02 / 05 / 2024

Şaadet Temel haberleri

Şaadet Temel haberleri

Fikirtepe'de inşaat faaliyetlerini sürdüren Anka Group Yönetim Kurulu Başkanı Şaadet Temel, Fikirtepe'de genel anlamıyla sona yaklaşıldığını söyledi. Temel "5 yılda yepyeni bir Fikirtepe göreceğiz" dedi.

Anka Yapı Fikirtepe projesinde eylem!

Dün bir grup temsilci ve vatandaşın katılımıyla Anka Yapı'nın Fikirtepe'deki satış ofisi önünde eylem yapıldı. Vatandaşlar Şaadet Temel ile görüşme talebinde bulundu.

Ekşiler Anka İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekşiler Anka İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sancaktepe'de, 16 Mart 2015'te Şaadet Temel Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

1963 yılında Vakıf Gureba Hastanesi'nin temel atma töreni yapılmış!

1963 yılında Vakıf Gureba Hastanesi'nin temel atma töreni yapılmış. İnşa edilecek hastane 575 yataklı olacakmış. Törende öğretim üyeleri, doktorlar ve öğrenciler hazır bulunmuşlar. Resimde temeli atılan hastanesinin inşaatı görülüyor.

Gazze'de 1000 Konut Projesi'nin temel atma töreni gerçekleşti!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanı Serdar Çam ile Gazze' de bulunan Türkiye'nin Kudüs Başkonsolosu Büyükelçisi Sarnıç,1000 Konut Projesinin temel atma törenine katıldı...

Gökdeniz Kartal temel atma töreni 10 Kasım'da!

Gülsa İnşaat & Bay Yapı Ortak Girişimi'yle hayata geçirilen ve kaya zeminde yer alan 204 konutluk Gökdeniz Kartal projesinde beş aydır süren temel açma çalışmalarında sona gelindi.

YıIdızevler Kooperatif Camii temel atma töreni gerçekleşti!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Talas'ın Başakpınar Mahallesi 'nde arsası belediyeye ait, yapımı hayırseverler tarafından gerçekleştirilecek olan YıIdızevler Kooperatif Camii temel atma törenine katıldı.

Mehmet Şimşek: Gelecek 10 yılda büyüme temel faktör olacak!

Maliye Bakanı Şimşek, "Gelecek 10 yılda büyüme temel faktör olacak. Büyümenin son 10 yıla göre kıt olduğu bir ortamda Türkiye gelecek 10 yıl içerisinde farklılaşacak" dedi

Mehmet Şimşek: Gelecek 10 yılda büyüme temel faktör olacak!

Maliye Bakanı Şimşek, "Gelecek 10 yılda büyüme temel faktör olacak. Büyümenin son 10 yıla göre kıt olduğu bir ortamda Türkiye gelecek 10 yıl içerisinde farklılaşacak" dedi.

Temel Kotil: Türkiye havacılıkta lider pozisyona geldi!

Türk Hava Yolları Genel Müdürü ve Avrupa Havayolları Birliği (AEA) Başkanı Temel Kotil, Türkiye'nin havacılıkta lider pozisyona geldiğini ama henüz dünyanın en büyüğü olmadığını söyledi.

Temel Kotil: Türkiye havacılıkta lider pozisyona geldi!

Türk Hava Yolları Genel Müdürü ve Avrupa Havayolları Birliği (AEA) Başkanı Temel Kotil, "Türkiye havacılıkta lider pozisyona geldi ama henüz dünyanın en büyüğü değiliz" dedi.

Veysel Eroğlu Elazığ'da 11 tesisin toplu temel atma törenine katıldı!

Elazığ'a yapılacak 11 tesisin temel atma töreni için kente gelen Eroğlu, Elazığ Valiliğini ziyaretinin ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, temelini atacakları 11 tesisin maliyetinin 166 milyon lira olduğunu belirtti...

Güney Kafkas Doğalgaz Boru Hattı'nın temel atma töreni düzenlendi!

Azerbaycan'da, Güney Kafkas Doğalgaz Boru Hattı'nın temel atma töreni düzenlendi. Törende hatta döşenecek ilk borunun üzerine imzalarını atan Aliyev ve diğer yetkililer, temele indirilen borunun üzerine toprak attı...

Ümraniye'de temel açma çalışmalarında patlatılan dinamit 40 araca zarar verdi!

Ümraniye'de bir inşaatta temel açma çalışmaları sırasında patlatılan dinamit ortalığı savaş alanına çevirdi. Yurttaşlar duvar dibine, araba altına saklanarak kendilerini korurken, taşlar araçlarda hem ezikler oluşturdu hem camlarını kırdı

Şaadet Temel haberleri Haberi

Şaadet Temel haberleri

ACELE KAMULAŞTIRMA KAPSAMINA ALINDI 


Şaadet Temel, Fikirtepe'de 4 yıldır çözüme kavuşturulamayan kentsel dönüşüm projesi için son viraja girildiğini söyledi. Temel, "Biz yüzde yüz hak sahipleriyle anlaştık. Anlaşamayan firmalar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, acil kamulaştırma yapacak. Bakanlık, 3'te 2 çoğunluğu sağlayan firmalara mal sahiplerine acele kamulaştırma kapsamında tebligat gönderilmesi kararlaştırıldı" dedi. Filkirtepe'de yeni emsalle birlikte belirsizliklerin ortadan kalktığını belirten Temel," Bakanlık, sözleşme imzalamayanlara kamulaştırma yapılacak. Yıl sonuna inşaatlar başlar. Hareketlilik arttı. Hızla çözülür diye düşünüyoruz. Kentsel dönüşüm rayına oturdu. 


5 yılda yepyeni bir Fikirtepe göreceğiz. Bambaşka bir yer haline gelecek burası" diye konuştu. 

Fikirtepe'ye Avrupa ve Ortadoğu fonlannın gelmek için isteldi olduğunu belirten Temel, 'Bir süre sonra bölgede bir sürü yabancı partneri olan firma olduğunu göreceğiz" diye konuştu. Fikirtepe'de sözleşme imzalamayanlara kamulaştırma...