04 / 05 / 2024

rönesans Sheraton Four Points Otel

rönesans Sheraton Four Points Otel

Rönesans Holding Grup Şirketleri’nden Rönesans MEA İnşaat’ın Nijerya’daki ilk projesi olan Sheraton Four Points Otel’in açılışı gerçekleşti.

Rönesans Holding, projelerini 20 ülkede gerçekleştirdi!

42 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Sheraton FourPoints'in proje tasarım, inşaat işleri, imalat çizimleri, elektrik, mekanik, altyapı sistemleri, çevre yolları ve peyzaj alanlarının yapımı Rönesans MEA tarafından tamamlandı.

Rönesans Holding Nijerya'daki ilk otel projesini tamamladı!

Rönesans Holding Grup Şirketlerinden Rönesans MEA İnşaat'm Nijerya'daki ilk projesi olan Sheraton FourPoints Otel'in açılışı gerçekleşti.

Rönesans Holding Nijerya'daki ilk otelini açtı!

RÖNESANS Holding Grup Şirketleri'nden Rönesans MEA İnşaat'ın Nijerya'daki ilk projesi olan Sheraton FourPoints Otel'in açılışı gerçekleşti. Rönesans MEA (Ortadoğu & Afrika) İnşaat, yeni pazar ülkelerdeki projelerini de başarıyla tamamlıyor.

Rönesans'ın Nijerya'daki ilk oteli hizmete girdi!

Rönesans Holding Grup Şirketlerinden Rönesans MEA İnşaat'ın Nijerya'daki ilk projesi Sheraton FourPoints Otel hizmete girdi. Rönesans MEAİnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Özsüt "Afrika'nın birçok yerinde yeni projelerle yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Rönesans'ın Sheraton Four Points Otel'i açıldı!

Rönesans Holding Grup Şirketleri’nden Rönesans MEA İnşaat’ın Nijerya’daki ilk projesi olan Sheraton Four Points Otel’in açılışı gerçekleşti.

Rönesans Optimum Adana AVM refinansman kredi temini için anlaştı!

Rönesans Gayrimenkul Optimum Adana Projesinin mevcut proje finansmanı kredisine ilave olarak refinansman amacıyla 22 milyon Euro tutarında ilave kredi kullanılması için Yapı Kredi Bankası ve Bank Austria ile finansman anlaşması imzaladı...

Rönesans GYO'nun 2012 yılı Olağan Genel Kurul Toplantı sonucu!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı,2012 yılına ait Olağan Genel Kurul Toplantısı'nın sonucunu yayınladı...

Rönesans Gayrimenkul Yatırım, 19 Mart'ta toplanıyor!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi 19 Mart günü genel kurul toplantısı düzenleyecek

Rönesans Gayrimenkul 750 bin TL'lik 13. kupon ödemesini yaptı!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş, 100.000.000-TL nominal değerli ve TRSRSGY21511 ISIN kodlu tahvilin 750.000,00 TL tutarındaki 13. Kupon ödemesi bugün yaptı...

Rönesans Gayrimenkul İzmir Gaziemir arsa ihalesini aldı!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş bağlı ortaklıklarından Esentepe Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş ihaleyi 38 milyon TL bedelle aldı...

Rönesans’ın Mecidiyeköy ofislerinde kiralamalar devam ediyor!

Rönesans Gayrimenkul’un Mecidiyeköy’de yükselttiği ofis projesi RönesansBiz’de ofis kiralamaları devam ederken, projede fırsatlar devam ediyor...

Rönesans Gayrimenkul 2012 brüt satışı toplam 66 milyon 297 bin!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş tarafından geçici gelir vergisi beyannamesi bildirildi...

Rönesans GYO'nun 85 bin liralık 12. kupon ödemesi yapıldı!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 850 bin TL'lik 12. kupon ödemesi bugün itibariyle yapıldı...

rönesans Sheraton Four Points Otel Haberi

rönesans Sheraton Four Points Otel

Rönesans MEA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Özsüt “Afrika’nın birçok yerinde yeni projelerle yolumuza devam edeceğiz” dedi.


Dünyada 20 ülkede faaliyetlerini sürdüren Rönesans Holding’in Orta Doğu ve Afrika’daki faaliyetlerini üstlenen Rönesans MEA (Ortadoğu & Afrika) İnşaat, yeni pazar ülkelerdeki projelerini de başarıyla tamamlıyor. Nijerya’daki ilk projesi olan Sheraton FourPoints Oteli’ni 16 ay gibi kısa bir sürede tamamlayan Rönesans MEA İnşaat, aynı ülkenin Lagos, Abuja, Port Harcourt şehirlerindeki otel ve AVM projelerini üstlenmeye hazırlanıyor.


Nijerya’nın AkwaIbom eyaletindeki IkotEkpene şehrinde inşa edilen Sheraton FourPoints Oteli’nin açılışına Nijerya Cumhurbaşkanı Muhammadu Buhari, Nijeryalı Bakanlar ve Federal Hükümet Senatörü katıldı. Rönesans MEA (Ortadoğu & Afrika) İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Özsüt, “Geçen yıl başladığımız, dünya çapında tanınmış bir otel zincirinin halkası olan projeyi yaklaşık 16 ay...