05 / 05 / 2024

Rönesans Tower ödeme planı

Rönesans Tower ödeme planı

İstanbul Anadolu yakası Kadıköy ilçesine bağlı Kozyatağı bölgesinde hayata geçirilen Rönesans Tower projesi, ofis projesi olarak inşa ediliyor. Projede yer alan ofislerin satış sürecine devam ediliyor...

Rönesans'ın 170 milyonluk tahvilinin 5. kupon faizi yüzde 6,82!

Rönesans Holding tarafından ihraç edilen 170 milyon TL tahvilin ilişkin 5. kupon ödeme faizi yüzde 6,82 olarak belirlendi.

Rönesans Gayrimenkul 7. kupon ödeme faizini açıkladı!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi 23 Kasım 2016 tarihinde gerçekleştirecekleri 100 milyon TL'lik 7. kupon ödeme faizini açıkladı.

Rönesans GYO'nun 6. kupon ödeme faizi yüzde 3.10!

Rönesans GYO tarafından ihraç edilen TRSRSGY21818 ISIN kodlu 100.000.000.- TL nominal değerli tahvilin 24 Ağustos 2016 tarihinde gerçekleştirilecek kupon ödemesine ilişkin faiz oranı yüzde 3,10 olarak belirlendi.

Esenyurt Aris Grand Tower ödeme koşulları!

Esenyurt Aris Grand Tower ödeme koşulları kapsamında 36 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor. Aris Grand Tower projesinde 310 adet daire ve 18 ticari birim yer alıyor...

Rönesans Holding Ofisleri, en iyi ofis ödülünü aldı!

Rönesans Tower’da bulunan Rönesans Holding Ofisleri Avrupa’nın en saygın gayrimenkul ödülleri arasında yer alan Avrupa Gayrimenkul Ödülü'ne (European Property Awards) layık bulundu.

Daikin Türkiye merkez ofisini Rönesans Tower’a taşıdı!

Daikin Türkiye Genel Müdürlük merkez ofisini Daikin Ataşehir’deki Rönesans Tower’a taşıdı. Rönesans Tower, İstanbul Anadolu Yakası’nın önemli iş merkezlerinden biri olan Kozyatağı-Ataşehir’de yer alıyor.

Garanti Mortgage, Rönesans Konut Sayfiye için 3+3 destek veriyor!

Garanti Mortgage, Rönesans Konut’un Kartal’da yükselen Sayfiye Projesi için kredi ödeme desteği veriyor. Sayfiye Projesi’nden ev almak için 120 ay kredi kullananların, ilk 3 ve son 3 taksitlerini ödeyecek.

Rönesans Sayfiye kampanyası!

Banka kredisi veya firma bünyesinde kredi ile ödeme yapılabiliyor. Rönesans Sayfiye Evleri 3 bloktan oluşuyor. Projede toplam 276 adet daire yer alıyor. İşte Rönesans Sayfiye kampanyası...

Rönesans'tan 2015'te 3 yeni proje!

İstanbul Kartal'daki ilk konut projesi Sayfiye'de konut sahibi olmak isteyenlere sunduğu ödeme seçeneklerini yılın son günlerine kadar devam ettireceğini duyuran Rönesans Konut, 2015'e 3 yeni proje ile girecek.

Rönesans Konut 2015'te 3 yeni projeye başlayacak!

Rönesans Konut, İstanbul Kartal'daki ilk konut projesi Sayfiye'de konut sahibi olmak isteyenlere sunduğu ödeme seçeneklerini yılın son günlerine kadar devam ettireceğini duyurdu...

Kartal Rönesans Sayfiye'de 4 farklı ödeme seçeneği bulunuyor!

Yaklaşık 14 bin metrekare arsa üzerine inşa edilen Rönesans Sayfiye, 8 bin 500 metrekare yeşil alan, bin 500 metrekare sosyal tesis alanı ile dikkat çekiyor.

Rönesans Sayfiye kampanyasında son gün 31 Aralık!

Rönesans Konut'un İstanbul Kartal'da gerçekleştirdiği ilk konut projesi Sayfiye 'de cazip fiyat ve ödeme avantajlanyla ev sahibi olmak için son tarih 31 Aralık olarak belirlendi.

Rönesans Tower Türkiye'nin ilk Leed Platin'ini aldı!

Rönesans Holding, Rönesans Tower projesi ile en üst sınıf olan Leed Platin sertifikasını alan Türkiye'nin ilk firması oldu. Proje Amerikan Yeşil Bina Konseyi imzası taşıyor.

Rönesans Tower ödeme planı Haberi

Rönesans Tower ödeme planı

İçerisinde A+ sınıf ofislerin yer aldığı Rönesans Tower projesi toplam 43 bin metrekare kiralanabilir ofis alanına sahip. Projede banka kredisi kullanılıyor.


Ofis satışlarına devam edilen Kozyatağı Rönesans Tower projesi, İstanbul Anadolu yakası Kadıköy ilçesine bağlı Kozyatağı bölgesinde inşa ediliyor.


Türkiye'nin ilk LEED Platinum Adayı Kulesi olma özelliğine sahip Rönesans Tower Residence'ın tek katında yer alan ofislerin alanları  250 metrekare ile 1.400 metrekare arasında değişiyor. 


Tasarımı FXFOWLE Architects tarafından gerçekleştirilen Rönesans Gayrimenkul Rönesans Tower projesinde manzaralı ve kat bahçeli ofisler bulunuyor. 


Rönesans Tower satış ofisi

Telefon: 0850 433 13 13

Web Adresi: http://www.rgy.com.tr/

Merve...