08 / 05 / 2024

Rübeyda Sünger

Rübeyda Sünger

Rübes İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ebubekir Solu ve Rübeyda Sünger ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 5 Şubat'ta Zeytinburnu, Maltepe Mahallesi, Maltepe Kışla Caddesi'nde kuruldu.

Kahta Belediyesi'nin kent yatırımları sürüyor!

Kahta Belediyesi ilçede bozulan yol ve kaldırım onarım çalışmaları yapıyor.Kahta Belediyesi'nin kent yatırımları sürüyor.

Rıza Sümer Antalyalı müteahhitlerle bir araya geldi!

AKP İl Başkanı Rıza Sümer, KEMDER Başkanı Süleyman Akbıyık ve Kepezli müteahhitlerle buluştu. Rıza Sümer, ''7 Haziran'daki seçimler en çok inşaat sektörüne yansıdı'' diye konuştu.

Güneşli MOTTO İstanbul yatırımcısına kazandıracak!

Güneşli'de inşa edilen MOTTO İstanbul Projesi yatırımcısına en cok kazandıran yükseliyor. Celaloğlu İnsaat'ın sahibi Selahattin Sulu projenin detaylarını paylaştı.

Dedeman Erbil Otel'in yeni yatırımcısı Mihtap Group Company!

Dedeman Grup bünyesinde yer alan CA-BA İnşaat tarafından açılan Dedeman Erbil Oteli'nin yeni yatırımcısı Mihtap Group Company oldu.

Dolar kuru gayrimenkul yatırımcısının önünü kesti!

Dünya Ekonomik Forumu’nun konuşmacılarından olan Nurol Bank Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Akkurt, sektörle ilgili görüşlerini paylaştı. Akkurt, dolar kurundaki yükselmenin gayrimenkul yatırımcısının önünü kestiğini söyledi.

Sur Yapı'dan 9 projede sıfır faiz, sıfır peşinat kampanyası!

Sur Yapı, 2017 yılında ‘Olur Olur Bal Gibi Olur’ kampanyasıyla ev sahibi olmak isteyenlere umut oluyor. Sur Yapı, sıfır faiz, sıfır peşinat ile 60 ay vade farksız ödeme fırsatı ev sahibi yapıyor

Mamak'ta kentsel dönüşüm görüşmeleri sürüyor!

Binlerce gecekondunun yıkıldığı Mamak’ta; kavgasız gürültüsüz, sessiz sedasız yapılan büyük kentsel dönüşüm çalışmalarının arkasında vatandaşla yapılan işbirliği, kurulan doğru diyalog bulunuyor.

Körfezli gayrimenkul yatırımcısı dolarını alıp geldi!

Dövizdeki yükselişi fırsata çeviren Körfez yatırımcısı, metrekaresi 600 dolar ucuzlayan Skyland’a akın etti. Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Eroğlu “4 haftadır Suudi Arabistan, Kuveyt ve Katar’dan ciddi talep var." dedi.

Mobilya sektöründe sünger krizi yaşanıyor!

Mobilya sektöründe sünger krizi yaşanıyor. Yurt dışından getirilen süngerin ham maddesine ulaşmada zorluk yaşandığı için sünger bulamadıklarını belirten üreticiler, bu durumun tüketiciye yüzde 12 civarında yansıdığını söyledi.

AYİDER, yabancı konut yatırımcısını Bağdat Caddesi’ne çekecek!

İnşaat sektörüne yön verdiği kadar insanı ve şehri koruyan projeleriyle de ses getiren AYİDER, 17-20 Kasım tarihleri arasında CNR Emlak Fuarı’na katılarak yabancı konut yatırımcısını Anadolu Yakası’na ve Bağdat Caddesi’ne çekecek.

Evalpark İstanbul yatırımcısına yüzde 20 kazandırdı!

Avrupa yakasında geliştirdiği nitelikli projelere imza atan Eval İnşaat, Bahçeşehir’e komşu Esenkent’te hayata geçirdiği Evalpark İstanbul projesinde yatırımcısına yüzde 20 kazandırdı.

Folkart Yapı Proje Koordinasyon Müdürü Elzem Sül evlendi!

Folkart Yapı Proje Koordinasyon Müdürü Elzem Sül, Fırat Bolat ile dün akşam evlendi. Çiftin nikahı töreni Moda Deniz Kulübü'nde kıyıldı.

Mısır Çarşısı'nın restorasyonunda 10 metrekarelik duvar yıkıldı!

İstanbul’daki tarihi Mısır Çarşısı, 2011 yılında İstanbul 4 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu kararı ile restore edilmeye başlandı.Tarihi çarşının tarihi duvarının yaklaşık 10 metrekarelik kısmı yıkılarak büfenin daha önce kapalı olan kısmı açık hale getirildi.

Rübeyda Sünger Haberi

Rübeyda Sünger

Rübes İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ebubekir Solu ve Rübeyda Sünger ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 5 Şubat'ta Zeytinburnu, Maltepe Mahallesi, Maltepe Kışla Caddesi'nde kuruldu. 


Rübes İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 01. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 02 Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 03.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,...