05 / 05 / 2024

Royal Plus iletişim

Royal Plus iletişim

Başkent’te lüks ve konforlu yaşamın yeni merkezlerinden Urankent’te hayata geçirilen Royal Plus Konutları’nda ev sahibi olacak öğretmenler yarıyıl tatili de kazanacak. Royal Plus Konutları'nda öğretmenlere özel kampanya düzenlendi.

Urasan'da faizsiz konut satışı!

Royal Plus Konutları yüzde 0 faizli satış kampanyasına başladı.Kampanyada müşteriler daire satış fiyatının yüzde 50'sini peşin verdiği takdirde anlaşmalı bankalardan kalan yüzde 50'si için de 60 ayda sıfır faizle kredi çekip daire sahibi olabilecek.

Uransan'dan 0 faiz kampanyası!

Royal Plus Konutları yüzde 0 faizli satış kampanyasıyla dikkat çekiyor.Bu yeni uygulamayla Uransan' dan konut sahibi olmak isteyenler özel şartlarda 0 faizle kredi kullanabilecek.

Royal Plus'ta daireyi teslim alana kadar kredi taksitlerini firma ödüyor!

Ankara Yenimahalle’de Urankent Projesi kapsamında yapımı devam eden Royal Plus Konutları, yatırımcısını kazandıran kampanyalar ile desteklemeye devam ediyor. Royal Plus'ta daireyi teslim alana kadar kredi taksitlerini firma ödüyor...

Babacan Port Royal iletişim bilgisi!

Babacan Port Royal iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. 814 konut ve 37 adet ticari birimden meydana gelen proje Babacan Yapı imzasını taşıyor.

Varyant Karşıyaka Plus iletişim bilgisi!

Varyant Karşıyaka Plus iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. 2+1'den 5+1'e  kadar daire seçeneklerinin yer aldığı projede teslimler başladı. 

Strada Plus Akzirve iletişim!

Strada Plus Akzirve iletişim bilgisine haberimizden ulaşabilirsiniz. Projede konut ve ticari alanlara yer veriliyor...

Royal Garden Yakacık iletişim!

Royal Garden Yakacık iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. İstanbul Anadolu Yakası Kartal'a bağlı Yakacık'ta hayata geçirilen projede toplamda 200 daire bulunuyor.

Yakacık Royal Garden Evleri iletişim!

Yakacık Royal Garden Evleri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Royal Garden Yakacık projesinde

Serenity Plus Basın Ekspres iletişim!

Serenity Plus Basın Ekspres iletişim numarası 0212 698 0 555 olarak belirtiliyor. Bakırcı Yapı tarafından inşa edilecek proje Marriott Hotel'e yakın bir konumda yer alıyor.

Bakırcı Yapı Serenity Plus iletişim!

Bakırcı Yapı Serenity Plus iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Konut ve ticaret alanlarından oluşan Serenity Plus projesi Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa ediliyor...

Zincirlikuyu Propa Plus iletişim bilgileri!

Propa İnşaat imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Şişli Zincirlikuyu'da inşa edilen Zincirlikuyu Propa Plus Projesi'nde 38 adet rezidans daire yer alıyor. İşte Zincirlikuyu Propa Plus iletişim bilgileri...

Zincirlikuyu Propa Plus iletişim!

Zincirlikuyu Propa Plus iletişim için 0212 347 39 90 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ödeme planı kapsamında 36 ay vade farksız taksit imkanı sunan projede 38 adet konut bulunuyor.

Babacan Port Royal iletişim!

Babacan Port Royal iletişim için 0212 876 18 08 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Avrupa Yakası Sefaköy'de hayata geçirilecek proje 4 bloktan oluşuyor.

Kadıköy Demirli Park Plus iletişim!

2 blok halinde hayata geçirilecek olan projede toplam 152 adet daire yer alıyor. Kadıköy Demirli Park Plus iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 36 75 olarak belirlendi.www.demirliyapi.com.tr

Sahrayıcedit Demirli Park Plus iletişim!

Sahrayıcedit Demirli Park Plus iletişim için 444 36 75 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ön talep süreci devam eden projede teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Royal İstanbul Sefaköy iletişim!

Royal İstanbul Sefaköy iletişim için 0212 876 18 08 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dairelerin 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildiği projenin bir bloğu yabancılar için satışa açıldı.

Royal Plus iletişim Haberi

Royal Plus iletişim

Ankara’da lüks ve konforlu yaşamın yeni adreslerinden Urankent’te hayata geçirilen Royal Plus Konutları’nda 24 Kasım Öğretmenler Günü sürprizi var. Projeden 24 Kasım-1 Aralık tarihleri arasında ev alan tüm öğretmenler yarıyıl tatilini Ramada İstanbul Asia’da geçirme imkanı bulacak.


Projeyi hayata geçiren Uransan AŞ’nin Satış ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik, Kızılay’a 10 kilometre ve toplu ulaşım ile 15 dakika mesafede olan Royal Plus Konutları’nın şehir merkezinden kopmadan lüks ve konforlu yaşam sürmek isteyenlerin yeni adresi olduğunu ifade etti.


Projenin büyük çoğunluğunun satıldığını vurgulayan Çelik, “Hayata geçirdiğimiz Prestij, Elit ve Mirage Bahçe Konutları’nın ardından inşa ettiğimiz Royal Plus Konutları da büyük ilgiyle karşılanıyor. Hatta yeni başlayacağımız, henüz lansmanı dahi yapılmayan Queen Park projemiz bile şimdiden merakla bekleniyor. Kendi ismimizle anılan bir adada yaptığımız projelerimiz...