14 / 05 / 2024

S Novagroup Mühendislik Müşavirlik Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

S Novagroup Mühendislik Müşavirlik Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

S Novagroup Mühendislik Müşavirlik Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serdar Aksoy tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 17 Eylül'de Şişli, Perpa Ticaret Merkezi'nde kuruldu.

Sırıus A Mühendislik Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sırıus A Mühendislik Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hilal Emanetoğlu tarafından kuruldu.

Sürdürülebilir Teknoloji Mühendislik ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Sürdürülebilir Teknoloji Mühendislik ve Danışmanlık Anonim Şirketi Esenler'de Okan Dursun ve Samet Can Topkaya ortaklığında kuruldu.

O2 Sürdürülebilir Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

O2 Sürdürülebilir Mühendislik Anonim Şirketi Ataşehir'de Okan Özgür ve Okan Korucu ortaklığında kuruldu.

Dennıs Mühendislik Ve Teknoloji Limited Şirketi kuruldu!

Dennıs Mühendislik Ve Teknoloji Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Hosseın Mayahı tarafından kuruldu.

Sönmez Müteahhitlik Mühendislik Yapı Ve İnşaat Taahhüt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sönmez Müteahhitlik Mühendislik Yapı Ve İnşaat Taahhüt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Hüseyin Ermiş ve Selim Durğur ortaklığında kuruldu.

Hilti Türkiye'den şantiyelerdeki en karmaşık süreçler için mühendislik çözümleri!

Hilti Türkiye, şantiyelerdeki en karmaşık süreçler için mühendislik çözümleri sunuyor. Konuyla ilgili detayları Hilti Türkiye Pazarlama Direktörü Özgecan Işıltan anlattı. İşte detaylar...

S Mühendislik Eğitim Danışmanlık Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

S Mühendislik Eğitim Danışmanlık Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Süleyman Aşkın tarafından kuruldu.

Kaktüs Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaktüs Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 250 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Osmanoğlu tarafından kuruldu.

Sürmentaş Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sürmentaş Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Zayim Özkaya tarafından kuruldu.

Themıs Mekanik Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Themıs Mekanik Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Yıldırım tarafından kuruldu.

S Ve Z Group Mühendislik İnşaat Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

S Ve Z Group Mühendislik İnşaat Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Ziad Haznavi ve Salih Elalo ortaklığında kuruldu.

Sümela Ormancılık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sümela Ormancılık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Türk tarafından kuruldu.

Kısıklı İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kısıklı İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Dilmaç ve Mustafa Polat ortaklığında kuruldu.

S Novagroup Mühendislik Müşavirlik Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

S Novagroup Mühendislik Müşavirlik Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

S Novagroup Mühendislik Müşavirlik Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serdar Aksoy tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 17 Eylül'de kuruldu. 



S Novagroup Mühendislik Müşavirlik Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; ELEKTRİK 1-Her türlü elektrikli ve elektronik alet ve cihazlar ile bunlara ait yedek parça ve malzemeleri satın almak,satmak,kiralamak,kiraya vermek,ithalatını ve ihracatını yapmak   2- Konusu ile ilgili hertürlü fizibilite etütleri,kontrolörlük,bakım,onarım ve montaj ile proje mühendislik ve mimarlık hizmetleri yapmak ve yaptırtmak. 3-Konusu ile ilgili her türlü yapı projeleri çizmek ve çizdirtmek etüdler hazırlamak ilgili kamu kuruluşlarından tescillerini yaptırmak ruhsatlarını ve iskanlarını almak,                   konusu ile ilgili her türlü yapı kontrollüğü almak ve zemin etüdleri  yaptırmak. 4-Konuları ile ilgili her...