16 / 05 / 2024

Sabahattin Gazioğlu Çocuk Hastanesi son durum

Sabahattin Gazioğlu Çocuk Hastanesi son durum

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun temelini attığı Uludağ Üniversitesi bünyesindeki Sabahattin Gazioğlu Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Hastanesi, 23 Mayıs’ta hizmete açılıyor. Hastane çocuk oyun bahçesi şeklinde dizayn edildi.

Gazioğlu Algan İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gazioğlu Algan İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Gazioğlu tarafından kuruldu.

Novos Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Novos Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Emine Hande Gazioğlu ve Mert Üçer ortaklığında kuruldu.

Greenfuturera Gazioğlu Yenilenebilir Enerji İnşaat Mühendislik Taahhüt Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Greenfuturera Gazioğlu Yenilenebilir Enerji İnşaat Mühendislik Taahhüt Tic.Ltd.Şti. Zeytinburnu'nda Ali Sait Gazioğlu, Gökçe Gazioğlu, Metin Aytekin Gazioğlu, Nuran Gazioğlu ve Tuğrulhan Gazioğlu ortaklığında kuruldu.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Zekeriyaköy’e taşınıyor!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu ikinci çocuk haberini aldıktan sonra yeni eve taşınma kararı aldı. Çift Zekeriyaköy'e taşınıyor..

Gazioğlu Görsel Mimarlık İnşaat Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gazioğlu Görsel Mimarlık İnşaat Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Selim Kurnaz tarafından kuruldu.

Murat Kurum: Saraçoğlu projesinde tek bir ağaç bile kesilmeyecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Saraçoğlu Yenileme Projesi'ne ilişkin "Projemiz, mahalle kültürünün yaşatıldığı, yürüyüş yolları, çocuk parkı, ticari alanlarıyla yemyeşil bir yaşam merkezi olacak. Bu projede tek bir ağaç bile kesilmeyecek" dedi.

Şule Gazioğlu İç Mimarlık Tasarım Uygulama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şule Gazioğlu İç Mimarlık Tasarım Uygulama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Bilgin ve Şule Gazioğlu tarafından kuruldu.

Ekrem İmamoğlu: Kimse 3 çocuk babası vatandaş Ekrem'e Kanal İstanbul'u dayatamaz!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbulluların yüzde 88’nin Kanal İstanbul ile ilgili fikrinin olmadığını söyleyerek, Ocak ayında kamuoyuna açık çalıştay yapacaklarını açıkladı. İmamoğlu, “Kimse 3 çocuk babası vatandaş Ekrem İmamoğlu’na ‘Kanal İstanbul’u yapıyoruz’ diye dayatamaz." dedi.

Ekrem İmamoğlu’ndan 1.1 milyon metrekarelik yeşil alan projesi!

İBB Başkanı İmamoğlu, Sarıyer Hacıosman Korusu’nda incelemeler yaptı. İmamoğlu, "Bu güzel hazineyi İstanbul halkına açıp, burada çoluk çocuk spor yapma imkanları; özellikle yürüyüş, koşu yolları oluşturmayı hedefliyoruz" dedi...

Yvz Kağıt Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yvz Kağıt Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Bağcılar'da Harun Yavuz, Merve Vera Gazioğlu, Merve Vera Gazioğlu ve Büşra Tüfekçi ortaklığında kuruldu.

Gazioğlu Group Gayrimenkul İnşaat Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gazioğlu Group Gayrimenkul İnşaat Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Yousuf Ghazı, Hussın Alkhateeb ve Mohammad Alghaze ortaklığında kuruldu. 

Kezul Otel İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Kezul Otel İşletmeciliği Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de Mert Gazioğlu tarafından kuruldu. 

Şırnak Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde sona gelindi!

Şırnak Belediyesi Başkan Vekili Turan Bedirhanoğlu, Bahçelievler Mahallesi'nde yapımı devam eden Şırnak Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin inşaatını inceledi.

Sabahattin Gazioğlu Çocuk Hastanesi son durum Haberi

Sabahattin Gazioğlu Çocuk Hastanesi son durum

Kansere yakalanan çocukların tedavisi için Uludağ Üniversite Tıp Fakültesi’nin bitişiğine yapılan Sabahattin Gazioğlu Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Hastanesi, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun katılımı ile hizmete açılacak. Yaklaşık bir seneden kısa bir sürede hayırsever Sabahattin Gazioğlu tarafından Bursa’ya kazandırılan tedavi merkezinin temel atma törenini de Müezzinoğlu gerçekleştirmişti. 10 bin metrekarelik alana inşa edilen hastanenin 100 yataklı olacağı ve 13 milyon liraya mal olduğu açıklandı.


23 Mayıs tarihinde hizmete girmesi hedeflenen hastane ile ilgili açıklama yapan Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof Yusuf Ulcay, "Ayrıca kampüsümüzün içerisinde projelendirmesi bitmiş, yer aşaması tayininde de son noktaya gelinmiş olan sağlık yüksekokulunun da temeli de önümüzdeki günlerde atılacak. Sabahattin Gazioğlu Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Hastanesi de bitti. Türkiye’de bir özel hastaneden sonra bu kalitede ikinci bir hastaneye...