07 / 05 / 2024

RTA Akay İnşaat A.Ş

RTA Akay İnşaat A.Ş

İkinci etap satışları başlayan İzmir Doğa Park Villaları projesinde 4+1 dubleks tipindeki villalar 450 bin liraya satılıyor

Doğapark Villaları'nda 450 bin TL'ye dubleks villa!

RTA Akay İnşaat A.Ş. tarafından yapılan Doğapark Villaları projesinde ikinci etap satışları devam ediyor. Projede teslimler önümüzdeki Eylül-Ekim aylarında yapılacak

Ağırtaş İş Makinaları Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağırtaş İş Makinaları Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Maşallah Ağırtaş tarafından kuruldu.

Ağırtaş Hafriyat İnşaat Nakliyat İş Makinaları Kiralama Gıda Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ağırtaş Hafriyat İnşaat Nakliyat İş Makinaları Kiralama Gıda Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Beyoğlu'nda Halil Gırtten tarafından kuruldu.

Mustafa Akay Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mustafa Akay Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih'te Mustafa Akay tarafından kuruldu.

Akay Mesken Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akay Mesken Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Onur Akay tarafından kuruldu.

Çakırtaş İnşaat Elektrik Metal Mobilya Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakırtaş İnşaat Elektrik Metal Mobilya Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Aşkın Yaldız tarafından kuruldu. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Örtaş İnşaat Kağıthane'de 137 odalı otel yapacak!

Örtaş İnşaat, İstanbul'un Kağıthane İlçesi'ne bağlı Merkez Mahallesi Cendere Mevkiide 137 odalı otel yapacak.. 

Afrikalılar 10 yıl vadeyle ev sahibi olacak!

Mozambik'te konut ürecisi olan Akay İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Olgun Afrika'daki yeni projelerinden bahsetti. Olgun, Afrikalı vatandaşların 10 yıl vadeyle ev sahibi olabileceklerini söyledi.

Akay İnşaat 'tan Mozambik'e 1 milyar dolarlık 5 bin konut!

Ankaralı Akay İnşaat Mozambik’in başkenti Maputo’da 1 milyar dolarlık yatırımla 5 bin konut yapmaya hazırlanıyor. Projed inşaat çalışmaları Eylül'de başlayacak.

Akay İnşaat, Mozambik'te 1 milyar dolarlık konut yapacak!

Akay İnşaat, Mozambik'te 1 milyar dolarlık konut anlaşmasını yaptı. Anlaşmanın ilk etabı, 5 bin konutluk projeyi kapsıyor. Sonrasında ise ikinci paket için tekrar masaya oturulacak.

Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım'a 8 firmadan teklif!

Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2 Kısım'ın ihalesi yapıldı. 8 firmadan teklifin geldiği ihalede en yüksek teklifi 351 milyon 123 bin TL olarak Akay İnşaat A.Ş verdi.

Örtaş Turizm İnşaat Enerji Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Örtaş Turizm İnşaat Enerji Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Nalan Kale imzasıyla kuruldu.

Gürtaşlar İnşaat Elektronik Metal Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürtaşlar İnşaat Elektronik Metal Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fevzi Çakmakoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 2 Haziran'da Pendik, Sülüntepe Mahallesi'nde kuruldu.

RTA Akay İnşaat A.Ş Haberi

RTA Akay İnşaat A.Ş

RTA Akay İnşaat A.Ş. tarafından hayata geçirilen İzmir Doğa Park Villaları projesi toplam 46 villadan meydana geliyor. 66 bin metrekarelik alana kurulan Doğapark Villaları projesi İzmir'in Urla ilçesinde yükseliyor. Projenin ilk etabında satışlar tamamlandı ve yaşam başladı.


Doğapark Villaları projesinin ikinci etap satışları da başladı. 26 villadan oluşan ikinci etapta villalar 450 bin liraya satılıyor. Villaların brüt alanları 240 metrekare, net alanları ise 200 metrekare olarak tasarlandı. Projedeki villalar 4 oda 1 salon, 3 banyo, mutfak ve teras şeklinde yapılıyor. Doğapark İkinci Etap'ta teslimler önümüzdeki Eylül-Ekim aylarında gerçekleşecek. Projedeki villalar banka kredisine uygun durumda. 


Doğapark Villaları ikinci etaptaki villaların ince işleri ve çevre düzenlemesi çalışmaları devam ediyor. Projenin sosyal alanlarında yüzme havuzu, spor alanları, basketbol ve voleybol alanları bulunuyor. Projede görüntülü...