06 / 05 / 2024

Royal Land Gayrimenkul iletişim

Royal Land Gayrimenkul iletişim

Royal Land Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 120 bin TL sermaye bedeli ile A.Abdullatif Abdulmohsen M, Hady Hesham M Mohamed Awad ve Mosaab Fouad D. Mohamed Abdelnaby ortaklığıyla kuruldu...

Alfa Land Property Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Alfa Land Property Gayrimenkul Anonim Şirketi Ataşehir'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mir Fatih Cizmeci tarafından kuruldu.

Pera GYO, yatırım holding olarak yapılandırılacak! GYO statüsünden çıkıyor! 

Pera GYO, Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı statüsünden çıkıp, yatırım holding şeklinde yeniden yapılandırılacak. Şirket KAP'ta duyurdu. İşte detaylar...

D Royal İnşaat Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

D Royal İnşaat Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Duruk tarafından kuruldu.

Land Tıme Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Land Tıme Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Murat Erkeçoğlu tarafından kuruldu.

Gayrimenkul işlemlerinden Hazine'ye 27,4 milyar TL'lik katkı sağlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı bir son dakika açıklamasında 2023 yılının ilk 6 ayında gayrimenkul üzerine yapılan tüm işlemler vasıtasıyla Hazine'ye 27,4 milyar TL'lik katkı sağlandığını kaydetti.

Royal Luxury İnşaat Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Luxury İnşaat Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Malez Cerrahoğulları tarafından kuruldu.

Land Plan Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Land Plan Gayrimenkul Anonim Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Taha Necati Yavuz tarafından kuruldu.

Land Property Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Land Property Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Mohammed Qasım Al-Attabı tarafından kuruldu.

Uluslarası gayrimenkul sektörü Reexpo fuarında bir araya geldi!

Uluslarası gayrimenkul sektörü Reexpo fuarında bir araya geldi! Yabancılar, konut satışlarında yaşanan artışla birlikte, son 9 yılda Türkiye ekonomisine 41,3 milyar dolarlık katkı sağlandı!

Royal Palace Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Palace Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Cem Gülmez tarafından kuruldu.

Royal Altay Gayrimenkul Gıda Ve Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Altay Gayrimenkul Gıda Ve Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Altay tarafından kuruldu.

Eye Land Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eye Land Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Marzıeh Bıgdeloo ve Negar Sohrab Haghıghat ortaklığında kuruldu.

Adese Gayrimenkul'ün vefa kredilerine konu gayrimenkulleri devrediliyor!

Adese Gayrimenkul'ün vefa hakkı kredi borçlarının tamamını kapatması sonrasında kredilere konu taşınmazlar Adese Gayrimenkul Yatırım A.Ş'ye devredilmeye başlandı.

Royal Land Gayrimenkul iletişim Haberi

Royal Land Gayrimenkul iletişim

Royal Land Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 120 bin TL sermaye bedeli ile A.Abdullatif Abdulmohsen M, Hady Hesham M Mohamed Awad ve Mosaab Fouad D. Mohamed Abdelnaby ortaklığıyla kuruldu.

Royal Land Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu: 1-Komisyon mukabilinde yurtiçinde ve yurtdışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 2--Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. 3--Her çeşit restoran ve lokanta, pastane, kafeterya, kafe bar, gazino, diskotek işletmeciliği yapmak, kiralamak, kiraya vermek, konusu ile ilgili alet ve edevatları satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. 4--Her türlü gıda maddelerinin üretimi, toptan ve perakende alımı, satımı, dağıtımı, ithalat ve...