24 / 07 / 2024

Saba Aras iletişim

Saba Aras iletişim

Saba Aras Yapı Otomotiv Anonim Şirketi Ataşehir’de 500 bin  TL sermaye bedeli ile Muhammed FatihBarış  ve Ömer Barış tarafından kuruldu.

Ege Yapı Batışehir iletişim!

Ege Yapı Batışehir iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Taksitlerin bin 300 TL'den başladığı Batışehir projesinde 1+1 ile 5+1 arasında daire tipleri sunuluyor. 

İzmir Biva Tower iletişim!

İzmir Biva Tower iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Biva Mimarlık tarafından İzmir Bayraklı'da hayata geçirilen projede 1+1 ile 4+1 arasında daireler değişiyor. 

Kemerburgaz Kemer Ville iletişim!

Daire alanlarının 135 metrekare ile 200 metrekare arasında farklılık gösterdiği Kemer Ville projesinde 40 adet daire bulunuyor. Kemerburgaz Kemer Ville iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Gül Proje TEM Point iletişim!

Gül Proje TEM Point iletişim için 0212 876 76 61 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Avrupa Yakası Sultangazi'de inşa edilen projede dairelerin alanları 47 ile 239 metrekare arasında değişiyor.

Koşuyolu Bakırköy City iletişim!

Koşuyolu Bakırköy City iletişim için 444 40 29 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Beyaz İnşaat imzasıyla hayata geçirilen projede konutların alanları 87 ile 217 metrekare arasında değişiyor.

Kağıthane DKY On satış ofisi iletişim!

Kağıthane DKY On satış ofisi iletişim için 0216 517 9 517 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Konut, otel, ofis ve ticari birimlerin yer aldığı projede konutların alanları 58 ile 86 metrekare arasında değişiyor.

Soğanlık DKY Business Kartal iletişim!

Soğanlık DKY Business Kartal iletişim için 0216 517 9 517 numaralı telefonu arayabilirsiniz. DKY İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede ofislerin alanları 105 ile 931 metrekare arasında değişiyor.

DKY İnşaat DKY Kartal Evleri iletişim!

DKY İnşaat DKY Kartal Evleri iletişim için 0216 517 9 517 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Kartal Soğanlık'ta inşa edilen projede dairelerin büyüklükleri 98.19 ile 200.87 arasında değişiyor.

Bizimtepe Aydos satış ofisi iletişim!

Bizimtepe Aydos satış ofisi iletişim numarası 0216 600 10 00 olarak belirlendi. Halk GYO ve Vakıf GYO imzası ile yükselen projede dairelerin alanları 88 ile 191 metrekare arasında değişiyor.

Kayabaşı Bulvar İstanbul Cadde iletişim!

Kayabaşı Bulvar İstanbul Cadde iletişim için satış ofisi ile 444 66 10 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Projede dükkanların büyüklükleri 78 ile 489 metrekare arasında değişiyor.

Kumru Ankara Rezidans iletişim!

Kumru Ankara Rezidans iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Kumru Ankara Rezidans projesinde dairelerin metrekare birim fiyatı 6 bin lira ile 8 bin lira arasında değişiyor...

AC Yapı'nın PR ajansı Contactplus İletişim Hizmetleri oldu!

Demir-çelik sektörünün önde gelen üretici ve ihracatçıları arasında yer alan Coşkun Group çatısı altında faaliyetlerini sürdüren AC Yapı’nın iletişim danışmanı Contactplus İletişim Hizmetleri oldu.

Yenimahalle Moment Beştepe iletişim!

Yenimahalle Moment Beştepe iletişim için 444 74 01 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 2 blok halinde hayata geçirilecek projede ofislerin büyüklükleri 70 ile 198 metrekare arasında değişiyor.

Saba Aras iletişim Haberi

Saba Aras iletişim

Saba Aras Yapı Otomotiv Anonim Şirketi Ataşehir’de 500 bin  TL sermaye bedeli ile Muhammed FatihBarış  ve Ömer Barış tarafından kuruldu.

Saba Aras Yapı Otomotiv Anonim Şirketi konusu:
OTOMOTİV -Her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak. -Her türlü otobüs, minibüs, midibüs, kamyon, kamyonet, traktör, taksi, motosiklet, bisiklet, treyler ve bunlara benzer motorlu ve motorsuz kara, hava, deniz taşıtlarının, greyder, silindir v. b. ağır iş ve sanayi makinelerinin, yükleme, boşaltma iş makinelerinin toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. -Motorlu kara nakil vasıtalarının iç ve dış lastikleri, jantların, direksiyon, akülerin toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. -Yurt içinde ve yurt dışında kurulu bulunan kara, hava ve deniz vasıtalarına ait iç ve dış lastik...