27 / 04 / 2024

Rönesans proje yarışması başvuru

Rönesans proje yarışması başvuru

Rönesans Holding’in “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” çağrısıyla düzenlediği proje Yarışmasına rekor başvuru yapıldı. “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” proje yarışmasına 3 ayda 78 üniversiteden 1065 genç başvurdu...

İzmir Konak Belediyesi'ne mimarlık yarışmasından 4 ödül!

İzmir'e bağlı Konak Belediyesi, 'The International Property Awards (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) mimarlık proje yarışmasında dört ödülün sahibi oldu. 

ÇEDBİK Sürdürülebilirlik Fikir Yarışması sonuçlandı!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği (ÇEDBİK) tarafından gerçekleştirilen “ÇEDBİK Sürdürülebilirlik Fikir Yarışması - 2020” sonuçlandı ve ödüller sahiplerini buldu.

Rönesans Holding Sürdürülebilir Geleceği Tasarla yarışması başvuruları 1 Mart'ta başlıyor!

Rönesans Holding’in, üniversite öğrencileri özelinde bu yıl yedincisini düzenlediği “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” yarışması için başvuru süreci 1 Mart 2021 itibariyle başladı

İBB Sosyal Merkezler Mimari Proje Yarışması düzenliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı, Sosyal Merkezler Mimari Proje Yarışması düzenleyeceğini açıkladı. 

ÇEDBİK Sürdürülebilirlik Fikir Yarışması 2020 başlıyor!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği (ÇEDBİK) Sürdürülebilirlik Fikir Yarışması 2020 başlıyor...

Ana Transfer Merkezi Mimari Proje Yarışması'nda ödüller sahiplerine teslim edildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin otogar için düzenlediği ulusal mimari proje yarışmasında dereceye giren proje sahipleri ödüllerini teslim aldı. 

Kalyon Holding, Karapınar SCADA Merkezi için mimari proje yarışması düzenliyor!

Kalyon Güneş Teknolojileri Fabrikası ve Türkiye’nin en büyük güneş santrali Karapınar GES ile yenilenebilir enerji alanındaki yatırımlarını büyüten Kalyon Holding, Karapınar SCADA Merkezi için mimari proje yarışması düzenliyor.

Rönesans Holding Sürdürülebilir Geleceği Tasarla yarışmasının ödül töreni yapıldı!

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı İpek Ilıcak Kayaalp yaptığı açıklamada "Geçtiğimiz 6 yıl boyunca. Yarışmaya katılan başvurular ile toplamda 100 bin üniversiteli öğrenciye ulaşmış olduk." dedi.

Bakırköy Meydanı Kentsel Tasarım Proje Yarışması sonuçlandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin, kamusal alanların erişilebilir ve güvenli yerler olması amacıyla Mart ayında gerçekleştirdiği “Bakırköy Cumhuriyet (Özgürlük) Meydanı Kentsel Tasarım Yarışması” sonuçlandı.

Duvarın Ötesinde Mimari Proje Yarışması’nın kazananları belli oldu!

San Deco tarafından ilk defa gerçekleşen Duvarın Ötesinde Mimari Proje Yarışması’nın kazananları belli oldu. Yarışmaya 46 farklı üniversiteden 143 öğrenci 102 projeyle katıldı. Yapılan jüri değerlendirmesinin ardından ödüle sahip olan projeler kamuoyuna sunuldu.

İTÜ'nün meslek lisesinden Ulusal Artırılmış Gerçeklik Proje Yarışması!

İstanbul Teknik Üniversitesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) Ulusal Artırılmış Gerçeklik Proje Yarışması başlattı.

AMORF Doğal Taş Tasarım ve Proje Yarışması için son başvuru tarihi 13 Temmuz!

Ege Maden İhracatçıları Birliği (EMİB) tarafından düzenlenen AMORF Doğal Taş Tasarım ve Proje Yarışması’nın başvuruları 13 Temmuz 2020'ye kadar devam edecek. 

San Deco Mimari Proje Yarışması için son başvuru tarihi 8 Haziran! 

Mimarlık ve İç Mimarlık öğrencileri için düzenlenen 'San Deco mimari Proje Yarışması: Duvarın Ötesinde' yarışması için son katılım tarihi 8 Haziran olarak belirlendi...

Rönesans proje yarışması başvuru Haberi

Rönesans proje yarışması başvuru

Rönesans Holding’in üniversiteli gençleri sektöre kazandırmak amacıyla, “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” çağrısıyla düzenlediği proje Yarışmasına rekor başvuru yapıldı. “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” proje yarışmasına 3 ayda 78 üniversiteden 1065 genç başvurdu.

Alanlarındaki bu önemli fırsatı değerlendirmek isteyen mimarlık ve mühendislik fakültesi öğrencilerinin 13 Şubat’a kadar projelerini teslim etmeleri gerekiyor.


Türkiye’nin geleceğini şekillendirecek gençlerin kendi sınırlarını aşmasının önünü açmayı hedefleyen Rönesans Holding’in bu hedef çerçevesinde, “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” sloganıyla düzenlediği ve 15 Ekim 2014’de ilan edilen proje yarışmasına başvurular devam ediyor. Konuya ilişkin olarak üniversitelerde düzenlenen seminerlerle de adından sıkça söz ettiren Rönesans’ın proje yarışmasına mimarlık ve mühendislik fakülteleri öğrencileri yoğun ilgi gösteriliyor.


Yarışmaya, Türkiye genelindeki tüm üniversitelerin 3. ve 4. sınıf mimarlık ve mühendislik fakültesi öğrencileri, takımlar halinde katılabiliyorlar. “Yeşil Bina ve Çevre Dostu...