02 / 05 / 2024

Rüya Park Evleri teslim tarihi

Rüya Park Evleri teslim tarihi

Sümen İnşaat tarafından hayata geçirilen Rüya Park Evleri 2 blok şeklinde yükseliyor. Projedeki daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Rüya Park Evleri teslim tarihi haberimizde yer alıyor.

İzmir Rüya Park Evleri' nde fiyatlar 185 bin TL' den başlıyor!

Sümen İnşaat tarafından İzmir İl'i Karabağlar İlçe'sinde hayata geçirilen İzmir Rüya Park Evleri projesinde toplam 48 adet daire bulunuyor. İzmir Rüya Park Evleri' nde fiyatlar 185 bin TL' den başlıyor.

Ataşehir Park Yaşam Evleri fiyatları!

Park Yaşam Evleri projesi 895 daire ve 18 villadan meydana geliyor. Park Yaşam Evleri fiyatları 298 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Çiğli'deki Bintaş Park Evleri satışta!

Çiğli'de tamamlanarak yaşama açılmaya hazır olan Bintaş Park Evleri, düzenlenen bir toplantıyla tanıtıldı. İzmir Çiğli'de hayata geçirilen projede fırsatlar sürüyor.

Muğla Yaşam Park Evleri'nde yaşam başladı!

Muğla'nın en akıllı evleri diye anılan Yaşam Park Evleri'nde yaşam başladı. Toplam 7 ayrı bloktan oluşan ve 4 bloğu tamamen tamamlanmış, anahtar teslimi sunulan Yaşam Park Evleri akıllı sistemle inşa edildi.

Çengelköy Park Evleri'nde yüzde 10 peşin, 24 ay sıfır faiz!

Çengelköy Park Evleri'nde yüzde 10 peşinatla, 24 ay sıfır faiz ödeme fırsatı sunuluyor. Hemen teslim edilen Çengelköy Park Evleri'nde fiyatlar 359 bin dolardan başlıyor...

Nurol Park Evleri ödeme koşulları!

Nurol Park Evleri ödeme koşulları kapsamında peşinatsız ya da sıfır faizle ödeme imkanları sunuluyor. Güneşli'de yer alan Nurol Park projesi bu yıl Temmuz'da teslim ediliyor...

Çengelköy Park Evleri'nde mahalle kültürünü yaşatıyor!

Sakinlerini bekliyor William Turner ve Demirland GYG A.Ş'nin ortak projesi olan Çengelköy Park Evleri, Boğazın tarihi semtlerinden Çengelköy'de sakinlerini bekliyor.

Çengelköy Park Evleri’nde satışlar sürüyor!

William Turner ve Demirland GYG A.Ş.’nin ortak projesi Çengelköy Park Evleri’nde satışlar devam ediyor. Yatırım değeri 250 milyon dolar olan projede, teslimlerin 2016’da...

Çengelköy Park Evleri 250 milyon dolar yatırımla hayata geçiyor!

Yatırım şirketi William Turner ve inşaat firması Demirland GYG AŞ, Çengelköy Park Evleri, projesini hayata geçiriyor. Projeye 250 milyon dolar yatırım yapıldı.

Muğla Rüya Park AVM açıldı!

Muğla Menteşe ilçesinin yeni Alışveriş Merkezi Rüya Park AVM düzenlenen törenle açıldı. Menteşe ilçesinin yeni Alışveriş Merkezi Rüya Park AVM yerel, ulusal ve uluslararası markaları bünyesinde bulunduruyor.

Rüya Yaşam Evleri'nde stüdyo daireler 120 bin TL'ye!

Rüya Yaşam Evleri'nde 120 bin TL'den başlayan fiyatlarla hemen tapu teslim ve firma bünyesinde vade farksız 40 ayda ödeme seçenekleriyle satışa sunulmuştur.

Bakgör Yaşam 6'da örnek daireler hazır!

Tamamı beyaz eşyalı ve tamamı 3+1 daire BURSA'da hayata geçirilen Bakgör Yaşam Evleri 6 projesinin tamamı 3+1 dairelerden meydana geliyor.

Isparta Rüya Park açıldı!

Isparta 'nın Eğirdir Belediyesi rekreasyon alanı içerisinde bulunan Rüya Park 'ın, görkemli bir törenle açılışı gerçekleştirildi.

Rüya Prestij Suit Evleri!

Toplam 260 adet daireden meydana gelen Rüya Prestij Suit Evleri tek blok şeklinde yükseliyor. Daire tiplerinin 1+0'dan 3+1'e kadar değiştiği projede 17 ticari ünite yer alıyor.

Rüya Park Evleri teslim tarihi Haberi

Rüya Park Evleri teslim tarihi

Rüya Park Evleri toplam 48 adet daireden oluşuyor. Projedeki 2+1 daireler 107 metrekare, 3+1 daireler 132 metrekare alan olarak dizayn edildi.


Rüya Park Evleri İzmir İl'i Karabağlar İlçe'sinde hayata geçiriliyor. Projede çocuk parkı, kamelyalar, açık ve kapalı otopark gibi donatılar bulunuyor. 


Rüya Park Evleri Sümen İnşaat imzasıyla yükseliyor. Anayollara ve toplu taşımaya yakın mesafede konumlanan proje 2 blok şeklinde yükseliyor. 


Rüya Park Evleri' nin teslim tarihi Ağustos 2015 yılında gerçekleşecek. Projedeki 2+1 daireler 185 bin TL ile 200 bin TL, 3+1 daireler 225 bin TL ile 245 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.


Rüya Park Evleri iletişim

Adres: 5759/4 Sokak No:1 Karabağlar / İzmir

Tel: 0 (232) 264 0222

Web: http://ruyaparkevleri.com/

Tülay...