16 / 05 / 2024

Muğla Yaşam Park Evleri

Muğla Yaşam Park Evleri

Muğla'nın en akıllı evleri diye anılan Yaşam Park Evleri'nde yaşam başladı. Toplam 7 ayrı bloktan oluşan ve 4 bloğu tamamen tamamlanmış, anahtar teslimi sunulan Yaşam Park Evleri akıllı sistemle inşa edildi.

Loft İasos için onay çıktı! Akfen'den Muğla'ya 550 odalı yeni otel geliyor!

Loft İasos için projesi onay çıktı. Akfen tarafından Muğla Milas'ta hayata geçirilecek olan Loft İasos 547 milyon 785 bin TL'ye mal olacak.

TOKİ'den Muğla'ya 546 konutluk yeni proje müjdesi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Muğla projeside 546 konut yer alıyor. Merakla beklenen projenin ihalesi 30 Kasım'da yapılacak.

Loft İasos için düğmeye basıldı! Muğla'ya 550 odalı yeni otel geliyor!

Loft İasos için projesi için start verildi. Muğla Milas'ta hayata geçirilecek olan Loft İasos projesinde 550 oda yer alacak.

Muğla Milas'a yeni yat üretim tesisi geliyor!

DNK yat Gemi Mühendisliği Emlak şirketi turizm cenneti Muğla'ya yat limanı için düğmeye bastı. İşte yeni yat projesine ilişkin tüm detaylar...

TOKİ'den Muğla'ya tam 304 konutluk yeni proje geliyor! Sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Muğla projesinde yer alan 304 konut yarın ihaleye çıkıyor. İşte Muğla TOKİ 2023 detayları...

TOKİ'den Muğla'ya tam 2 bin 599 yeni konut müjdesi! Sakın kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Muğla'da tam 2 bin 599 yeni konut inşa edecek...

Orka Holding'ten Muğla'ya 140 milyon Euro'luk otel yatırımı!

Türkiye'nin tatil bölgelerine yaptığı otel yatırımları ile adından söz ettiren Orka Oteller Grubu Muğla'ya yeni bir otel yapmaya hazırlanıyor.

Muğla'da villa fiyatları Avrupa ile yarışıyor!

Koronavirüs salgını nedeniyle Muğla'ya göçler bir hayliyle arttı. Artan talep ile birlikte bölgedeki villa fiyatları Avrupa ile yarışır hale geldi. 

Gülşen Muğla'ya yerleşti!

Bir süredir İspanya'da yaşayan popçu Gülşen pandemi nedeniyle Türkiye'ye dönüş yaptı. Popçu Muğla'nın Menteşe köyünde izole bir yaşam sürecek.

Antalya Kent Yaşam Parkı Projesi tamamlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Karaalioğlu Kent Yaşam Parkı Projesi bünyesinde yer alan Kent Müzesi çalışmalarını yerinde inceledi. 

Osman Gürün: Muğla'daki yazlıkların üçte biri doldu!

Muğla'ya gelen ikinci konut sahiplerindeki artışın ardından açıklamalarda bulunan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, "Sağlıklı günlerde buluşalım, şu anda Muğla'ya gelmeyin" çağrısında bulundu.

İptal edilen 'Sahil Antalya Yaşam Parkı' ile ilgili ses kayıtları ortaya çıktı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, 'Sahil Antalya Yaşam Parkı' işletme ihalesini tek taraflı iptal etmesinin ardından, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Cansel Çevikol Tuncer’in ortaya çıkan ses kaydı tartışmaları aleevlendirdi...

Muğla Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi'nin yüzde 90'ı tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi inşaatını inceledi.

Muğla Yaşam Park Evleri Haberi

Muğla Yaşam Park Evleri

Muğla Menteşe'nin en korunaklı vadisinde yer alan, adı Muğla'nın en akıllı evleri diye anılan Yaşam Park Evleri'nin ilk sakinleri taşındı. Toplam 7 ayrı bloktan oluşan ve 4 bloğu tamamen tamamlanmış, anahtar teslimi sunulan Yaşam Park Evleri'nin sakinleri, eşsiz bir orman manzarasının tam ortasında, kuş seslerinin ve bol oksijenin keyfini çıkarmaya başladılar.


Kuzeyinde, çam ormanlarının bulunduğu görkemli bir dağın yer aldığı Yaşam Park Evleri, Menteşe'nin en özel konumuna sahip. Bu çam ormanları, kış aylarında Yaşam Park Evleri'ne adeta bir özel koruma görevi yapıyor ve kuzey rüzgarlarına geçit vermiyor. 


Böylece, Yaşam Park Evleri'nde kış ayları oldukça ılıman geçiyor. Yaz aylarındaysa, bu durum tam tersine dönüyor. Vadinin özel yapısı sayesinde, yaz aylarında deniz tarafından esen meltemlere tamamen geçit veren vadi, Yaşam Park Evleri'ni bir...