06 / 05 / 2024

ROSE Otelleri

ROSE Otelleri

Otellere yönelik mal ve hizmet üreten girişimciler yıllar içinde otelciliği "altyapı"dan öğrenip bu işe girdiler. Aralarında tedarikçi de var tesisatçı da. Bugün Türkiye'nin en seçkin otellerinden bazılarına sahipler...

Rose Garden Beylikdüzü 2017 fiyat!

Dört blok olarak planlanan Rose Garden projesi Gül İnşaat imzası taşıyor...

Rose Garden Kavaklı Beylikdüzü fiyatları!

Rose Garden Kavaklı projesi, İstanbul'un Avrupa yakasında Beylikdüzü ilçesine bağlı Kavaklı'da Gül İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Rose Garden Kavaklı ev fiyatları!

Toplam 126 adet daire ve 35 ticari üniteden meydana gelen Rose Garden Kavaklı 4 blok şeklinde yükseliyor.

Kavaklı Rose Garden Evleri fiyatları!

2+1, 3+1, 4+1 dairelerin yer aldığı Rose Garden Kavaklı projesi, Gül İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Kavaklı Rose Garden satış fiyatları!

Rose Garden Kavaklı'da konut ve ticaret alanları bulunuyor...

Beylikdüzü Rose Garden ev fiyatları!

İstanbul'un Avrupa yakasında Beylikdüzü'ne bağlı Kavaklı'da yer alan Rose Garden Kavaklı projesi 126 adet daireden meydana geliyor.

Beylikdüzü Rose Garden Kavaklı fiyat listesi!

İstanbul'un Avrupa yakasında Beylikdüzü'ne bağlı Kavaklı'da yükselen Rose Garden projesi Gül İnşaat imzasını taşıyor.

Rose Garden Kavaklı fiyat!

Gül İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Rose Garden Kavaklı projesi 2018 yılında teslim edilmeye hazırlanıyor. Proje 126 konut ve 35 ticari birimden oluşuyor. İşte Rose Garden Kavaklı fiyat listesi..

Rose Garden Kavaklı projesi!

Gül İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Rose Garden Kavaklı projesi 4 blok şeklinde yükseliyor. Proje toplam 126 konut ve 35 ticari birimden meydana geliyor.

Rixos Hotels 2017'nin en iyi otelleri listesinde!

Oteller zinciri, dünyanın en büyük otel ve seyahat değerlendirme sitesi Tripadvisor ve Avrupa'nın önde gelen otel değerlendirme platformlarından Holiday Check'in 2017'nin en iyi otelleri listesinde yer aldı.

Rose Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rose Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün İbrahim Masfeh tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de kuruldu.

Martı La Perla Otelleri'nin yeni Genel Müdürü Serdar Rasim Sazalan oldu!

Martı Otel İşletmeleri tarafından bugün KAP'a yapılan açıklamada Martı Resort ve Martı La Perla otelleri genel müdürünün görevden ayrılması ve vekaleten atama bildirisi yayınlandı.

Amber Rose, California'dan malikane aldı!

Amber Rose, kelimenin tam anlamıyla bütün parasını California'da göz kamaştıran bir malikaneye yatırdı.Amber Rose'un bu yeni yuvası için 4 milyon dolar ödediği ileri sürülüyor.

ROSE Otelleri Haberi

ROSE Otelleri



Otellere yönelik mal ve hizmet üreten girişimciler yıllar içinde otelciliği "altyapı"dan öğrenip bu işe girdiler. Aralarında tedarikçi de var tesisatçı da. Bugün Türkiye'nin en seçkin otellerinden bazılarına sahipler. İşte eski tedarikçi, yeni otelci turizm girişimcilerinin öyküleri... 


TURİZMİN diğer sektörlerden beslendiği sürekli yazılıp çizilir. Gerçekten de yapılan araştırmalar turizmin 54 sektörle alışveriş içinde olduğunu ortaya koyuyor. Doğal olarak bu durum. konaklama sektörü ile diğer sektörler arasındaki ilişkilere farklı biçimlerde de yansıyor. Daha önce etinden meyve-sebzesine, mutfak ve çamaşırhanelerin kurulmasından tesisat işlerinin yapılmasına kadar tedarikçi olan firmalar, şimdi otelci oluyor. Turizm sektörünün çekiciliği, bir dönem bu sektöre iş yapan girişimleri yatırım yapmaya itiyor. 


Turizm konusunda sürekli farklı konuları gündeme getiren Para Dergisi olarak, yine bir ilke imza atarak bir zamanlar başka sektörlerde faaliyet...