04 / 05 / 2024

rönesans küçükyalı projesi

rönesans küçükyalı projesi

Rönesans Gayrimenkul Yatırım'ın Küçükyalı AVM ve Otel projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan onay geldi. "ÇED Olumlu" raporu verilen proje 48 bin 958 metrekare alanda yükselecek.

Nidapark Küçükyalı'nın değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Maltepe Küçükyalı Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ile ilgili (Nidapark Küçükyalı) projesi hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı.     

TOKİ Kırşehir Kındam orta gelir grubu son başvuru tarihi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kındam projesi için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Nidapark Küçükyalı 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, "Nidapark Küçükyalı" projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Nidapark Küçükyalı yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf GYO, portföyünde yer alan, İstanbul Maltepe'de konumlu Nidapark Küçükyalı Projesi 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut GYO Nidapark Küçükyalı değerleme raporu!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Maltepe Küçükyalı Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi  (Nidapark Küçükyalı) projesi için gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Emlak Konut GYO Nidapark Küçükyalı değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Maltepe Küçükyalı Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (Nidapark Küçükyalı) projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı.

Nidapark Küçükyalı gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Nidapark Küçükyalı projesi ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Tahincioğlu Nidapark Küçükyalı projesinde 0.59 faiz kampanyası!

Tahincioğlu Nidapark Küçükyalı projesinde vade farkını 0.59’a düşürdü. İşte Haziran 2020’de teslimi başlayacak Nidapark Küçükyalı projesi detayları ve  ödeme planı…

Nidapark Küçükyalı 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO'nun Nidapark Küçükyalı projesi için hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Nidapark Küçükyalı 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul, Maltepe'de konumlu Nidapark Küçükyalı Projesi 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Rönesans'ın Blankenburg Bağlantı Yolu projesine ödül!

Avrupa’nın stratejik projelerine imza atan Rönesans, iştiraki Ballast Nedam ile Hollanda’nın en büyük PPP projesi “Blankenburg Bağlantı Yolu”nun inşasını sürdürüyor.

Nidapark Küçükyalı bağımsız bölüm sayısı 1956 adet oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ile inşa edilen Nidapark Küçükyalı projesi kapsamında toplam bağımsız bölüm sayısı 1956 adet oldu...

Nidapark Küçükyalı 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Nidapark Küçükyalı projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı... 

rönesans küçükyalı projesi Haberi

rönesans küçükyalı projesi


Rönesans Gayrimenkul Yatırım'ın İstanbul Maltepe'ye bağlı Küçükyalı'da inşa edeceği Otel ve AVM projesine bakanlıktan onay verildi. Rönesans Küçükyalı AVM ve Otel projesinde 5 katlı bir alışveriş merkezi, 9 katlı 228 oda 456 yatak kapasiteli otel bloğu yer alıyor.



Rönesans Küçükyalı AVM ve Otel projesi 48 bin 958 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. 5 katlı otoparkın olacağı Rönesans Küçükyalı AVM ve Otel projesi 214 bin metrekare inşaat alanına sahip.



Rönesans Küçükyalı projesinin otelinde 450 kişi konaklayabilecek. Projenin AVM kısmını ise günde 25 bin kişinin ziyaret etmesi öngörülüyor.



Rönesans Küçükyalı AVM ve Otel projesi 24 ayda tamamlanacak. Rönesans Küçükyalı projesinde AVM'nin kapalı inşaat alanı 103 bin 670 metrekare, otelin kapalı inşaat alanı 16 bin 100 metrekare, otopark kapalı inşaat alanı 94 bin...