03 / 08 / 2024

Rsa Yapı Ticaret adres 

Rsa Yapı Ticaret adres 

Rsa Yapı Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 12 milyon 299 bin 170 TL sermaye bedeli ile Asr Yatırım İnşaat Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Ne yapılırsa yapılsın kira anlaşmazlıkları, kiraya fahiş zam davranışı, zamanında kira ödememe sorunu bitmez!

Hazine ve Maliye Bakanı’nın kira artış sınırının sürmesi için bir sebep görmediğini belirtmesinin ardından ev sahipleri ve kiracıların yeni düzenleme gelip gelmeyeceği ile ilgili merakı arttı. Peki yüzde 25 zam sınırı kaldırılınca sorunlar çözülür mü? İşte ayrıntılar...

Mazer Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mazer Yapı Ticaret Anonim Şirketi bugün Avcılar'da 784 bin 618,86 TL sermaye bedeli ile Ayşe Hümeyra Bayatlı tarafından kuruldu.

Family House Prefabrik Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Family House Prefabrik Yapı Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Halime Tetik tarafından kuruldu.

Mkc Dekorasyon Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mkc Dekorasyon Yapı Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cömert Çiçek tarafından kuruldu.

New World Taşınmaz Yapı Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

New World Taşınmaz Yapı Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt’ta 16.140.000,00 TL bedel ile Taşkın Yenidünya tarafından kuruldu.

Güney Dizayn Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Dizayn Yapı Ticaret Anonim Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon 553 bin 428,22 TL sermaye bedeli ile Mustafa Ümit Büyükgönenç, Mehmet Zeki Aşkın, Türker Büyükgönenç ve Yusuf Efe Aşkın ortaklığında kuruldu.

Artim Dekor Ve Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artim Dekor Ve Yapı Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Timuçin Tuncal tarafından kuruldu.

Eg Başar İnşaatçılık Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eg Başar İnşaatçılık Yapı Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Gökhan Başar tarafından kuruldu.

Mensa Mimarlık İnşaat Ve Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mensa Mimarlık İnşaat Ve Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Mengir tarafından kuruldu.

Kılıç Grup Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıç Grup Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile İmdat Kılıç ve Muhammet Hakan Kılıç ortaklığında kuruldu.

Estem İnşaat Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Estem İnşaat Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Okan Çiçek tarafından kuruldu.

Yenigün Konut Geliştirme Turizm Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yenigün Konut Geliştirme Turizm Yapı Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Yenigün ve Uğur Berke Kayıkçı ortaklığında kuruldu.

İndemak Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İndemak Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yılmaz Yılmaz tarafından kuruldu.

Rsa Yapı Ticaret adres  Haberi

Rsa Yapı Ticaret adres 

Rsa Yapı Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 12 milyon 299 bin 170 TL sermaye bedeli ile Asr Yatırım İnşaat Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Rsa Yapı Ticaret Anonim Şirketi konusu:
İNŞAAT: 1- İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2- Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri,...