27 / 04 / 2024

rönesans tower nerede

rönesans tower nerede

Rönesans Tower projesinde mevcut olan ofislerin alanları 250 metrekare ile 1.400 metrekare arasında değişiyor. Projede manzaralı ve kat bahçeli ofisler yer alıyor. Rönesans Tower çok yakında açılıyor.

A+ sınıfı ofislerde Rönesans dönemi başlıyor!

Hedefleriniz hızlı büyüyorsa, mevcut ofisiniz, vizyonunuza dar geliyorsa, başarınıza ilham verecek ve sizi geleceğe taşıyacak yeni bir ofis arıyorsanız, Rönesans Tower A+ sınıfı ofis sizleri bekliyor...

Rönesans Tower Ataşehir'in havadan en son görüntüleri!

Rönesans İnşaat imzası ile hayata geçirilen Rönesans Tower projesi 86 bin 200 metrekare inşaat alanına sahip. Ataşehir'de inşa edilen Rönesans Tower projesi 40 katlı olarak yükseliyor

Rönesans Tower'ın havadan en yeni videosu!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. tarafından Ataşehir bölgesinde hayata geçirilen Banu Evleri projesi 29 Ağustos 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden olan kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi.

Rönesans Tower nerede? Havadan görüntüleri!

Rönesans Tower projesi www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Rönesans Gayrimenkul Konak projesi nerede?

36 ay sonra inşaat çalışmaların tamamlanacağı Rönesans Gayrimenkul Konak projesi 625 milyon 174 bin 183 TL yatırımla hayata geçiriliyor. Peki Rönesans Gayrimenkul Konak projesi nerede?

Tekfen - Rönesans İzmir nerede?

Toplam 38 bin 781 metrekare alan üzerinde yükselecek olan proje Rönesans Holding imzasıyla hayata geçirilecek. Proje 2 adet konut ve 1 adet ofis kulesi şeklinde yükselecek.Peki Tekfen - Rönesans İzmir nerede?

Rönesans - Tekfen İzmir Projesi nerede?

Toplam arsa alanı 38 bin 781 metrekare olarak belirlenen Tekfen - Rönesans İzmir Projesi'nde rezidans, ofis ve alışveriş merkezi yer alacak. Peki Rönesans - Tekfen İzmir Projesi nerede?

Rönesans Holding Ofisleri, en iyi ofis ödülünü aldı!

Rönesans Tower’da bulunan Rönesans Holding Ofisleri Avrupa’nın en saygın gayrimenkul ödülleri arasında yer alan Avrupa Gayrimenkul Ödülü'ne (European Property Awards) layık bulundu.

Daikin Türkiye merkez ofisini Rönesans Tower’a taşıdı!

Daikin Türkiye Genel Müdürlük merkez ofisini Daikin Ataşehir’deki Rönesans Tower’a taşıdı. Rönesans Tower, İstanbul Anadolu Yakası’nın önemli iş merkezlerinden biri olan Kozyatağı-Ataşehir’de yer alıyor.

Rönesans Tower Türkiye'nin ilk Leed Platin'ini aldı!

Rönesans Holding, Rönesans Tower projesi ile en üst sınıf olan Leed Platin sertifikasını alan Türkiye'nin ilk firması oldu. Proje Amerikan Yeşil Bina Konseyi imzası taşıyor.

Rönenans Sayfiye nerede?

Rönenans Sayfiye nerede sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Rönesans Sayfiye Kartal projesi 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2,5 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerden oluşuyor...

Kozyatağı Rönesans Tower!

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy ilçesine bağlı olarak yükselen Kozyatağı Rönesans Tower, ilk platinum serfitikalı ofis projesi olarak anılıyor. A sınıf ofisleri içerisinde barındıran proje 12 dönüm arazi üzerine inşa ediliyor.

Rönesans Tower, iklimlendirmede Daikin'i seçti!

Daikin'den yapılan açıklamaya göre, Rönesans Gayrimenkul Yatırım, İstanbul Ataşehir'de inşa edilen Rönesans Tower projesinde iklimlendirme çözüm ortağı olarak Daikin'i seçti. İşte projede tercih edilen sistemler...

Rönesans Tower, iklimlendirmede Daikin-McQuay sistemlerini tercih etti!

Rönesans Tower, iklimlendirmede Daikin-McQuay sistemlerini tercih etti. İstanbul Ataşehir’de A plus ofis konsepti ile inşa edilen Rönesans Tower’da, konfordan taviz vermeden yüksek verim ve enerji tasarrufu sağlayan çözümlere yer verildi.

Rönesans Tower çok yakında açılıyor!

Rönesans Tower projesinde mevcut olan ofislerin alanları 250 metrekare ile 1.400 metrekare arasında değişiyor. Projede manzaralı ve kat bahçeli ofisler yer alıyor. Rönesans Tower çok yakında açılıyor.

Kartal Rönesans Sayfiye nerede?

Kartal Rönesans Sayfiye nerede sorusuna yanıt olarak İstanbul Anadolu yakası Kartal bölgesi deniliyor. Toplam 50 bin metrekare alana sahip olan projede yer alan daireler Aralık 2015 tarihinde teslim edilecek...

Speed Tower nerede?

Speed Tower nerede sorusuna E5 Otoyolu'na 10 dakika, TEM'e ise sıfır mesafede inşa ediliyor cevabı veriliyor. Projede; açık kapalı otopark, 24 saat açık resepsiyon hizmetleri, fitness center, güvenlik sistemleri gibi sosyal alanlar mevcut...

rönesans tower nerede Haberi

rönesans tower nerede

Rönesans Tower çok yakında açılıyor. Rönesans Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen proje Kadıköy ilçesine bağlı Kozyatağı bölgesinde inşa ediliyor.


43 bin metrekaresinin kiralanabilir alana ayrıldığı Rönesans Tower projesinde yer alan ofislerin alanları 250 metrekare ile 1.400 metrekare arasında değişiyor.


Rönesans Tower projesinin tasarımı FXFOWLE Architects tarafından gerçekleştiriliyor. Proje Türkiye'nin ilk LEED Platinum Adayı Kulesi olma özelliğine sahip.


Manzaralı ve kat bahçeli ofislere yer verilen Rönesans Tower projesinde yüzde 85'e varan kat verimliliği sunuluyor. Projede tavan yüksekliği brüt 4 metre olarak tasarlandı.


Rönesans Tower satış ofisi

Telefon: 0850 433 13 13

Web Adresi: http://www.rgy.com.tr/

Esra Nur...