16 / 05 / 2024

A.H.K Gayrimenkul ve İnşaat Yatırım Danışmanlığı

A.H.K Gayrimenkul ve İnşaat Yatırım Danışmanlığı

A.H.K Gayrimenkul ve İnşaat Yatırım Danışmanlığı Genel Müdürü Ali Hakan Karahalil, 1,5 yıl içinde Torbalı mevkiilerinden 750 dönüme yakın arsa satın aldıkları söyledi.

Kütahya ve Artvin'deki 13 gayrimenkul satışa çıktı! Konut, iş yeri, kargir bina, fındık bahçesi... 

Kütahya ve Artvin'de yer alan 13 gayrimenkul için satış ihalesi düzenleniyor. Konut, iş yeri, fındık bahçesinin satışa çıkarıldığı ihaleler 29 Şubat ve 5 Mart'ta yapılacak.

Hükümet ve muhalefet Meclis'te depremi konuştu: İstanbul yıkılırsa, Türkiye yıkılır!

TBMM'de beklenen büyük İstanbul depremi ve megakentin dönüşümü konuşuldu. Hükümetten ve muhalefetten konu ile ilgili önemli açıklamalar geldi. İşte o açıklamalar...

Hidraz Sep House Mimarlık Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Hidraz Sep House Mimarlık Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de 200.000,00 TL sermaye bedeli ile Hamıdreza Hosseınkhanı ve Sepıdehsadat Vafa ortaklığı ile kuruldu.

Sağlık Bakanlığı duyurdu: 419 eski hükümlü ve TMY statüsünde işçi alınacak!

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre;  419 eski hükümlü ve Terörle Mücadelede Malul Sayılamayacak Şekilde Yaralananlar (TMY) statüsünde işçi alımı gerçekleştirilecek.

Casavıva Turkey Danışmanlık Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Casavıva Turkey Danışmanlık Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Saad Shabbır Waghu tarafından kuruldu.

Hükümet açıkladı: Emekli ve memur zam oranları yine yükseldi! OVP ile zam yüzde 50'ye dayandı! Şimdi maaşlara bakın

Emekli ve memur Ocak 2024 zammı kapsamında yeni bir ipucu daha geldi. Hükümetin OVP açıklamasının ardından emekli ve memur maaşlarına yapılacak zam oranları yine yükseldi. İşte kalem kalem yeni maaşlar...

Manasa Reklamcılık Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Manasa Reklamcılık Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Demirkaya tarafından kuruldu.

Vatan Grup Proje Danışmanlık Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vatan Grup Proje Danışmanlık Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ersoy İstek ve Vedat Mutlu ortaklığında kuruldu.

Hıwa Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hıwa Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Zakı Mohammad Souleman tarafından kuruldu. 

Dev müteahhitlerden hükümete çağrı! Arsa almayalım, kiracı olalım!

Türkiye’nin en ünlü müteahhitleri, inşaat sektöründe artık yeni bir trend oluştuğunu, küçük evlere ilginin artacağını söyledi. Yeni Evim projesinden de umutlu olan sektör devleri ayrıca, hükümetten kamu arazilerine kiracı olmak için çağrı yaparken, yeni dönemde Ege ve Akdeniz’in prim yapacağı görüşü

Two Towers Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Two Towers Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Ve Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alfaadhel,A.A.M. ve Alfoheed,K.I.A. ortaklığında kuruldu.

Hükümete,“Doları bizim için 23 TL yapın” çağrısı!

Uzun süredir kurun artmaması nedeniyle rekabette zorlanan ihracatçılardan hükümete yeni çağrı geldi. Hazır giyim ve konfeksiyon sektörü, ekonomi yönetimine seslenerek, dolar kurunun kendileri için 23 TL olarak uygulanmasını istedi.

Wise Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Wise Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Oktar ve Füsun Alyakut ortaklığında kuruldu. Wise Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Oktar ve Füsun Alyakut ortaklığında kuruldu.

A.H.K Gayrimenkul ve İnşaat Yatırım Danışmanlığı Haberi

A.H.K Gayrimenkul ve İnşaat Yatırım Danışmanlığı

İzmir Torbalı nüfus yoğunluğu, ulaşım olanakları ve sanayi bölgelerine olan yakınlığıyla yatırım için avantajlı bölgelerden. A.H.K Gayrimenkul ve İnşaat Yatırım Danışmanlığı Genel Müdürü Ali Hakan Karahalil, Ankaralı bir şirket olarak yatırım için Torbalı'yı tercih ettiklerini söyledi. Karahalil, Torbalı Ayrancılar bölgesinde büyük arsa yatırımları yaptıklarını ve son 1,5 yıl içinde bölgede 750 dönüme yakın arsa satın aldıklarını ifade etti. 


A.H.K Gayrimenkul ve İnşaat Yatırım Danışmanlığı olarak son 6 yıl içinde gelişen il ve bölgelerde belirli tespit ve araştırmalarda bulunarak arsa yatırım projeleri gerçekleştirdiklerini söyleyen Karahalil, bunun en son örneğinin Ekim 2015'de yapımına başladıkları İzmir Torbalı arsa yatırım projeleri olduğunu belirtti.


Karahalil, son 1,5 yıl içinde mevcut mevkiilerde 750 dönüme yakın arsa satın aldıkları söyledi ve "Aldığımız arsaların tamamı imarsızdır, ancak orta vadede...