29 / 04 / 2024

Evla Park Seyir Evleri'nde yaşam başladı!

Evla Park Seyir Evleri'nde yaşam başladı!

Föy İnşaat ile Kiptaş tarafından hayata geçirilen Evla Park Seyir Evleri'nde yaşam başladı. Projedeki dairelerin büyüklükleri 111 metrekare ile 192 metrekare arasında değişiyor...



İstanbul Maltepe'de hayata geçirilen Evla Park Seyir Evleri, Föy İnşaat ile  Kiptaş  ortaklığında hayata geçirildi. Yaşamın başladığı proje 5 bloktan oluşuyor.


Maltepe Evla Park Seyir Evleri'nde 180 adet konut yer alıyor. 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerin yer aldığı projede daire alanları 111 metrekare ile 192 metrekare arasında farklılık gösteriyor.
 


Evla Park Seyir Evleri nde yaşam başladı!

12 bin 300 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Evla Park projesinde 5 bin metrekarelik özenle tasarlanan peyzaj alanında; spor salonu, kapalı yüzme havuzu, buhar banyosu, sauna, yürüme parkuru ve çocuk oyun alanları ile ailece geçirilen zamanlara değer katacak sosyal imkanlar yer alıyor.

Evla Park Seyir Evleri nde yaşam başladı!

Süreyya Paşa Ormanı ve 63 bin metrekare yeşil alana komşu lokasyonu ile dikkat çeken Maltepe Evla Park Seyir Evleri'nde lansman döneminde yapılan alımlar son aşamaya gelindiğinde yüzde 80'e yakın değer artışı sağlandı. 


Maltepe Evla Park Seyir Evler'nde sınırlı sayıda kalan son dairelerin satışları ise proje alanındaki satış ofisinden yürütülüyor.

 

Web: http://www.kiptas.istanbul/tr/devam-eden-projeler/maltepe-evlapark-seyir-evleri


Geri Dön