28 / 04 / 2024

Muğla Milas'a yeni yat üretim tesisi geliyor!

Muğla Milas'a yeni yat üretim tesisi geliyor!

DNK yat Gemi Mühendisliği Emlak şirketi turizm cenneti Muğla'ya yat limanı için düğmeye bastı. İşte yeni yat projesine ilişkin tüm detaylar...



DNK yat Gemi Mühendisliği Emlak şirketi Muğla Milas ilçesi Türkevleri Mahallesi Mevkii’nde, tapuda 112 ada, 3 parselde toplam 991,54 metrekarelik arazi üzerinde Tekne-Yat İmalatı Tesisi kurulup işletilmesi için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) sürecini başlattı.

Yat İmalat Tesisi Projesi kapsamında, bu konuda uzmanlaşmış olan DNK Yat Gemi Mühmendislik Turizm İnşaat Emlak Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret şirketi tarafından ahşap, saç ve fiber (polyester) tekne veya yat imalatı yapılması planlanıyor.

 Muğla Milas a yeni yat üretim tesisi geliyor!

Söz konusu şirket dünyada gemi üretimi bakımından Türkiye’nin bu alanda ilerlemesini sağlayacak, fiberglas, metal ve ahşap yat dizayn, danışmanlık hizmetleri sunacak ve imalat yapan; yat ve deniz ekipmanları konusunda önemli ihracatçılardan biri haline gelmeyi hedefliyor.

 Muğla Milas a yeni yat üretim tesisi geliyor!

Tekne İmalatı Tesisinin; ahşap, saç ve fiber (polyester) tekne ya da yat imalatı ile hizmet vermesi planlanıyor. Tesis için toplam yatırım bedelinin 8.491.500 lira olacağı faaliyet sahibi tarafından açıklandı.

Projenin işletme aşamasında ahşap, saç ve fiber (polyester) tekne veya yat imalatı karada 5 metre ve üzerinde yat/tekne tadilat, imalat, bakım ve onarım hizmetlerinden birini veya birkaçını yapan tesisler, kapsamında yıllık 3 tekne kapasitesi ile hizmet vermesi bekleniyor.

Bilek Otel kapasite artışı için başvuru yapıldı! Kağıthane'deki otelin oda sayısı 222'ye çıkarılacak!

Crystal Daisy için start verildi! Antalya'ya 137 odalı yeni otel geliyor!


Geri Dön