27 / 04 / 2024

Rota Kafe İşletmeleri Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy İstanbul Şubesi

Rota Kafe İşletmeleri Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy İstanbul Şubesi

Rota Kafe İşletmeleri Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy İstanbul Şubesi, Mustafa Emir Demirel ve Orkun Çetinkaya tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 24 Nisan'da açıldı

Koza Altın İşletmeleri'nden ÇED toplantısı açıklaması!

Koza Altın İşletmeleri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan ayzılı açıklamaya göre bazı yayın organlarında çıkan yanlış haberlere ilişkin Koza Altın İşletmeleri'nden ÇED toplantısı açıklaması geldi.

Rota İmar ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Rota İmar ve İnşaat Limited Şirketi, Kemal Erçoban tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 15 Eylül 2014 tarihinde Üsküdar, Bulgurlu Mahallesi, İzzettin Bey Caddesi'nde kuruldu.

Denizyıldızı Otel Turizm İşletmeleri Taşımacılık Tekstil İnşaat Gıda Temizlik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Denizyıldızı Otel Turizm İşletmeleri Taşımacılık Tekstil İnşaat Gıda Temizlik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Selahattin Yıldırım tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 10 Eylül'de kuruldu.

Odaş Elektrik, Çan ve Türkiye Kömür İşletmeleri arasında sözleşme imzaladı!

Odaş Elektrik Üretim Sanayi Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Odaş Elektrik, Çan ve Türkiye Kömür İşletmeleri arasında sözleşme imzaladı.

Ajda Pekkan kafe-lokanta-bar zinciri kuruyor!

Şarkılarıyla sevenlerini coşturan Ajda Pekkan, artık midelerine de hitap edecek. Ünlü yıldız, şarkıcılık moda tasarımı, yazarlık derken şimdi de yeme-içme işine el attı. Posta'nın haberine göre, Pekkan 'Ajda' adıyla kafe-lokanta-bar zinciri kuracak.

Çiğli Akvaryum Kafe ve Restoran hizmete girdi!

Çiğli Belediyesi tarafından yapılan ilk kafe olması sebebiyle ayrı bir öneme sahip olan Akvaryum Kafe ve Restoran hizmete girdi. Akvaryum Kafe sabah 08:30’dan akşam 24:00’a kadar Çiğlililere hizmet verecek.

Mersin Liman İşletmeleri 332 milyon lira yatırım yapacak!

Haziran ayında 3 milyar 762 milyon liralık yatırım öngören 376 projeye teşvik belgesi verildi. En yüksek hacimli yatırım başvurusu Mersin Uluslararası Liman İşletmeleri AŞ’den geldi.

Çakıl Meyhane Turizm İşletmeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıl Meyhane Turizm İşletmeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 11 Ağustos 2014 tarihinde 10 bin TL sermaye ile Hasan Çakıl tarafından İstanbul Kadıköy Bostancı'da kuruldu.

İnterpartner Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

İnterpartner Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi, Gökhan Abanoz, Tayfun Başkurt, Kadir Tolga Çağlayan tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Temmuz'da Sarıyer, Zekeriyaköy Mahallesi'nde kuruldu.

Okyanus Kafe Gıda İşletmeciliği Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okyanus Kafe Gıda İşletmeciliği Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Sezai Doğan, Hayrullah Şahin tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Temmuz'da kuruldu.

Bereket Maden İşletmeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bereket Maden İşletmeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Rudi Erol Berberoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Koper Can Berberoğlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 22 Temmuz'da kuruldu.

Atakent Rota Ofis resimleri!

İstanbul Avrupa Yakası Halkalı Atakent'te inşa edilen Atakent Rota Ofis resimlerini haberimizde bulabilirsiniz. Projede, 1 oda 1 salon home ofis ve 2 oda 1 salon home ofis seçenekleri bulunuyor.

Mert Döküm Rota Ofis'te 255 bin liradan başlayan fiyatlar!

1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon home ofis seçeneklerinden meydana gelen Mert Döküm Rota Ofis projesinde fiyatlar 255 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projenin teslim tarihi için 2014 yılının sonları planlanıyor.

Rota Kafe İşletmeleri Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy İstanbul Şubesi Haberi

Rota Kafe İşletmeleri Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy İstanbul Şubesi

Rota Kafe İşletmeleri Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy İstanbul Şubesi, Mustafa Emir Demirel ve Orkun Çetinkaya tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 24 Nisan'da açıldı. Rota Kafe İşletmeleri Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy İstanbul Şubesi iş konusu; Her türlü restoran cafe lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar işletir kiralar kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar ve 18.2.2013 tarihinde tescil edilen tadil metninde yazılı olan diğer işler.


Rota Kafe İşletmeleri Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy İstanbul Şubesi adres: Bakırköy, Florya Harman Sokak, No:48 Flyinn AVM Zemin Kat...