16 / 05 / 2024

Rusya stadyum çökmesi

Rusya stadyum çökmesi

Rusya’da konser ve spor etkinliklerinin yapıldığı dev stadyum yıkım sırasında çöktü. Stadyumun yıkımında çalışan işçilerin enkaz altında kalabileceği düşünülüyor.

Rusya’daki dev stadyum yıkım sırasında çöktü!

Rusya’da konser ve spor etkinliklerinin yapıldığı dev stadyum yıkım sırasında çöktü. Stadyumun yıkımında çalışan işçilerin enkaz altında kalabileceği düşünülüyor.

Rusya'da inşaat halindeki bina çöktü: 2 ölü!

Rusya Novosibirsk'te, inşaat halindeki binanın çökmesi sonucunda 2 kişi hayatını kaybetti.

Rusya'daki stadyum inşaatları devam edecek!

Rusya Spor Bakanı ve Futbol Birliği Başkanı Vitaly Mutko, stadyum inşa eden Türk şirketlerinin Rusya’da çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

URTİM Rusya'da 10 milyar dolarlık projelere talip!

Rusya, 2018 yılında düzenlenecek FIFA Dünya Kupası için 10 milyar dolara 12 stadyum yapmaya hazırlanıyor Türkiye'nin lider iskele kalıp üreticilerinden URTIM bu büyük pastadan pay almaya çalışacak.

Türk firmaları, Rusya'da stadyum inşaatlarından pay almak istiyor!

Rusya, 2018 yılında düzenlenecek FIFA Dünya Kupası için 10 milyar dolara 12 stadyum yapmaya hazırlanıyor. Türkiye'nin lider iskele kalıp üreticilerinden URTİM bu büyük pastadan pay almaya çalışacak.

Rusya'da Dünya Kupası için 12 stadyum inşa edilecek!

Rusya, 2018’de Dünya Kupası için 10 milyar dolara 12 stadyum yapmaya hazırlanıyor. Moskova’da Mosbuild fuarında yeni ürünlerini sergileyen Türkiye’nin önde gelen iskele kalıp üreticilerinden Urtim de pastadan pay almak istiyor..

Türk firmaları Rusya'ya göz dikti!

Rusya, 2018 FIFA Dünya Kupası için 10 milyar dolara 12 stadyum yapmaya hazırlanıyor. Türkiye'nin lider iskele kalıp üreticilerinden URTİM bu büyük pastadan pay almaya çalışacak.

URTİM Rusya'da stadyum inşaatlarında pay almak istiyor!

Rusya, 2018 yılında düzenlenecek FIFA Dünya Kupası için 10 milyar dolara 12 stadyum yapmaya hazırlanıyor. Türkiye’nin lider iskele kalıp üreticilerinden URTİM bu büyük pastadan pay almaya çalışacak.

Konya'da stadyum inşaatının iskelesi çöktü!

Konya'da Merkez Selçuklu ilçesi Şeyh Şamil Mahallesi' nde yer alan stadyum inşaatının iskelesi çöktü. Yapımı devam eden stadyumun inşaatında iskelenin çökmesi sonucu 5 işçi yaralandı...

Ant Yapı Rusya'da 2,24 milyar dolarlık 22 proje yapıyor!

Ant Hill Rezidans projesiyle tanınan Ant Yapı Rusya'da 2,24 milyar dolarlık 22 gökdelen inşa ediyor

Bien 16 -19 Nisan'da Rusya'daki MosBuild Fuarı'na katılıyor!

Bien, 16-19 Nisan 2011 tarihleri arasında Moskova’da düzenlenecek Rusya’nın en büyük yapı malzemeleri ve endüstrisi fuarı MosBuild’de zengin ürün portföyünden serilerin yanı sıra üstün teknolojilerle ürettiği yeni ürünlerini de tüm dünyaya sergileyecek.

Diyarbakır'a yeni stadyum inşa edilecek!

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Diyarbakır'a 33 bin kapasiteli yeni bir stadyum yapılacağını söyledi...

Boğaz'a stadyum yapılacak!

İstanbul Boğaz'ına, 2020 Olimpiyat Oyunları için, içerisinde spor tesisinin de yer aldığı stadyum yapılacak...

Rusya stadyum çökmesi Haberi

Rusya stadyum çökmesi

Rusya’nın St. Petersburg kentinde 1980'de yapılan, şehirdeki konser ve spor organizasyonlarında kullanılan dev stadyumun yıkımında büyük bir kaza yaşandı.

Hürriyet'te yer alan habere göre; dünyanın en büyük buz pistinin yapılması amacıyla yıkılmasına karar verilen stadyum, vinç ve yıkım araçlarıyla yıkımı sırasında baskıya dayanamayarak çöktü. 

Rusya Acil Durum Bakanlığı olayla ilgili yaptığı açıklamada, stadyumun yıkımında çalışan işçilerin enkaz altında kaldığı açıklanan enkazda arama kurtarma çalışmalarının sürdüğü...