05 / 05 / 2024

Royal Halı nerede

Royal Halı nerede

Royal Halı İplik tekstil Mobilya Saanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Royal Halı sorumluluk beyanını yayınladı.

Royal Halı bayi sayısını 1091'e yükseltti!

Royal Halı İplik Tekstil Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından yapılan açıklamaya göre Royal Halı bayi sayısını 1027'den 1091'e yükseltti. Firmada showroom sayısı 197, tali bayi sayısı 197 ve Pierre Cardin tali bayi sayısı 522 adet yükseldi...

Regal Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 01 Şubat 2023 fiyat listesi

İnsanoğlu olduğu müddetçe şimdiki hal gereği elbiseler giyiyoruz ve bu giydiğimiz elbiseler kirleriniyor. Dolayısı ile hepimizin çamaşır nakinesine ihtiyacı var. Peki Regal CM 58000 Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Fakir Deluxe 9800s Halı Yıkama Makinesi en uygun nerede satılıyor? 28 Ocak 2023 fiyat listesi...

Yüzeylerinde biriken toz ve kir yüzünden mikrop yuvasına dönen halıları sadece süpürmek yetmez, yıkayarak derinlemesine temizlemek lazım. İşte bu noktada imdada Fakir Deluxe 9800s Öko Line Halı Yıkama Makinesi, koşar.

Royal Halı’da en beğenilen seriler hangisi? Royal Halı’da fiyatlar ne kadar? Royal Halı 26 Eylül 2022 fiyat listesi..

Royal Halı çok satan seriler hangileridir diye araştıranlar için bu habere muhakkak göz atın. Çok satan 4 seride metrekare fiyatları ve ölçüleri belli oldu. Royal Halı, en çok araştırılan ve merak edilen halı markaları arasındadır. İşte, Royal Halı 26 Eylül 2022 ebat ve fiyat bilgisi…..

TMSF kayyım atanan iki şirketi satışa çıkardı! İşte firmalar için istenen para ve ihale tarihi

TMSF, kayyım olarak atandığı Naksan Plastik ve Enerji Sanayi ve Ticaret AŞ ve Royal Halı İplik Tekstil Mobilya Sanayi ve Ticaret AŞ'yi 120 milyon 500 bin lira tahmini bedelle satışa çıkardı. 28 Haziran’da yapılacak ihale için 27 Haziran’a kadar teklif verilebilecek.

TMSF, Royal ve Atlas Halı'yı satışa çıkardı!

Muhammen bedeli 353 milyon TL şeklinde belirlenen Royal ve Atlas Halı Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nün satışına yönelik ihale 18 Aralık tarihinde yapılacak

TMSF, bünyesindeki şirketlerin satışına başlıyor!

TMSF, bünyesindeki şirketlerle ilgili satış sürecine başladı. TMSF yönetimi, Naksan’ın iki lokomotif şirketinden Royal Halı’yı 353 milyon lira bedelle 6 Ekim’de, Naksan Plastik’i ise 1.126 milyon lira bedelle 20 Ekim’de ihale edecek.

Royal Garden Evleri nerede?

Royal Group imzası taşıyan Royal Garden projesinde 22 katlı 2 blokta toplam 374 daire bulunuyor. Peki Royal Garden Evleri nerede?

Hacim İnşaat Verde Royal Buca nerede?

Kişiye özel ödeme planı hazırlanan Hacim İnşaat Verde Royal Buca projesi 120 daireden oluşyor. Peki Hacim İnşaat Verde Royal Buca nerede?

Royal Halı ve Pierre Cardin Halı sezona iddialı girdi!

Yeni trendlerin ve hedeflerin paylaşıldığı bayi toplantısında konuşan Royal Halı ve Pierre Cardin Halı Genel Müdürü Adnan Kılınçoğlu, “Yeni yönetim olarak bayilerimizle buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hız kesmeden üretime devam ediyoruz." dedi.

Küçükçekmece Babacan Port Royal nerede?

Babacan Port Royal'de daireler 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Babacan Yapı imzası ile yükselecek projede 3 bine yakın ünite bulunuyor. Peki Küçükçekmece Babacan Port Royal nerede?

Sefaköy Royal İstanbul nerede?

Bir bloğunun ilk 6 katı satışa açılan Royal İstanbul Konutları'nın 2017 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Proje Babacan Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Peki Sefaköy Royal İstanbul nerede?

Royal İstanbul nerede?

Teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşeceği Royal İstanbul Konutları Babacan Yapı imzasıyla 4 blok halinde inşa ediliyor. Peki Royal İstanbul nerede?

Royal Halı, ürünü cepten seçtirecek!

Royal Halı, cep telefonu ve tabletlerin cisim tanıma özelliği kullanılarak, sanal nesnelerin gerçek görüntülerin üzerine bindirilmesi anlamına gelen ‘artırılmış gerçeklik teknolojisi’ni kullanmaya başladığını fuarda duyurdu.

Royal Halı nerede Haberi

Royal Halı nerede

Royal Halı tarafından yapılan açıklama şöyle;


FİNANSAL TABLO VE FAALİYET RAPORLARININ KABULÜNE İLİŞKİN YÖNETİM KURULU'NUN

KARAR TARİHİ: 18 Ağustos 2014

KARAR SAYISI : 2014 / 13





SERMAYE PİYASASI KURULU'NUN SERİ:XI, NO:29 SAYILI TEBLİĞİNİN ÜÇÜNCÜ BÖLÜMÜNÜN 9. MADDESİ GEREĞİNCE SORUMLULUK BEYANI




Yönetim Kurulumuzun 18  Ağustos 2014 tarihli kararı ile kabul edilmiş olan ;



a)Şirketimizin 30  Haziran 2014 tarihli döneme ait konsolide mali tablolarının ve raporlarının tarafımızca incelendiğini,


b)Şirketimizde görev ve sorumluluk alanında sahip olduğumuz bilgiler çerçevesinde, finansal tablolar ve faaliyet raporunun önemli konularda gerçeğe aykırı bir açıklama içermediği ya da açıklamanın yapıldığı tarih itibariyle yanıltıcı olması sonucu doğurabilecek herhangi bir eksiklik içermediğini,


c)Şirketimizdeki görev ve sorumluluk alanında sahip olduğumuz bilgiler çerçevesinde, yürürlükteki finansal raporlama standartlarına göre hazırlanmış finansal tabloların şirketin aktifleri, pasifleri, finansal durumu ve kar ve zararıyla...