04 / 05 / 2024

Ruznameci İbrahim Ağa

Ruznameci İbrahim Ağa

Ruznameci İbrahim Ağa’nın torunu olduğunu söyleyen 80 yaşındaki Selahattin Çalışır “3’üncü Havalimanı’nın yeri benim” diyerek dava açmaya hazırlanıyor. İstanbul’un yarısının kendisinin olduğunu iddia eden Çalışır, 60 yıldır dava üstüne dava açıyor.

Kentsel dönüşümle Çorum’un çehresi değişecek!

Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, yerel seçimlerden sonra kentsel dönüşüm projelerinde belediyenin daha aktif bir rol alacağını açıkladı. Başkan Aşgın, Çorum'un hayat kalitesini artıracak çalışmaların hız kazanacağını ifade etti.

Ravel İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ravel İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Açan tarafından kuruldu.

Ağdaş Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağdaş Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Ağdaş ve Nurettin Ağdaş ortaklığında kuruldu. 

Life İnşaat Yapı Mühendislik Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Life İnşaat Yapı Mühendislik Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Açıkça ve İbrahim Açıkça ortaklığında kuruldu.

Tisan İnşaat'ın acı günü! Makbule Aşcıgil vefat etti!

Tisan İnşaat'ın kurucu ortağı, Yönetim Kurulu Başkanı, Yüksek Mimar-Mühendis merhum İbrahim Aşcıgil'in eşi Makbule Aşcıgil hayatını kaybetti.

Çorum Kale'ye kentsel dönüşüm müjdesi!

Çorum Belediyesi Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum’da dönüşüm yapılabilecek yerlerle ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na dosyalar hazırladıklarını bu dosyalardan birinin de Kale Kentsel Dönüşüm Projesi olduğunu müjdeledi.

Neo 2021 Danışmanlık Organizasyon Lojistik Otomotiv İnşaat Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neo 2021 Danışmanlık Organizasyon Lojistik Otomotiv İnşaat Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Aşık tarafından kuruldu.

Çorum Belediyesi esnaftan kira almayacak!

Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın yaptığı açıklamada tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını bitene kadar iş yeri belediyeye ait esnaftan kira alınmayacağını duyurdu.

Marmaris Çiftlik Ada Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Marmaris Çiftlik Ada Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 55 milyon 385 bin 418 TL sermaye bedeli ile Ali İbrahim Ağaoğlu tarafından kuruldu.

Lrd Life Research Development Teknoloji Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Lrd Life Research Development Teknoloji Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emir Aylanç, Hasan Sarı, Ahmet Aykut Çalkut, Ahmet Turan Yener, Atilla Çalkut ve İbrahim Ağırdil ortaklığında kuruldu.

Çorum'da eski stadyumun yerine millet bahçesi yapılacak!

Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, kentte inşa edilen yeni stadyumun devir tesliminin Haziran'da yapılacağını, eski stadyumun yerine ise millet bahçesi yapılacağını söyledi...

Çorum Kaleiçi’ndeki 39 metruk bina yıkılacak!

Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, 2019 Aralık ayında başlanan metruk binaların yıkım çalışmalarının devam edeceğini açıkladı.

Çorum Belediyesi Sosyal Tesisleri yeniden açılıyor!

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum Belediyesi’ne ait sosyal tesisleri inceledi.

Ruznameci İbrahim Ağa Haberi

Ruznameci İbrahim Ağa

YUNUS Emre’nin “Mal da yalan, mülk de yalan, Var git biraz da sen oyalan” dizeleri Serbest Pazar Ekonomisi’ne vız gelir. Mahkemelerimizin mülkiyet, tapu, alacak verecek davalarından başını kaldıracak hali yok. Ülkemizde adalet sistemi, en çok para ve topraktan kaynaklanan sorunlarla boğuşuyor herhalde. 80 yaşına merpen dayayan Selahattin Çalışır adlı vatandaş da 60 yıldır mülküne kavuşmak için bir hukuk mücadelesi veriyor.


“Oralar, buralar hep benim”

diyen Selahattin bey, dedesinin dedesinden kalan arazilerin peşinde. Ama öyle böyle değil… İstanbul Kasımpaşa, Aynalıkavak Kasrı, Haliç Tersanesi ve de sıkı durun Boğaz kıyıları, Üsküdar hep O’nun! Bu mallara şimdi yenisi eklendi. Selahattin Çalışır, “Karadeniz kıyılarından Kilyos’tan başlayıp Bulgaristan’ın içlerine kadar uzanan topraklar da dedemin. Şu anda 3. Havallimanı benim arazim üzerine yapılıyor” iddiasında. Ruznameci torun… Çalışır...