28 / 04 / 2024

Vestel Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 09 Nisan 2023 fiyat listesi

Vestel Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 09 Nisan 2023 fiyat listesi

Çamaşır makinesi, evlerde sıklıkla kullanılan beyaz eşya ürünlerinden biridir. Çamaşır makinesi, giysileri temizlemek ve yıkamak için tasarlanmış bir cihazdır. Peki Vestel Çamaşır Makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?



Buhar Fonksiyonu

Çamaşırlarınız daha yeni temizlenmiş olsa da, bazen yıkama evvelindeki kirlilikten dolayı koku ve hijyen bakımından yeniden tazelenmeye gereksinim duyabilir. Yoksa siz bu gibi hususlarda çamaşırlarınızı yeniden mi yıkıyorsunuz? Vestel çamaşır makinenizin ek Buhar özelliği vesilesi ile, bundan sonra ekstra zaman ve deterjan harcamanıza lüzum yok!  Yıkama bitiminde devreye giren kuvvetli buhar, çamaşırlarınızı dakikalar sonra mis gibi ve hijyenik hale getiriyor. Kazandırdığı yumuşaklık vesilesi ile ise en yüksek ütüleme kolaylığı sağlıyor.

Vestel Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 09 Nisan 2023 fiyat listesi

Inverter Motor

Çamaşır makinenizin, yıkams işlemi bittikten sonra ıslaklığı en az seviyeye geriletmek için çok fazla devir yapması gerekir. Bu durum ise doğal olarak, tamburun dönüşü anında makinenin çok fazla enerji sarf etmesine ve bi hayli yüksek bir ses çıkarmasına sebep olur. Tabii ürününüz, inverter motora malik değilse… Dijital kontrollü inverter motor teknolojisi, ananevik motorlara oranla makinenizin çok daha sessiz ve düşük enerji ile işlemesini sağlıyor. Bunun yanında makinenizin uzun eneler süresince yüksek verimle çalışmasını mümkün kılıyor. İnverter motorlu Vestel ürünleri ile kirlilerinizi dilediğiniz saatte mis gibi yaparken aynı zamanda enerji sarfiyatınaında önüne geçiyor. Ev ekonominize destekte bulunabilirsiniz.

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ

Dengesiz Yük Kontrol Sistemi

Makinenizde oluşan dengesiz ağırlıkları kontrol eden sistem, tambur içindeki dengesiz yük seviyesine göre sıkma devrinin farklılaştırımasını sağlar. Bu vesilesi ile makinenin sarsılmasına mani olarak sessiz yıkama gerçekleştirir.


Geri Dön