28 / 04 / 2024

Rönesans Sayfiye görselleri

Rönesans Sayfiye görselleri

Toplam 276 adet konuttan oluşan Rönesans Sayfiye görselleri yayınlandı. Projede; 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2,5 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor...

Rönesans Sayfiye'de 200 konut satıldı!

Rönesans Konut'un İstanbul'daki 300 konutluk ilk projesi "Sayfiye"'de 4 ay gibi bir sürede 200 konutun satışı gerçekleştirildi. Kaba inşaatının yüzde70'i tamamlanan projede 200 dairenin ev sahipleri brunchta biraraya geldi.

Rönesans Holding, 30 senedir faaliyet gösterdiği Rusya pazarından çekildi!

İnşaat, gayrimenkul geliştirme, enerji, endüstriyel tesisler ve sağlık alanında faaliyet gösteren Rönesans Holding, 30 senedir faaliyet gösterdiği Rusya pazarından çekildiğini açıkladı!. İşte detaylar...

Rönesans Holding'e Social Media Awards’dan ödül!

Marketing Türkiye ve BoomSonar iş birliğiyle hayata geçirilen ve bu sene dördüncüsü düzenlenen “Social Media Awards Turkey 2020”de holding kategorisinde Rönesans Holding, gümüş ödüle layık görüldü.

TOKİ Diyarbakır Kayapınar görselleri!

TOKİ Diyarbakır Kayapınar görselleri haberimizde yer alıyor. Kura çekilişi bugün gerçekleştirilen projede sonuçlar henüz açıklanmadı. 

Kartal Rönesans Sayfiye fiyat listesi!

Rönesans Konut tarafından hayata geçirilen Sayfiye Evleri şu anda teslim ediliyor. İşte Kartal Rönesans Sayfiye fiyat listesi...

Maltepe Rönesans Hayat projesi görücüye çıkıyor!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım, İstanbul Maltepe’de hayata geçireceği karma projeyi görücüye çıkarıyor. Konut, Ofis ve Alışveriş Merkezi karmasından oluşan, entegre bir yaşam deneyimi yaşatmaya hazırlanan projenin tüm detayları 7 Ekim Cuma günü gerçekleşecek lansmanda açıklanacak.

Tekfen - Rönesans İzmir projesinin görselleri değişti!

Tekfen - Rönesans İzmir projesinde alışveriş merkezi, residence daireler ve ofisler bulunuyor. İnşaatı 2017 yılı başında başlayacak proje için zemin çalışmaları başladı.

Rönesans, BM Kadının Güçlenmesi Prensipleri’ni imzaladı!

Sektörün oldukça üzerinde bir kadın çalışan oranına sahip olan Rönesans Holding, BM Kadının Güçlendirilmesi Prensipleri'ni (Women’s Empowerment Principles) imzalayarak bu alandaki hassasiyet ve kararlılığını göstermiş oldu.

Rönesans Konut Sayfiye projesinde kredi faizlerini düşürdü!

Rönesans Konut Kartal Yakacık'ta hayata geçirdiği Sayfiye Projesi'nden faiz oranı aylık yüzde 0,89'a düşürüldü. 303 konutun bulunduğu projede fiyatlar 311 bin ile 765 bin lira arasında değişiyor.

Kartal Rönesans Sayfiye'de teslimler Aralık 2015'te başlıyor!

Rönesans Holding bünyesinde faaliyet gösteren Rönesans Konut'un İstanbul'daki ilk projesi ve 18 Nisan'da satışa çıkan Sayfiye'de dairelerin yüzde 80'i satıldı..

Rönesans Sayfiye yatırımcısına yüzde 50 kazandırdı!

Rönesans Konut İstanbul’daki ilk projesi “Sayfiye”de yatırımcısına 1 sene de % 50 kazandırdı. 18 Nisan’da satışa çıkan Sayfiye’de dairelerin yüzde 80’i bir yıl içersinde satıldı.

Rönesans İnşaat Rusya'daki gökdelen inşaatıyla rekor kırdı!

Rönesans İnşaat, Rusya’daki gökdelen inşaatında 49 saat süren çalışmayla 19 bin 624 metreküp kesintisiz beton dökümünü başarı ile tamamladı. Böylece bu alandaki dünya rekoru, Rönesans İnşaat tarafından 3 bin metreküp farkla aşıldı…

Rönesans ve Garanti Mortgage'den Sayfiye ortaklığı!

Rönesans Konut ve Garanti Mortgage, Kartal'daki Sayfiye Projesi için güçlerini birleştirdi. Türkiye'de bir bankayla bir gayrimenkul şirketi arasında ilk kez bir ortaklık yapıldı..

Garanti Mortgage, Rönesans Konut Sayfiye için 3+3 destek veriyor!

Garanti Mortgage, Rönesans Konut’un Kartal’da yükselen Sayfiye Projesi için kredi ödeme desteği veriyor. Sayfiye Projesi’nden ev almak için 120 ay kredi kullananların, ilk 3 ve son 3 taksitlerini ödeyecek.

Rönesans Sayfiye görselleri Haberi

Rönesans Sayfiye görselleri

Dairelerin teslimlerine 2015 yılının Aralık ayında başlanması planlanan Rönesans Sayfiye görselleri hakkında detay vermeden önce projenin diğer bilgilerine geçelim. 


Konutların; 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2,5 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Rönesans Sayfiye Evleri, 50 bin metrekare alana sahip. 


Kartal Rönesans Sayfiye fiyat!

1+1 daireler 256 bin 500 TL'den,

1,5+1 daireler 283 bin 500 TL'den,

2+1 daireler 408 bin TL'den,

2,5+1 daireler 570 bin 500 TL'den,

3+1 daireler 567 bin TL'den başlıyor. 


Toplam 276 adet daireden oluşan Rönesans Sayfiye görselleri yayınlandı. Proje, Rönesans Gayrimenkul imzasıyla İstanbul Anadolu yakası Kartal'da yaşama geçiriliyor. 


Kartal Rönesans Sayfiye'de; sauna, fitness, yoga, pilates odaları, basketbol, voleybol ve tenis oynanabilen çok amaçlı saha, sinema salonu, çardaklar, yürüyüş alanları, koşu parkurları ve...