09 / 05 / 2024

Saadet Eres cenazesi

Saadet Eres cenazesi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın kayınvalidesi Saadet Eres (75) vefat etti. Saadet Eres'in cenazesi, ikindi vakti Kasımpaşa Büyük Camisi'nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek

Saadet Ceyda Çarmıklı Kimdir? Saadet Ceyda Çarmıklı evli mi?

Saadet Ceyda Çarmıklı ne iş yapıyor? Saadet Ceyda Çarmıklı’nın mesleği nedir? Saadet Ceyda Çarmıklı nereden mezundur? İşte detaylar!

Çin’deki kripto para saadet zincirine baskın düzenlendi!

Çin polisi, 1 milyar yuanlık parayı kapsayan 110 bin kişilik kripto para saadet zincirine baskın gerçekleştirdi. 

Saadet Partisi'nden Kanal İstanbul raporu!

Saadet Partisi Ulaştırma ve Altyapı Politikalar Kurulu tarafından son günlerde gündemden düşmeyen çılgın proje Kanal İstanbul'la ilgili bir rapor hazırladı. Raporda, Kanal İstanbul projesinin ülke ekonomisini, ekosistemini ve milli güvenliğini nasıl etkileyeceğine ilişkin bilgiler verildi. 

Demet Özdemir Saadet Özsırkıntı'nın evine taşındı!

Hürriyet gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısında Demet Özdemir'in evindeki tadilat nedeniyle Saadet Özsırkıntı'nın yanına taşındığını yazdı. İşte Üstündağ'ın o yazısı...

Saadet Doğaltaş İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Saadet Doğaltaş İnşaat Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Allahverdi tarafından kuruldu.

Saadet Partisi'nin İskitler'deki yeni binasının tadilatı tamamlandı!

Saadet Partisinin İskitler'deki yeni genel merkez binasının tadilatında sona gelindi. 

Saadet Partisi, Ayasofya'nın ibadete açılması için 'sanal eylem' düzenledi!

Saadet Partisi Fatih Gençlik Kolları, Ayasofya'nın cami olarak ibadete açılması talebiyle her sene yaptıkları eylemi, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle sanal ortama taşıdı.

Saadet Partisi'nin İskitler’deki binasının inşaatı tamamlanıyor!

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve beraberindeki heyet İskitler’de bulunan ve inşaat çalışmalarında sona gelinen yeni genel merkez binasını inceledi.

Kemal Akar'ın cenazesi bugün defnediliyor!

Türkiye'de sosyal konutun öncü isimlerinden CHP eski Büyükşehir Grup Başkanı Kemal Akar'ın cenazesi bugün öğle namazına müteakiben Levent Camii'nden kaldırılıp, Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilecek.

Saadet Partisi'nden 'Kariye Müzesi cami olarak ibadete açılsın' açıklaması!

Saadet Partisi Fatih İlçe Başkanlığı üyesi bir grup, Kariye Müzesi’nin cami olarak ibadete açılması için çağrı yaptı. Fatih İlçe Başkanı Serenli, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakanlar Kurulundan milletin gönlünü ferahlatacak bir adım beklediklerini söyledi...

Saadet Partisi'nden Kanal İstanbul teklifi: Parasını verelim vazgeçsinler!

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Abdullah Sevim, hükümetin Kanal İstanbul uyarılarını dikkate almamasına şu şekilde tepki gösterdi; "Ranttan dolayı vazgeçemiyorlarsa kendilerine bir teklif sunmak istiyorum. Hesaplasınlar, ne kadar kazanacaklarsa biz millet olarak onlara bunu verelim" 

Gaziantep'te çöken iskelenin altında kalan mühendisin cenazesi defnedildi!

Gaziantep Şahinbey'deki cami inşaatında çöken iskelenin altında kalarak hayatını kaybeden inşaat mühendisi Korkut Küçükcan'ın cenazesi toprağa verildi.

Saadet Partisi genel merkez binası için kampanya başlatıldı!

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk, yeni bir genel merkez binası yapmak için kampanya başlattıklarını açıkladı.

Saadet Eres cenazesi Haberi

Saadet Eres cenazesi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın kayınvalidesi Saadet Eres (75) vefat etti.


Edinilen bilgiye göre, özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde bir haftadır tedavi gören Saadet Eres, hayatını kaybetti. Eres için bugün ikindi vakti Kasımpaşa Büyük Camisi'nde cenaze namazı kılınacak. 


Saadet Eres'in cenazesi, Kulaksız Mezarlığı'nda toprağa...