29 / 04 / 2024

Royal Golf Villa

Royal Golf Villa

TRE Tasarım'ın yenilediği Royal Golf Villalar düzenlenen özel bir davetle Kempinski Hotel The Dome iş ortaklarının beğenisine açıldı.

Cilin Royal Konakları'nda vade farksız 36 aya varan taksit fırsatı! Yeni proje! 

Cilin Royal Konakları'nda satışlar devam ediyor. Projede 3+1 ve 4+1 villalar yer alıyor. Peki Cilin Royal Konakları'nda villa fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Kemer Country’deki golf sahaları için yeni imar planı geldi: İnşaat alanı yaklaşık 50 bin metrekare düşürüldü!

Demirören Grubu’nun kredi borcuna karşılık Ziraat Bankası’na devredilen ve villa inşaatlarına başlanan Kemer Country’nin golf sahaları için yapılan imar planlarının yürütmesi durdurulmuştu. Bakanlık'tan yeni plan hazırlandı. Bu kapsamda, inşaat alanı yaklaşık 50 bin metrekare düşürüldü.

Royal Golf Villalar Hotel The Dome'da tanıtıldı!

TRE Tasarım'ın yenilediği Royal Golf Villalar düzenlenen özel bir davetle Kempinski Hotel The Dome iş ortaklarının beğenisine açıldı.

Regnum Golf Country Bodrum'da 55 villa satıldı!

Regnum tarafından Bodrum'da inşa edilen Regnum Golf&Country'de 55 villa satıldı. Regnum Onursal Başkanı, Öztürk Grup ve OPET Yönetim Kurulu Kurucu Başkanı Fikret Öztürk, yatırımın detaylarını anlattı.

Sarıyer Seba Royal Konakları'nda 6 milyon TL'ye satılık villa!

İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul Sarıyer İlçesi'nde Seba Royal Konakları'nda yer alan villayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 6 milyon TL olarak belirlendi.

Suudi Arabistan Kralı Salman Mardan Palace'ta konaklayacak!

Antalya'da yapılacak G-20 Zirvesi'ne katılacak Suudi Arabistan Kralı Salman ve 1000 kişilik heyeti, Mardan Palace'ta konaklayacak. 546 saray odası hazırlanan heyette Kral, geceliği 15 bin Euro'luk Royal Suit Villa'da kalacak...

Carya Golf Resort G-20 zirvesi için kurşun gerçirmez villa kullanacak!

Antalya dünya liderlerinin katılacağı G-20 zirvesine hazırlanıyor. Kasım ayında gerçekleşecek zirvenin merkezi Regnum Carya Golf & Spa Resort olacak.

Seba Royal Konutları'nda icradan 7.7 milyon TL'ye villa!

İstinye Seba Royal Sitesi'nde bulunan 500 metrekare yüzölçümüne sahip tripleks villa, İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından 29 Haziran'da saat 14:30 ile 14:40 arası açık artırma usulüyle satılıyor.

Maxx Royal Kemer Türkiye'nin ilk Grand Butik'i!

Maxx Royal Kemer Resort & Spa 'Grand Butik' tarzıyla Kemer'de konuklarını ağırlamaya devam ediyor.Tesiste altı ayrı tipte 74 villa, 84 aile rezidansı ve minimum büyüklüğü 105 metrekarelik süitlerle birlikte 286 oda bulunuyor.

Maxx Royal Kemer Resort & Spa'da tatilinizi rüya gibi yaşayın!

Maxx Royal Kemer Resort & Spa'da Tesiste 6 ayrı tipte 74 villa, 84 aile rezidansı odası ve minimum büyüklüğü 105 m2 olan süitlerle birlikte toplam 286 oda bulunuyor.

Türkiye'nin ilk villa konseptli golf tesisi 2013'te açılacak!

Club Med'in 40 tesisi ünlü tasarımcıların imzasıyla yenilendi, firma 2013 yılında Belek'te açacağı villa konseptli golf tesisiyle bir ilki gerçekleştirecek

Didim Royal Evleri'nde 400 bin Euro'ya villa! Son 2 adet!

Eşin Royal Villaları'nda yüzde 50 peşinatla şirket bünyesinde 24 ay sıfır faizle vade yapılabiliyor...

Pearl Golf Sitesi'nde 407 bin TL'ye icradan satılık villa!

T.C. Serik 2. İcra Müdürlüğü, Antalya ili Serik ilçesi Kadriye köyündeki (beldesi) Pearl Golf Sitesi'ndeki villayı 407 bin TL'den satışa çıkardı. Satış, 04 Eylül 2012 Salı günü 16:00-16:10 saatleri arasında yapılacak

Royal Golf Villa Haberi

Royal Golf Villa

Kempinski Hotel The Dome Yönetim Kadrosu tarafından düzenlenen davete katılım gösteren isimler arasında yerli ve yabancı üst düzey VIP seyahat acentelerinin önemli yöneticileri yer alıyor.

Kempinski Hotel The Dome Genel Müdürü Ahmet Antepli, villaların yenilenmesiyle ilgili şu açıklamalarda bulundu:“Türkiye’nin en önemli turizm bölgelerinden Belek’te Dünya çapında otelcilik sektörünün en üst seviyesinde hizmet vermekten büyük bir mutluluk ve gurur duyuyoruz. Baştan aşağıya kişiye özel hizmet ve misafirperverlik anlayışının hakim olduğu otelimizde gerek tasarımı, gerek yeşili ve doğası ile mükemmel şekilde yenilenen villalarımızda üstün hizmet anlayışımız ile misafirlerimizi ağırlamayı bekliyoruz.“

14 yıldan beri Butik otel anlayışı ile her karesinde ayrıcalıklı servisler sunan Kempinski Hotel The Dome Belek, tamamı göl kıyısında bulunan özel yüzme havuzlu villalarda konaklayan misafirlerine özel buggy hizmeti ve butler...