29 / 04 / 2024

Muğla Yaşam Park Evleri'nde yaşam başladı!

Muğla Yaşam Park Evleri'nde yaşam başladı!

Muğla'nın en akıllı evleri diye anılan Yaşam Park Evleri'nde yaşam başladı. Toplam 7 ayrı bloktan oluşan ve 4 bloğu tamamen tamamlanmış, anahtar teslimi sunulan Yaşam Park Evleri akıllı sistemle inşa edildi.



Muğla Menteşe'nin en korunaklı vadisinde yer alan, adı Muğla'nın en akıllı evleri diye anılan Yaşam Park Evleri'nin ilk sakinleri taşındı. Toplam 7 ayrı bloktan oluşan ve 4 bloğu tamamen tamamlanmış, anahtar teslimi sunulan Yaşam Park Evleri'nin sakinleri, eşsiz bir orman manzarasının tam ortasında, kuş seslerinin ve bol oksijenin keyfini çıkarmaya başladılar.


Kuzeyinde, çam ormanlarının bulunduğu görkemli bir dağın yer aldığı Yaşam Park Evleri, Menteşe'nin en özel konumuna sahip. Bu çam ormanları, kış aylarında Yaşam Park Evleri'ne adeta bir özel koruma görevi yapıyor ve kuzey rüzgarlarına geçit vermiyor. 


Böylece, Yaşam Park Evleri'nde kış ayları oldukça ılıman geçiyor. Yaz aylarındaysa, bu durum tam tersine dönüyor. Vadinin özel yapısı sayesinde, yaz aylarında deniz tarafından esen meltemlere tamamen geçit veren vadi, Yaşam Park Evleri'ni bir yayla serinliğine kavuşturuyor. Yaşam Park Evleri yetkilileri, bu araziyi özellikle seçtiklerini, site sakinlerine ayrıcalıklı bir yaşam sunduklarını belirtiyor. Akıllı bir coğrafi konuma sahip Yaşam Park Evleri, sahip olduğu teknoloji ile de akıllı unvanını almayı fazlasıyla hak etmiş durumda. Öyle ki, dairelerin giriş bölümünde bulunan yönetim paneli sayesinde, oda oda dolaşmadan ışıklar açılıp, kapatılabiliyor. Tüm odaların pencerelerinde yer alan panjurlar, odaların elektrik prizleri tek tuşla kontrol edilebiliyor. Hatta asansör bile çağırılabiliyor. Ayrıca, tüm evin kontrolü, aynı zamanda cep telefonuyla da kolayca yapılabiliyor. Yetkililer, Yaşam Park Evleri'nin en son teknoloji akıllı sistemi sayesinde; ütüyü fişte mi unuttum, panjurlar açık mı kaldı acaba diye, kimsenin kaygı duymasına gerek kalmadı diyor. Evden aceleyle çıkıldığında bile, yüzlerce metre uzaktan, cep telefonunun birkaç tuşuna basarak, panjurları ve kapanmaması gereken cihazlar için de bu akıllı teknoloji çözüm üretiyor. Bu süper akıllı sistemde, istenilen priz devre dışı bırakılıp, istenilen cihaz çalışmaya devam edebiliyor. 


Yaşam Park Evleri'nin sahip olduğu akıllı sistemin özellikleri saymakla bitmiyor. Bu akıllı sistem, eve gelmeden saatler önce, cep telefonuyla kombinizi çalıştırıp, kışın sıcacık bir eve gelmeyi de mümkün kılıyor. Sistem ayrıca, musluğu açık mı unuttum derdini de ortadan kaldırıyor. Kilometrelerce uzakta olsanız bile, cep telefonuyla tüm evin suyu kapatılabiliyor. 


http://www.yasampark.com.tr/


Muğla Haber Gazetesi


Geri Dön