14 / 05 / 2024

S² tanıtımı yapıldı

S² tanıtımı yapıldı

İnşaat Mühendisi Hasan Bursalıoğlu ve Burak Yangın, ilerleyen gayrimenkul sektörünün gelişen ihtiyaçları için geliştirdikleri yeni gayrimenkul proje satış otomasyon ve CRM uygulaması S² (Smart Sales)’i görücüye çıkarttı.

Yeni Renault Duster tanıtıldı: Fiyatı ne kadar? İşte yeni Duster 2024...

Yeni Renault Duster, Mayıs'ta ön siparişe açılıyor. Yeni Renault Duster’ın tanıtımı yapıldı ve özellikleri açıklandı. İşte yeni Duster 2024...

Google Pixel 7a'nın tanıtımına günler kala görüntüleri sızdı!

Google'ın uygun fiyatlı yeni telefonu Pixel 7a'nın resmi tanıtımı yaklaşıyor ve cihaz hakkında yeni bilgiler gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Son olarak, Pixel 7a'nın kutu açılış görüntüleri internete sızdırıldı.

2023 model BMW XM tanıtıldı! Türkiye’ye gelecek mi? Fiyatı ne olacak?

2023 model BMW XM’in tanıtımı yapıldı. BMW, 2021'in sonunda konsept olarak tanıttığı XM isimli SUV modelini böylece resmileştirmiş oldu. Peki 2023 model SUV hangi özelliklere sahip ve bu araç Türkiye’de de satışa sunulacak mı?

KİPTAŞ Mihmandar projesinin tanıtımı yapıldı! Nevşehir'e KİPTAŞ imzası!

KİPTAŞ Mihmandar projesinin tanıtımı yapıldı. İşte KİPTAŞ Mihmandar projesine ilişkin tüm ayrıntılar...

Apple'da sızıntı! iPhone 14 tanıtım tarihi ortaya çıktı! 

Apple’ın yaz sonunda düzenlemeyi planladığı etkinliğine artık sayılı bir zaman kaldı. Covid 19 pandemisi nedeniyle getirilen kısıtlama ve yasakların da kalkmasıyla birlikte etkinliğin Eylül ayında fiziksel ortamda düzenlenmesi bekleniyor. Peki iPhone 14'ün tanıtımı ne zaman yapılacak? İşte iPhone 14

Enerji maliyetlerindeki artışla ısı yalıtımı yeniden gündeme geldi!

Dünyada artışa geçen enerji maliyetleri ardından konutlarda enerji tasarrufu için ısı yalıtımı yapılmasının önemi tekrardan anlaşıldı. Türkiye’nin sahip olduğu enerjisinin yaklaşık yüzde 40'nı binaları ısıtmak amaçıyla kullanıyor.

Sultangazi Kentsel Dönüşüm Projesi’nin tanıtımı yapıldı!

İstanbul'da Sultangazi'de hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için tanıtım toplantısı yapıldı.

Kocasinan Yunusemre Mahallesi'ndeki 2'nci etap konutları tanıtıldı!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından, kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde Yunusemre Mahallesi'ndeki 2’nci etap konutların tanıtımı yapıldı. Kentsel dönüşüm projelerinin hayata geçirilmesinin sabır isteyen zor bir süreç olduğuna vurgu yapan Başkan Çolakbayrakdar, açıklama yaptı.

Yakıt faturasından tasarruf için ısı yalıtımı yapılmalı!

Ülkemiz, koronavirüs tedbirleri kapsamında kış aylarını evinde geçirmeye hazırlanıyor, doğalgaz faturalarını azaltmanın yolu da ısı yalıtımından geçiyor.

Van Erciş'te kentsel dönüşüm tanıtım toplantısı yapıldı!

Van'ın Erciş ilçesinde "Kentsel Dönüşüm 2. Etap Projesi"nin tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Adana Ceyhan Petrokimya Endüstri Bölgesi tanıtım toplantısı yapıldı!

Ceyhan Petrokimya Endüstri Bölgesi tanıtım toplantısı bugün Adana'da Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un katılımıyla gerçekleştirildi.

Erzurum'a 23,5 milyar TL yatırım yapıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Erzurum Belediye Başkan Adaylarını Tanıtım Toplantısı’nda yaptığı konuşmada Erzurum'a son 16 yılda 23,5 milyar lira yatırım yapıldığını söyledi.

NG Gayrimenkul Mahalle Kemalpaşa'nın tanıtımı yapıldı!

Komşuluk ilişkilerinin, dostluğun, yardımlaşmanın inancıyla dizayn edilen “Mahalle Kemalpaşa” projesi hayata geçiyor. NG Gayrimenkul projesi "Mahalle Kemalpaşa"nın tanıtımı yapıldı. 

S² tanıtımı yapıldı Haberi

S² tanıtımı yapıldı

İnşaat Mühendisi Hasan Bursalıoğlu ve Burak Yangın, ilerleyen gayrimenkul sektörünün gelişen ihtiyaçları için geliştirdikleri yeni gayrimenkul proje satış otomasyon ve CRM uygulaması S² (Smart Sales)’i görücüye çıkarttı. S² programı sayesinde firmalar, konut sahibi olmak isteyen müşterilerle daha etkin bir şekilde iletişim kurabiliyor. Satış görüşmeleri interaktifleşirken, öncesinde hazırlanan sorular ve sosyal medya entegrasyonu ile müşteri profili belirleniyor, kişiye en uygun müşteri temsilcisi seçilerek satış görüşmeleri başlıyor.


Müşterinin istediği ev tipi programa girilerek makete entegreli sistemden filtrelenen uygun daireler görülebiliyor. Konu ile ilgili konuşan Burak Yangın; “Patent başvurusunu yaptığımız özel bir sistemle donatılan makette müşterinin isteklerine uygun evler ışıklandırılıyor. Fiber optik kablolarla ışığı maket içerisine ileten sistem sayesinde ışık sistemi uzun süre sorunsuz çalışıyor. Bu sayede mevcut maketlere de sistem kurulabiliyor. Modern...