05 / 05 / 2024

RUMELİSİAD Konağı mı yapılıyor

RUMELİSİAD Konağı mı yapılıyor

RUMELİSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erol Kılıkçıer, Nilüfer'de yapılacak RUMELİSİAD Konağı ile ilgili tüm işlemlerin tamamlandığını, önümüzdeki ay temelinin atılarak kısa sürede açılışının da yapılacağı müjdesini verdi.

Levent Pelesen: Doğalgaz faturasını azaltmanın yolu ısı yalıtımından geçiyor!

Binalarda ısıtma amaçlı kullanılan enerjinin yaklaşık yarısının israf edildiğinin altını çizen İZODER Başkanı Levent Pelesen, “Kış mevsiminde enerji israfının önüne geçmek ve doğalgaz faturasını yüzde 50 azaltmanın tek yolu, yaşadığımız binalara ısı yalıtımı uygulaması yaptırmaktır” diye konuştu...

Gayrimenkul Alanında Uluslararası Lobi toplantısı 16 Kasım'da!

GİSP gayrimenkul sektöründe yaşanan kurumsal finansman eksikliğine dikkat çekmek adına Gayrimenkul Alanında Uluslararası Lobi toplantısı 16 Kasım'da yapılacak. 

RUMELİSİAD'tan Bursa Yıldırım'daki dönüşüm projesine onay!

RUMELİSİAD yöneticilerine Bursa Yıldırım'daki projeler anlatıldı. Başkan İsmail Hakkı Edebali, vizyon projeleri hakkında bilgi verdi.

Isı yalıtımı olan binalara vergi muafiyeti!

Enerji tasarrufunu teşvik etmek için atılan adımlara ısı yalıtımı için yapılan harcamalar da dahil oldu. İşletmeler bir defaya mahsus olmak üzere, binalarında yaptıracakları yalıtımları, amortisman yöntemiyle yıllara yayarak değil, tek seferde gider gösterebilecek

RUMELİSİAD’dan Mustafa Dündar’a dönüşüm övgüsü!

Osmangazi Belediyesi’nin hayata geçirdiği kentsel dönüşüm çalışmalarının Bursa’nın ve Osmangazi’nin geleceğine şekil verdiğini ifade eden RUMELİSİAD yönetimi, Başkan Dündar’ı başarı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

KOSGEB Adıyaman Müdürlüğü yeni hizmet binasında çalışmalar başladı!

Şükrü Mısırlı, yeni hizmet binası için çalışmalara hız verdiklerini belirterek, KOSGEB Adıyaman Müdürlüğü yeni hizmet binasının yapımı için çalışmalara bugün başladıklarını belirtti.

Mantolamada kullanılan ısı yalıtım malzemesine dikkat!

Zorunluymuş gibi gösterilen mantolama adı altında yapılan ısı yalıtımında kullanılan malzemeler sebebiyle, kanserojenle kaplanmış bir binada, yangın tehlikesiyle de karşı karşıya kalabilirsiniz.

Adım İstanbul basın toplantısı 12 Kasım'da!

Adım İstanbul projesini tanıtmak amacıyla Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum ve EYG Grup İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik’in katılımıyla gerçekleştireceğimiz basın sohbet toplantısı 12 Kasım 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Bursa RUMELİSİAD Konağı'nın temelleri önümüzdeki ay atılacak!

RUMELİSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erol Kılıkçıer, Nilüfer'de yapılacak RUMELİSİAD Konağı ile ilgili tüm işlemlerin tamamlandığını, önümüzdeki ay temelinin atılarak kısa sürede açılışının da yapılacağı müjdesini verdi.

Başakşehir Emlak Çadırı müzayede tarihi!

Başakşehir Emlak Çadırı müzayede tarihi 31 Mayıs olarak belirlendi. Bu yıl ilki gerçekleşecek olan projede Medikule İstanbul'da yer alan 220 adet konut ile birlikte dükkan ve ofisler de satışa sunulacak.

Isı yalıtımının faydaları nelerdir?

Isı yalıtımı, sıcak ya da soğuk havanın ısı köprüleri vasıtası ile konutların içine girmesini ya da çıkmasını engellemek adına yapılan işlemler olarak karşımıza çıkıyor. Peki, ısı yalıtımının faydaları nelerdir?

Ant Yapı Yuvarlak Masa toplantısı 18 Kasım'a ertelendi!

Radisson Blu Hotel İstanbul Asia’da Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay’ın katılımı ile gerçekleştirilecek kahvaltılı yuvarlak masa toplantısı 18 Kasım 2014, Salı günü gerçekleşecek.

Moody's 5 Kasım'da İstanbul'da toplantı yapacak!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s, 5 Kasım’da İstanbul’da, Türkiye ekonomisinin ele alınacağı toplantı yapacak. Toplantıda Türkiye’nin ipotek teminatlı menkul kıymetleri ve İslami bankacılık gibi konuları ele alınacak...

RUMELİSİAD Konağı mı yapılıyor Haberi

RUMELİSİAD Konağı mı yapılıyor

RUMELİSİAD, üyeleriyle iftar yemeğinde buluştu. Almira Otel'de gerçekleştirilen organizasyonda konuşan RUMELİSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erol Kılıkçıer, Nilüfer'de yapılacak RUMELİSİAD Konağı ile ilgili tüm işlemlerin tamamlandığını, önümüzdeki ay temelinin atılarak kısa sürede açılışının da yapılacağı müjdesini verdi. 


Bura...