM olacak...

Rönesans Holding 2015 faaliyet raporunu yayınladı!

Rönesans Holding tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Rönesans Holding 2015 faaliyet raporunu yayınladı.

Emlak Konut 2015 kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut 2015 kar dağıtım tablosunu yayınladı.

Emlak Konut 2015'te 6,32 milyar TL'lik satış yaptı!

2015 yılı satışı hedefini 6,75 milyar TL olarak duyuran Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2015 yılında 6,32 milyar TL'lik satış yaptı. 2015'te Emlak Konut tarafından 10 bin 453 adet bağımsız bölümün satışını gerçekleştirildi.

Emlak Konut 2015 Aralık ayı yabancı satış raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformunda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut 2015 Aralık ayı yabancı satış raporunu yayınladı.

Rönesans Konut 2015 projeleri Haberi

Rönesans Konut 2015 projeleri

İstanbul Kartal'daki ilk konut projesi Sayfiye'de konut sahibi olmak isteyenlere sunduğu ödeme seçeneklerini yılın son günlerine kadar devam ettireceğini duyuran Rönesans Konut, 2015'e 3 yeni proje ile girecek. Şirket, İstanbul Maltepe, İzmir Konak ve İzmir Turan'da karma kullanımlı projelerinin lansmanını 2015'te...