02 / 05 / 2024

rusya soçi olimpiyatlarının açılışı yapıldımı

rusya soçi olimpiyatlarının açılışı yapıldımı

Rusya'nın Soçi kentinde düzenlenen 22. Kış Olimpiyat Oyunları'nın resmi açılış töreni Soçi Olimpiyat Parkı içinde bulunan 40 bin seyirci kapasiteli Fisht Olimpiyat Stadı'nda görkemli gösterilerle başladı...

Rus otomobil üreticisi işçi açığını kapatmak için ‘mahkum çalıştırmayı’ planlıyor

Rusya, mahkum istihdam etmeyi konuşuyor. Rus otomotiv üreticisi Avtovaz, işçi açığını kapatmak amacıyla zorunlu çalışma cezası alan mahkumları çalıştırmayı planlıyor.

Rusya'ya bir yaptırım kararı da Apple ve Google'dan geldi: Rusya’da çalışmalarını durdurdular!

Rusya'nın, Ukrayna'yı işgal kararına yaptırımlar ardı ardına gelmeye başladı. Bir yaptırımda teknoloji şirketlerinden geldi. Apple ve Google Rusya'da çalışmalarını durdurma kararı aldı.

Rusya'da bina iş makinasının üzerine çöktü!

Rusya'da bir binanın yıkımı sırasında bina iş makinasının üzerine çöktü. Faciadan dönülen olayda can kaybı yaşanmadı.

Rusya IC İçtaş’ın üst düzey yönetimine rota vermedi!

Rusya’da İtalyan Astaldi’yle birlikte toplam 3.4 milyar Euro’luk iki yol projesi devam eden IC İçtaş’ın patronu Çeçen, “Oğlum ve yöneticilerimizin bulunduğu özel uçağı beklettiler. Beyaz Rusya üzerinden geldiler” dedi.

Türk müteahhitler Rusya'dan kısa vadede iş alamayacaklarını düşünüyor!

Rusya ile ticaret dururken, gözler ülkedeki müteahhitlik hizmetlerine çevrildi. Türk müteahhitler, Rusya ile yaşanan kriz nedeniyle kısa vadede ülkede yeni iş alamayacaklarını düşünüyor.

Rusya'da inşaatta yabancı işçi sınırlaması!

12 milyon göçmenin çalıştığı Rusya, yabancı işçiye sınırlama getirmeye hazırlanıyor. Çalışma Bakanlığı, inşaatta yabancı işçi oranını yüzde 65'le sınırlamak için teklif sundu.

Türk müteahhitlere uyarı: Rusya'yı bırakmayın Çin kapar!

Ekonomisi zor günler geçiren Rusya’nın Ankara Büyükelçisi Karlov ülkesinde birinci sırada olan Türk müteahhitlik şirketlerine Rusya'yı bırakmayın çağrısı yaptı. Büyükelçi, "2 yıl dayanın" mesajı verdi.

Rusya turizmde içe yöneldi, Antalya tedirgin oldu!

CORNELIA Diamond Golf Resort Spa Genel Müdürü Zafer Alkaya, Rusya hükümetinin Soçi’de olimpiyatların ardından boşalan 5 yıldızlı oteller ile Kırım’a özel vergi indirimiyle iç turizmi canlandırmayı hedeflediğini vurguladı...

Rusya'da dünyanın en uzun asma köprüsü ziyaretçi akınına uğruyor!

Rusya'nın ünlü turistik bölgesi Krasnaya Polyana Vadisi'nde dünyanın en uzun asma üst geçidi ziyaretçi akınına uğruyor. Ortalama 450 metre yükseklikteki yaya geçidinin uzunluğu tam olarak 1 kilometre...

Atina'nın kaderini şimdi Soçi yaşıyor: Hayalet Şehir 2!

TARİHİN en pahalı olimpiyatlarına ev sahipliği yapan Soçi'den geriye hayalet bir şehir kaldı... Rus fotoğrafçı Alexander Belenkiy'in çektiği kareler aslında her şeyi tüm açıklığıyla ortaya koyuyor.

Şişecam’ın Rusya’daki yeni cam ev eşyası tesisi faaliyete geçti!

Şişecam’ın Rusya’daki yeni cam ev eşyası tesisi faaliyete geçti. Global cam sektörünün önde gelen oyuncularından Şişecam Topluluğu, Rusya’da 86 milyon dolar tutarında yatırımla kurulan yeni cam ev eşyası tesisini devreye aldı.

Baysaş, İstanbul 216 projesi için ön talep topluyor!

Baysaş, Kadıköy Fikirtepe’deki projesi İstanbul 216 için ön talep toplamaya başladı. Toplam 541 konuttan oluşan İstanbul 216’da ön talepte bulunanlar, lansaman öncesi ayrıcalıklı fiyat ve ödeme koşullarından yararlanacak

216 Yapı 216 Rezidans projesi için ön talep topluyor!

216 Yapı, Çekmeköy’de inşa edeceği yeni projesi 216 Rezidans için ön talep toplamaya başladı. 123 konuttan olan projede 1+1’den 3+1’e farklı tip ve büyüklüklerde daireler mevcut...

rusya soçi olimpiyatlarının açılışı yapıldımı Haberi

rusya soçi olimpiyatlarının açılışı yapıldımı


Rusya'nın Soçi kentinde düzenlenen 22. Kış Olimpiyat Oyunları'nın resmi açılış töreni görkemli gösterilerle başladı. 


Soçi Olimpiyat Parkı içinde bulunan 40 bin seyirci kapasiteli Fisht Olimpiyat Stadı'nda gerçekleştirilen törenle bu yıl 22'ncisi düzenlenen kış oyunları başlatıldı. 


Resmi tören öncesi düzenlenen gösterilerin ardından 2014'ü simgeleyen saat 20.14'te tören başladı. 


-Başbakan Erdoğan eşiyle törene katıldı


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da eşi Emine Erdoğan ile açılış törenini izledi.


Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in evsahipliği yaptığı töreni Başbakan Erdoğan'ın yanı sıra çok sayıda ülkenin cumhurbaşkanı, devlet başkanı ve başbakanı da takip etti. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç da açılışı izleyenler arasında yer aldı.


Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Ban Ki-mun, Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) Başkanı Thomas Bach ve yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Başkanı ve IOC...