14 / 05 / 2024

S² nerede kullanılıyor

S² nerede kullanılıyor

İnşaat Mühendisi Hasan Bursalıoğlu ve Burak Yangın, ilerleyen gayrimenkul sektörünün gelişen ihtiyaçları için geliştirdikleri yeni gayrimenkul proje satış otomasyon ve CRM uygulaması S² (Smart Sales)’i görücüye çıkarttı.

UFO ısıtıcı ne kadar? En uygun nerede satılıyor?

Havaların soğumasıyla beraber tüketicilerin en çok ihtiyaç duyduğu ürünlerden biri elektrikli ısıtıcılar oldu. Bu alanın öncüsü UFO, yeni bir elektrikli ısıtıcıyla tüketicilerin karşısına çıktı. Peki, UFO ısıtıcı ne kadar? En uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

Bebek+ ve buhar terapi programlarıyla Beko CM 10121 BB çamaşır makinesi kaç TL? En uygun nerede satılıyor?

Beyaz eşya alanında adından devamlı söz ettiren markalardan Beko, büyük ses getiren ürünü Beko CM 10121 BB çamaşır makinesi ile çamaşır makinesi almak isteyenlerin karşısına çıktı. Peki, Beko CM 10121 BB çamaşır makinesinin teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

 Bosch Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Teknik özellikleri ile kullanıcıları hayran bırakan Bosch marka Buzdolabı en çok tercih edilenler arasında . Peki Bosch Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

 Samsung çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Samsung çamaşır makineleri şık tasarımlara sahiptir ve kullanıcı dostu kontrollerle donatılmıştır. Büyük pencereler, kullanımı kolay dokunmatik paneller ve ergonomik tasarımlar gibi özellikler sunabilir. Peki Samsung çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

 Xiaomi Redmi 10 en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Xiaomi'nin amiral gemisi telefonu Redmi 10, özellikleri ve fiyatıyla tercih listesindeki ilk sıralarda yer alıyor. Peki en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Xiaomi Smartmi Airfryer en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 22 Nisan 2023 fiyat listesi

Bir fritözde pişirme kalitesi kadar süresi de önemlidir, Ev hanımlarına Xiaomi Smartmi Airfryer ile hem kalite hem tasarruf sunuluyor. Xiaomi Smartmi Airfryer en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Xiaomi Mi Robot en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 11 Nisan 2023 fiyat listesi

Xiaomi Mi Robot, Maksimum güce taktığınızda bile, gürültü yavaşça arka planda kaybeden özelliğe sahip Robot süpürge ev hanımlarının vaz geçilmezi olacak Peki Xiaomi Mi Robot uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Beko CM 10120 B Sınıfı 10 Kg Yıkama 1200 Devir Çamaşır Makinesi 12 bin 819 TL! En ucuza nerede satılıyor?

Beko 1200 devir çamaşır makinesi 10 kg yıkama kapasitesi sayesinde tek seferde daha fazla çamaşır yıkayabiliyor. Peki cihaz en ucuza nerede satılıyor? 

Vestel Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 09 Nisan 2023 fiyat listesi

Çamaşır makinesi, evlerde sıklıkla kullanılan beyaz eşya ürünlerinden biridir. Çamaşır makinesi, giysileri temizlemek ve yıkamak için tasarlanmış bir cihazdır. Peki Vestel Çamaşır Makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Xioami Saç Kurutma Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 26 Mart 2023 fiyat listesi

Xioami Saç Kurutma Makinesi, genelde bu cihazlarda oluşan teknik sıkıntıları en aza indirgemiş ve kolay kolay arıza yapmayan bir cihazdır. zaten en popüler özelliklerinden biri de budur. Xioami Saç Kurutma Makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Schafer sıcak Hava Fritözü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 26 Mart 2023 fiyat listesi

Schafer sıcak Hava Fritözü, Sağlık, özellikle kızartma türü yiyeceklerden en çok üzerinde durulması gerekn konulatdan biridir. Bu nedenle Schafer Airfryer sağlığınızı ön planda tututarak kızartmalarınızı yapar. Schafer sıcak Hava Fritözü uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Schafer Robusta Plus Filtre Kahve Makinesi en ucuza nerede satılıyor, fiyatı ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Schafer Robusta Filtre Kahve Makinesi 800 Watt değerindeki ısıtma gücü sayesinde 12 fincanlık kahve pişiriyor. Emniyet sistemleri ile güvenli kullanım sağlanıyor. Peki cihaz en ucuza nerede satılıyor? 

Altus klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Altus klimaların bazı özellikleri arasında uzaktan kumanda çalışması, uyku modu, otomatik yeniden başlatma işlevi, hava temizleme filtreleri ve farklı soğutma ve ısıtma modları bulunur. Altus Btu Inverter Klima uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

S² nerede kullanılıyor Haberi

S² nerede kullanılıyor

İnşaat Mühendisi Hasan Bursalıoğlu ve Burak Yangın, ilerleyen gayrimenkul sektörünün gelişen ihtiyaçları için geliştirdikleri yeni gayrimenkul proje satış otomasyon ve CRM uygulaması S² (Smart Sales)’i görücüye çıkarttı. S² programı sayesinde firmalar, konut sahibi olmak isteyen müşterilerle daha etkin bir şekilde iletişim kurabiliyor. Satış görüşmeleri interaktifleşirken, öncesinde hazırlanan sorular ve sosyal medya entegrasyonu ile müşteri profili belirleniyor, kişiye en uygun müşteri temsilcisi seçilerek satış görüşmeleri başlıyor.


Müşterinin istediği ev tipi programa girilerek makete entegreli sistemden filtrelenen uygun daireler görülebiliyor. Konu ile ilgili konuşan Burak Yangın; “Patent başvurusunu yaptığımız özel bir sistemle donatılan makette müşterinin isteklerine uygun evler ışıklandırılıyor. Fiber optik kablolarla ışığı maket içerisine ileten sistem sayesinde ışık sistemi uzun süre sorunsuz çalışıyor. Bu sayede mevcut maketlere de sistem kurulabiliyor. Modern...