07 / 05 / 2024

saatılık apartaman

saatılık apartaman

Dubai'nin en pahalı apartmanında ev sahibi olabilmenin bedeli dudak uçuklatıyor. Servet değerine sahip o apartmanın inşaatı 2017'de tamamlanacak. İşte o ev....

Sağlık ocağı çalışma saatleri mi değişti? 2022 sağlık ocağı çalışma saatleri

Günümüz sağlık sorunları, randevu alma, ilaç yazdırma gibi işlemler için pek çok kez ziyaret edilen sağlık ocaklarının çalışma saatleri araştırılıyor. Peki, aile hekimliği sabah saat kaçta açılıyor?

Sungar İnşaat Metal Elektrik Mobilya Otomotiv Petrol Ürünleri Taşımacılık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Sungar İnşaat Metal Elektrik Mobilya Otomotiv Petrol Ürünleri Taşımacılık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Süleyman Saat tarafından kuruldu.

Bursa'daki tarihi Saatçi Köşkü restore edilecek!

Bursa'da yer alan ve 1890 yılında inşa edilen tarihi "Saatçi Köşkü" restore edilecek. Köşk 31 yıldır ormancılık müzesi olarak hizmet veriyor...

Bursa'da belediye tarafından kiralanan otel sağlık çalışanlarına tahsis edildi!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından yeni tip koronavirüs nedeniyle 7 gün 24 saat görev yapan sağlık personelinin daha iyi koşullarda dinlenebilmesi için otel kiraladı. 

Muğla Milas'ta 14,2 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Milas Belediye Başkanlığı satılık 5 arsayı 14 milyon 232 bin 304,8 TL'den satışa sunuyor. İhale konusu taşınmazların satış işlemi işinin ihalesi 8 Haziran 2017 Perşembe günü saat 13:30’da yapılacak.

Ukra'ya açılan dolandırıcılık davası bugün görülecek!

Ukra şirket ortakları Ahmet Ziya Balcı, Atilla Yavuz, Mustafa Kaya, Yusuf Adak hakkındaki dolandırıcılık davasında 4. duruşma bugün saat 09:40'da görülecek.

Ukra'ya açılan dolandırıcılık davası 7 Mart'a ertelendi!

Ukra şirket ortakları Ahmet Ziya Balcı, Atilla Yavuz, Mustafa Kaya, Yusuf Adak hakkındaki dolandırıcılık davasında 3. duruşma bugün görüldü. Davanın dördüncü duruşması 7 Mart 2017 tarihinde saat 09.40'da görülecek.

Ukra'ya açılan dolandırıcılık davası yarın görülecek!

Ukra şirket ortakları Ahmet Ziya Balcı, Atilla Yavuz, Mustafa Kaya, Yusuf Adak'a açılan dolandırıcılık davasının 3. duruşması Bakırköy 8. Ağır Ceza Mahkemesinde saat 10.00'da görülecek.

Ukra'ya açılan dolandırıcılık davası 24 Ocak'a ertelendi!

Ukra şirket ortakları Ahmet Ziya Balcı, Mustafa Kaya, Atilla Yavuz, Yusuf Adak'a açılan dolandırıcılık davasında 2. duruşma 8. Bakırköy Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün saat 10:00'da görüldü.

İstanbul Tuzla'da 1 milyon 128 bin TL'lik satılık arsa!

İstanbul Mercan'da 1 milyon 872 bin 240 TL'lik satılık arsa 8 Haziran 2016 tarihinde saat 13:00'de ihaleye çıkıyor.

Ukra'ya açılan dolandırıcılık davası yarın görülecek!

Ukra şirket ortakları hakkında yapılan suç duyurusunun dolandırıcılık davası olarak yarın saat 10:00'da Bakırköy Adliyesi'nde görülecek. Duruşma herkese açık olarak gerçekleşecek.

Caprice Gold'un dolandırıcılık davası yarın!

Nitelikli dolandırıcılık suçlamasıyla tutuklu olarak yargılanan Jet Fadıl lakaplı Fadıl Akgündüz’ün Caprice Gold projesi için açılan dava yarın saat 09:00'da görülecek.

Bulut İnşaat'a açılan dolandırıcılık davası yarın görülecek!

Teslim etmesi gereken binlerce konut bulunan Bulut İnşaat’a açılan dolandırıcılık davası yarın görülecek. Dava Bakırköy 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde saat 09:15'te kamuoyuna açık olarak görülecek.

saatılık apartaman Haberi

saatılık apartaman

Dubai'nin en pahalı apartmanının inşaatı 2017 yılında sona erecek.






Palm Jumeirah'ta 25 katlı, çatı katında yüzme havuzu, spa merkezi gibi 12 alana sahip olan lüks apartmanda ev almanın bedeli 32 milyon Sterlin!






8 yatak odalı suit odalara sahip olan bu evler tam 42.477 metrekarelik bir alana yayıldı.






Tamamen panaromik manzaraya sahip olan lüks binadan fotoğraflar...