28 / 04 / 2024

Rönesans yarışma

Rönesans yarışma

Rönesans Holding’in “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” çağrısıyla düzenlediği proje Yarışmasına rekor başvuru yapıldı. “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” proje yarışmasına 3 ayda 78 üniversiteden 1065 genç başvurdu...

Rönesans Sağlık Yatırım, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yüzde 51 payını alıyor!

Rönesans Sağlık Yatırım, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yüzde 51 payını almak için anlaşma yaptı. Rönesans'ın yanına yabancı bir ortak alabileceği belirtildi.

Rönesans Holding’in Trend Topic: Sürdürülebilirlik Webinarı'nın kazananları belli oldu!

Mühendislik, gayrimenkul, sağlık, enerji ve petrokimya alanlarındaki yatırımlarıyla 28 ülkede 75 bin kişiye istihdam sunan Rönesans Holding tarafından, “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” yarışmasının 7’ncisi gerçekleştirildi.

Rönesans Holding Sürdürülebilir Geleceği Tasarla yarışması başvuruları 1 Mart'ta başlıyor!

Rönesans Holding’in, üniversite öğrencileri özelinde bu yıl yedincisini düzenlediği “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” yarışması için başvuru süreci 1 Mart 2021 itibariyle başladı

Rönesans Holding Sürdürülebilir Geleceği Tasarla yarışmasının ödül töreni yapıldı!

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı İpek Ilıcak Kayaalp yaptığı açıklamada "Geçtiğimiz 6 yıl boyunca. Yarışmaya katılan başvurular ile toplamda 100 bin üniversiteli öğrenciye ulaşmış olduk." dedi.

Rönesans Holding’ten 'Bugünden Sürdürülebilir Geleceğe' webinarı!

Rönesans Holding tarafından düzenlenen  “Bugünden Sürdürülebilir Geleceğe” webinarında bir araya gelecek. 24 Eylül Perşembe günü düzenlenecek webinar, Sürdürülebilir Geleceği Tasarla yarışmasının ödül töreninin ev sahipliğini yapacak.

Rönesans Holding, Özbekistan'da 8 milyar dolarlık yatırıma imza atacak!

Rönesans Holding, Özbekistan'da çeşitli projelerin uygulanması için yaklaşık 8 milyar dolar yatırım yapacak...

Rönesans’ın sosyal sorumluluk programı Pusula’da gençler mesaiye başladı!

Rönesans Eğitim Vakfı tarafından, İŞKUR iş birliğiyle gerçekleştirilen ‘Pusula’ programı yeni mezun gençlerin iş kültürünü benimseyip çalışma hayatına hazırlanmalarına destek sağlıyor.

Rönesans Holding'ten Cezayir’e 1.2 milyar dolarlık tesis yatırımı!

Rönesans Holding, Cezayir’in milli enerji şirketi Sonatrach ile Ceyhan Mega Petrokimya Endüstri Bölgesi’nde 1.2 milyar dolar yatırım yatırıma hazırlanıyor. Firma, bölgede polipropilen üretim tesisi kuracak.

Rönesans Holding’ten Ceyhan Endüstri Bölgesi’ne özel anlaşma!

Rönesans Holding, Ceyhan Mega Petrokimya Endüstri Bölgesi için Hollandalı Port of Rotterdam şirketiyle çerçeve iş birliği anlaşması yaptı. 

Rönesans Holding Kanal İstanbul'a talip!

Rönesans Holding ve Rusya Rönesans İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Cenk Düzyol, İstanbul'a ikinci bir Boğaz getirecek olan Kanal İstanbul ihalesi için çalışma yaptıklarını açıkladı...

Piazza Rönesans Evleri satılık!

Toplam 230 daire, 220 ofis, 160 mağaza ve 27 restorandan oluşan Piazza Rönesans Evleri satılık daire fiyatları 543 bin TL'den başlıyor.

MUDO Concept'ten uluslararası yarışma!

Ev dekorasyonu ve mobilya sektörünün prestijli markası MUDO Concept, tasarımları desteklemek amacıyla uluslararası bir yarışma olan LIVE DESIGN LIVE AWARDS’ı düzenliyor.

Maltepe Piazza Rönesans proje fiyatları!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım tarafından inşa edilen Maltepe Piazza Rönesans proje fiyatları 502 bin TL'den başlıyor. Proje 230 daire, 220 ofis, 160 mağaza ve 27 restorandan meydana geliyor.

Rönesans yarışma Haberi

Rönesans yarışma

Rönesans Holding’in üniversiteli gençleri sektöre kazandırmak amacıyla, “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” çağrısıyla düzenlediği proje Yarışmasına rekor başvuru yapıldı. “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” proje yarışmasına 3 ayda 78 üniversiteden 1065 genç başvurdu.

Alanlarındaki bu önemli fırsatı değerlendirmek isteyen mimarlık ve mühendislik fakültesi öğrencilerinin 13 Şubat’a kadar projelerini teslim etmeleri gerekiyor.


Türkiye’nin geleceğini şekillendirecek gençlerin kendi sınırlarını aşmasının önünü açmayı hedefleyen Rönesans Holding’in bu hedef çerçevesinde, “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” sloganıyla düzenlediği ve 15 Ekim 2014’de ilan edilen proje yarışmasına başvurular devam ediyor. Konuya ilişkin olarak üniversitelerde düzenlenen seminerlerle de adından sıkça söz ettiren Rönesans’ın proje yarışmasına mimarlık ve mühendislik fakülteleri öğrencileri yoğun ilgi gösteriliyor.


Yarışmaya, Türkiye genelindeki tüm üniversitelerin 3. ve 4. sınıf mimarlık ve mühendislik fakültesi öğrencileri, takımlar halinde katılabiliyorlar. “Yeşil Bina ve Çevre Dostu...