23 / 07 / 2024

Royal İstanbul satış ofisi telefon

Royal İstanbul satış ofisi telefon

Bir bloğunun ilk 6 katı satışa açılan Royal İstanbul Konutları'nın 2017 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Proje Babacan Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Peki Sefaköy Royal İstanbul nerede?

Royal İstanbul Sefaköy görselleri!

Babacan Yapı imzası ile hayata geçirilecek Royal İstanbul'da daire fiyatları 149 bin dolardan başlıyor. Proje yaklaşık 3 bin adet üniteden oluşuyor. İşte Royal İstanbul Sefaköy görselleri...

Babacan Port Royal'de satışlar başladı!

Babacan Yapı tarafından İstanbul Küçükçekmece E5 üzerinde, eski havalimanı karşısında inşa edilen Babacan Port Royal’in satışları başladı.

Port Royal Babacan satılık daire!

Peşinde yüzde 15 indirimin yapıldığı Küçükçekmece Babacan Port Royal projesinde daireler Mart 2019'da teslim edilecek. Port Royal Babacan satılık daire fiyatları 249 bin TL'den başlıyor.

Port Royal Evleri Babacan satış fiyatları!

Babacan Port Royal projesinde satış fiyatları 249 bin TL'den başlıyor. Projede teslimler 2019 yılında yapılacak...

Babacan Port Royal Evleri satış fiyatları!

Babacan Port Royal Evleri satış fiyatları 277 bin TL'den başlayarak değişiyor. Babacan Port Royal projesi 2019 yılında teslim ediliyor...

Babacan Port Royal'in satış ofisi açıldı!

Kendi geliştirdiği arsalar üzerine güvenli ve nitelikli yaşam alanları inşa eden Babacan Holding, lokasyonunun en lüks ancak en ulaşılabilir projesi olan ‘Babacan Port Royal’in satış ofisi açılışını gerçekleştirdi.

Babacan Port Royal'in satış ofisi açılışı yarın!

14 yıldır güvenilir ve nitelikli binalar üreten Babacan Holding’in Atatürk Havalimanı karşısında hayata geçireceği altın değerindeki yeni projesi 'Babacan Port Royal’in merakla beklenen satış ofisi tamamlandı.

Babacan Port Royal Rezidans satış fiyatları!

Babacan Port Royal Rezidans satış fiyatları 314 bin 700 TL'den başlıyor. Babacan Port Royal Rezidans projesi 2018'in sonunda yapılıyor...

Sefaköy Royal İstanbul nerede?

Bir bloğunun ilk 6 katı satışa açılan Royal İstanbul Konutları'nın 2017 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Proje Babacan Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Peki Sefaköy Royal İstanbul nerede?

Royal İstanbul Sefaköy iletişim!

Royal İstanbul Sefaköy iletişim için 0212 876 18 08 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dairelerin 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildiği projenin bir bloğu yabancılar için satışa açıldı.

Babacan Yapı Royal İstanbul satılık!

Babacan Yapı Royal İstanbul satılık daire seçenekleri 1+0'dan 2+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. 4 bloktan oluşan projede 40 ay vade farksız taksit imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Sefaköy Royal İstanbul iletişim!

Sefaköy Royal İstanbul iletişim için 0212 876 18 08 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilmek mümkün. Anahtar teslimlerinin 2017 yılında gerçekleşeceği proje yaklaşık 3 bin adet üniteden oluşuyor.

Küçükçekmece Royal İstanbul satış ofisi!

Küçükçekmece Royal İstanbul satış ofisi telefon numarası 0212 876 18 08 olarak belirlendi. 4 blok halinde inşa edilecek projede 40 ay vade farksız taksit imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Royal İstanbul iletişim!

Royal İstanbul projesi Babacan Yapı imzasıyla yükseliyor. Royal İstanbul iletişim için 0212 876 18 08 satış ofisi telefon numarası ile irtibata geçebilir proje hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Royal İstanbul satış ofisi telefon Haberi

Royal İstanbul satış ofisi telefon

Home ofis, otel, ticaret alanlar ve konutlar ile birlikte yaklaşık 3 bin üniteden meydana gelen Royal İstanbul Rezidans'ta 1.000'e yakın daire yer alacak. 


"Sefaköy Royal İstanbul nerede?" sorusuna İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece - Sefaköy bölgesi yanıtını verebiliriz. Proje Babacan Yapı imzası taşıyor. 


Teslimlerin 2017 yılı sonunda gerçekleşmesi öngörülen Royal İstanbul Sefaköy'de stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. Projede apart otel bloklardan birinin ilk 6 katı yabancılar için satışa sunuldu. 


Otel işletmesi lüks otel zincirlerinden birine verilecek Küçükçekmece Royal İstanbul'da satışa açılan konut fiyatları 149 bin dolardan başlıyor. 



Royal İstanbul Rezidans iletişim

Satış ofisi telefon: 0212 876 18 08

Web: http://babacanyapi.com/

Özge...