21 / 05 / 2024

Rota İnşaat torbalı projesi

Rota İnşaat torbalı projesi

İlker Yıldız Rota İnşaat firması ile İnşaat sektörüne girdi. Müteahhitliğini İlker Yıldız'ın üstlendiği Torbalı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin yanında bulunan bina ultra lüks özellikleri ile dikkat çekiyor

Rota Anka Bilişim Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Rota Anka Bilişim Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İlker Koçak ve İsmail Hakkı Sevin ortaklığında kuruldu.

A Rota İnşaat Gıda Tekstil Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Rota İnşaat Gıda Tekstil Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasret Selen tarafından kuruldu.

Ekşioğlu Rota Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Rota Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Hasan Ekşi ve Kenan Ekşi ortaklığında kuruldu.

Rota Arel İnşaat Mühendislik Turizm Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Rota Arel İnşaat Mühendislik Turizm Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Rota Arel İnşaat Mühendislik Turizm Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

THK'dan Torbalı'da inşaat ihalesi!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı'nca İzmir'in Torbalı'da 205 metrekare yüzölçümlü arsaya, bedeli kat payı karşılığı ödenmek üzere bina inşaatı yaptırılacak. İnşaat işi 17 Ağustos 2018 günü ihale edilecek.

Koç İnşaat Mia Koru Torbalı projesi!

Koç İnşaat Mia Koru Torbalı projesi İzmir Torbalı'da inşa ediliyor. Yaz kampanyası kapsamında yüzde 50 peşinat veriliyor yüzde 50'lik bedel teslim tarihinde ödeniyor. 

Rota Group Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rota Group Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Veliler tarafından kuruldu. 

Nurem İnşaat Avlu Torbalı fiyat!

Toplam 237 konut ve 233 ofisten meydana gelen İzmir Avlu Torbalı projesi 17 bin metrekare alana sahip. Nurem İnşaat Avlu Torbalı fiyat listesi 185 bin TL'den başlıyor.

Avlu Torbalı basın toplantısı 23 Eylül'de!

Nuren İnşaat'ın yeni projesi Avlu Torbalı basına lanse edilmeye hazırlanıyor. Avlu Torbalı basın toplantısı 23 Eylül'de gerçekleşecek.

Gayrimenkul yatırımcısının yeni gözdesi Torbalı!

A.H.K Gayrimenkul ve İnşaat Yatırım Danışmanlığı Genel Müdürü Ali Hakan Karahalil, 1,5 yıl içinde Torbalı mevkiilerinden 750 dönüme yakın arsa satın aldıkları söyledi.

Aslan Yüksel İnşaat'tan Torbalı'da yeni proje!

İzmir Torbalı'da inşaat sektöründe faaliyet gösteren Aslan Yüksel İnşaat 17 yıldır sektörde önemli yatırımlara imza atıyor. Firmanın sahibi Aslan Yüksel, yaptıkları birçok projenin ardından devam eden projeleri olduğunu belirtti.

Rota Yeraltı Ve Yer Üstü Düzenleme İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rota Yeraltı Ve Yer Üstü Düzenleme İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüp’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mücahit Aktaş tarafından kuruldu.

Rota İnşaat torbalı projesi Haberi

Rota İnşaat torbalı projesi

TORBALI'NIN yakından tanıdığı Mira Kuruyemiş'in sahiplerinden, Torbalı Tepeköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi İlker Yıldız inşaat sektörüne atıldı. İlker Yıldız Rota İnşaat firması ile ilk projesine imza attı. Müteahhitliğini İlker Yıldız'ın üstlendiği Torbalı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin yanında bulunan bina ultra lüks özellikleri ile dikkat çekiyor. Konfor için her şeyin düşünüldüğü standartların üzerindeki lüks daireler şimdiden satılmaya başlandı. Yıldız tarafından yaptırılan ve hızla ilerleyen daireler yılsonuna kadar teslim edilecek. Rota İnşaatın ortaya çıkardığı işi görmek isteyenler de Haziran ayında tamamlanması planlanan örnek daireleri gezebilecek.


BÖLGE HAREKETLENİYOR


ROTA İnşaat tarafından devam eden inşaat ilçenin en hareketli bölgelerinden birinde yükseliyor. İlçe garajının ve Metropolis Otelinin bulunduğu bölge Diş Hastanesinin açılması ile iyice hareketlendi. Önümüzdeki aylarda Torbalı Tıp...