29 / 04 / 2024

Gayrimenkul yatırımcısının yeni gözdesi Torbalı!

Gayrimenkul yatırımcısının yeni gözdesi Torbalı!

A.H.K Gayrimenkul ve İnşaat Yatırım Danışmanlığı Genel Müdürü Ali Hakan Karahalil, 1,5 yıl içinde Torbalı mevkiilerinden 750 dönüme yakın arsa satın aldıkları söyledi.



İzmir Torbalı nüfus yoğunluğu, ulaşım olanakları ve sanayi bölgelerine olan yakınlığıyla yatırım için avantajlı bölgelerden. A.H.K Gayrimenkul ve İnşaat Yatırım Danışmanlığı Genel Müdürü Ali Hakan Karahalil, Ankaralı bir şirket olarak yatırım için Torbalı'yı tercih ettiklerini söyledi. Karahalil, Torbalı Ayrancılar bölgesinde büyük arsa yatırımları yaptıklarını ve son 1,5 yıl içinde bölgede 750 dönüme yakın arsa satın aldıklarını ifade etti. 


A.H.K Gayrimenkul ve İnşaat Yatırım Danışmanlığı olarak son 6 yıl içinde gelişen il ve bölgelerde belirli tespit ve araştırmalarda bulunarak arsa yatırım projeleri gerçekleştirdiklerini söyleyen Karahalil, bunun en son örneğinin Ekim 2015'de yapımına başladıkları  İzmir  Torbalı arsa yatırım projeleri olduğunu belirtti.


Karahalil, son 1,5 yıl içinde mevcut mevkiilerde 750 dönüme yakın arsa satın aldıkları söyledi ve "Aldığımız arsaların tamamı imarsızdır, ancak orta vadede imara açık uzun vadede ise üst yapıya son derece uygun noktalar. İzmir Torbalı'da, arsa yatırım projelerinin daha başarılı olacağını düşünüyoruz" açıklamasında bulundu. 


Sabah Egeli 


Geri Dön