28 / 04 / 2024

TOKİ'den Muğla'ya tam 2 bin 599 yeni konut müjdesi! Sakın kaçırmayın!

TOKİ'den Muğla'ya tam 2 bin 599 yeni konut müjdesi! Sakın kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Muğla'da tam 2 bin 599 yeni konut inşa edecek...



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yabancı turist sayısına göre ilk üçte, iç turizmde de ilk sırada bulunan Muğla'nın toplam turist sayısının önceki seneye göre yüzde 37 artış göstererek 6 milyonun üzerine çıktığını belirtti.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adliye Sarayı yanındaki miting alanında, Marmaris-Datça Yolu, Milas İçme Suyu Arıtma Tesisi ve Bodrum Devlet Hastanesi ile Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni'nde önemli açıklamalar yaptı.

TOKİ den Muğla ya tam 2 bin 599 yeni konut müjdesi! Sakın kaçırmayın!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tarımda, Milas İçmesuyu İsale Hattı ve Arıtma Tesisi, Menteşe Göktepe sulaması, Seydikemer Eşen Çayı ve Akçay Deresi ıslahı, Girme ve Seki Arazi Toplulaştırması, ilçelerdeki göletlerin ağaçlandırma çalışmaları ile ORKÖY ve kırsal kalkınma yatırımları hibe desteklerinin resmi açılışlarını gerçekleştireceklerini dile getirdi.

Yaptığı açıklamada Çevre ve şehircilikte 644 milyon TL'lik bir yatırımla tamamlanan Muğla Kanalizasyon Şebekesi ve Arıtma Tesisi ile ilçelerdeki altyapı yatırımlarının da resmi açılışlarını gerçekleştireceklerini dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, enerjide aralarında 422 milyon TL'lik yatırım olan Yatağan Pamukkale Enerji İletim Hattı'nın da bulunduğu çok sayıda yatırımı da hizmete açacaklarını kaydetti.


Geri Dön