08 / 05 / 2024

Rübes İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Rübes İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Rübes İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ebubekir Solu ve Rübeyda Sünger ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 5 Şubat'ta Zeytinburnu, Maltepe Mahallesi, Maltepe Kışla Caddesi'nde kuruldu.

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş kuruldu!

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ece Altintaş ve Havva Ceyhan ortaklığında kuruldu.

Değerse İnşaat Mühendislik Ve Proje Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

Değerse İnşaat Mühendislik Ve Proje Tasarım Anonim Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mükyen Gayrimenkul Enerji Yatırım A.Ş. tarafından kuruldu.

Dec Altyapı Yatırımları İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dec Altyapı Yatırımları İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Derya Sinanoğlu Çelik ve Fatih Asan ortaklığında kuruldu.

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi kuruldu!

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi bugün bayrampaşa'da Nurgün Güngören tarafından kuruldu.

Turan Müteahhitlik Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turan Müteahhitlik Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de Hüseyin Turan ve Furkan Yıldırım Turan ortaklığında kuruldu.

Rd Proje İnşaat Mühendislik Müteahhitlik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Rd Proje İnşaat Mühendislik Müteahhitlik Danışmanlık Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Durmaz tarafından kuruldu.

P Group İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

P Group İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Çekmeköy’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Bahtiyar Yıldırım Onur Polat, Sezai Polat tarafından kuruldu.

Kutlar İnşaat Mühendislik Madencilik Petrol Ürünleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kutlar İnşaat Mühendislik Madencilik Petrol Ürünleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  2 milyon 160  bin TL sermaye bedeli ile Mustafa  Malkoç tarafından kuruldu.

Fores Mimarlık İnşaat Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fores Mimarlık İnşaat Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Sağır tarafından kuruldu.

Dinamik İklimlendirme Brülör Doğalgaz İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinamik İklimlendirme Brülör Doğalgaz İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Şahin tarafından kuruldu.

Loop İnşaat Mühendislik Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Loop İnşaat Mühendislik Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bünyami Çakır tarafından kuruldu.

Zeybekler Lojistik İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeybekler Lojistik İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Rıza Jafarı tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ak Proje İnşaat Mühendislik Mimarlık Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Proje İnşaat Mühendislik Mimarlık Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi S. Özgür Oral, Süleyman Türen ve Muzaffer Koşan ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Rübes İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Rübes İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Rübes İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ebubekir Solu ve Rübeyda Sünger ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 5 Şubat'ta Zeytinburnu, Maltepe Mahallesi, Maltepe Kışla Caddesi'nde kuruldu. 


Rübes İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 01. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 02 Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 03.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,...