05 / 05 / 2024

Rönesanslar İnşaat Metal Nakliye Kimyevi Maddeler Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Rönesanslar İnşaat Metal Nakliye Kimyevi Maddeler Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Rönesanslar İnşaat Metal Nakliye Kimyevi Maddeler Sanayi Ticaret Limited Şirketi Muzaffer Eriş tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Şakman İnşaat Metal Orman Ürünleri Nakliye Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şakman İnşaat Metal Orman Ürünleri Nakliye Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Donuk tarafından kuruldu.

İntrest İnşaat Metal Otomotiv Reklam Orman Ürünleri Gıda Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İntrest İnşaat Metal Otomotiv Reklam Orman Ürünleri Gıda Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Macit tarafından kuruldu.

Lida Group Mühendislik İnşaat Metal Kimya Otomotiv Lojistik Ve Orman Ürünleri Sanayi Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Lida Group Mühendislik İnşaat Metal Kimya Otomotiv Lojistik Ve Orman Ürünleri Sanayi Tic.Ltd.Şti. bugün Pendik'te 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Öcal tarafından kuruldu.

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Çakır tarafından kuruldu.

Yağmur1453 İnşaat Metal Peyzaj Orman Ürünleri Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağmur1453 İnşaat Metal Peyzaj Orman Ürünleri Temizlik Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Bilgin tarafından kuruldu.

Seymen Isıtma Soğutma Hırdavat İnşaat Metal Madeni Yağ Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu! 

Seymen Isıtma Soğutma Hırdavat İnşaat Metal Madeni Yağ Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Uğur tarafından kuruldu.

Karasay İnşaat Metal Otomotiv Orman Ürünleri Plastik Temizlik Reklam Gıda Ve Tekstil Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Karasay İnşaat Metal Otomotiv Orman Ürünleri Plastik Temizlik Reklam Gıda Ve Tekstil Tic.Ltd.Şti. Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cuma Kılıç tarafından kuruldu.

Poliva Kimya İnşaat Metal Hırdavat Orman Ürünleri Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poliva Kimya İnşaat Metal Hırdavat Orman Ürünleri Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Amanet tarafından kuruldu.

Göksan Orman Ürünleri İnşaat Plastik Hafriyat Nakliyat Metal Palet San.Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Göksan Orman Ürünleri İnşaat Plastik Hafriyat Nakliyat Metal Palet San.Tic.Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Remzi Çifcibaşı tarafından kuruldu.

Jenerik İnşaat Metal Peyzaj Orman Ürünleri Ve Turizm Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jenerik İnşaat Metal Peyzaj Orman Ürünleri Ve Turizm Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Albayrak tarafından kuruldu.

Setabb İnşaat Metal Elektrik Reklam Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Setabb İnşaat Metal Elektrik Reklam Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Kunudal tarafından kuruldu.

Mekkan İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Mekkan İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Kunudal tarafından kuruldu.

Berzan İnşaat Metal Hırdavat Orman Ürünleri Lojistik Hizmeti Limited Şirketi kuruldu!

Berzan İnşaat Metal Hırdavat Orman Ürünleri Lojistik Hizmeti Limited Şirketi Kağıthane'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Eyyüp Durbak tarafından kuruldu.

Rönesanslar İnşaat Metal Nakliye Kimyevi Maddeler Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Rönesanslar İnşaat Metal Nakliye Kimyevi Maddeler Sanayi Ticaret Limited Şirketi


Rönesanslar İnşaat Metal Nakliye Kimyevi Maddeler Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Muzaffer Eriş tarafından kuruldu.


Rönesanslar İnşaat Metal Nakliye Kimyevi Maddeler Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özelinşaatlar yapmak. 2-İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum vemamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Rönesanslar İnşaat Metal Nakliye Kimyevi Maddeler Sanayi Ticaret Limited Şirketi Adres; Yalı Mah.Topselvi Cad. No.100 A/61...