29 / 04 / 2024

sabahhatin gülçelik

sabahhatin gülçelik

Enka Şirketler kurucularından Sabahattin Gülçelik'in 27. ölüm yıl dönümü...

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Mahmut Sefa Çelik, Fatih Çelik, Mahmut Asmalı ve Hüseyin Dinçel ortaklığında kuruldu.

Güçlüsan Demir Çelik Kalıp Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güçlüsan Demir Çelik Kalıp Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yaver Bozduman tarafından kuruldu.

Tanrıgül Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tanrıgül Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Tanrıgül tarafından kuruldu. 

Vildan Gülçelik, Türkiye'nin vergi rekortmenleri listesinde 21.sırada!

Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı, Türkiye genelinde en çok vergi beyan eden 100 mükellefi açıkladı. Semahat Sevim Arsel ilk sırada yer alırken Vildan Gülçelik 21. sırada yer aldı.

Abdullah Gül Sahabiye dönüşüm projesi için oy kullandı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret eden 11. Cumhurbaşkanı Gül, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nde uygulanması planlanan 3 ayrı projenin maketlerini inceledi ve Başkan Çelik'ten projeler hakkında bilgiler aldı.

Göktun Çelik yeni fabrika yatırımına hazırlanıyor!

Dosya ve soyunma dolapları imalatıyla 2007 yılında faaliyetlerine başlayan Göktun Çelik, yurtiçinde özel sektör ve resmi kurumlarla olan çalışmalarını yurtdışı pazarında da genişletiyor..

Kocasinan Gül Park'ı bahara hazır olacak!

Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sümer Mahallesi’nde yapımı devam eden mis kokulu bahçe Gül Park’ın bahar ayları itibarıyla bitirilmesinin planlandığını söyledi.

Sapanca Gölü Çelik İsale Hattı'na tünel açılıyor!

Projenin geldiği aşama hakkında bilgiler veren Başkan Zeki Koçoğlu, "Çelik isale hattının tamamlanmasıyla şehirde genel su kesintileri sona erecek. Yaklaşık 11 kilometre uzunluğundaki hattın 9 kilometrelik bölümü tamamlandı" dedi

Vildan Gülçelik kimdir?

Bugün İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı’nın resmi internet sitesinde açıklanan bilgilere göre 4 milyon 566 bin 868,05 TL ile 27'inci sırada yer alan Vildan Gülçelik kimdir?

Enka, Sabahattin Gülçelik'i anıyor!

Enka Şirketler kurucularından Sabahattin Gülçelik'in 27. ölüm yıl dönümü...

ENKA kurucularından Sabahattin Gülçelik, 26. yılında anılıyor!

ENKA, kurucularından Sabahattin Gülçelik'i, vefatının 26. yılında anıyor, Enka tarafından yapılan açıklamaya göre, şirketin kurucu üyelerin arasınde yer alan Sabahattin Gülçelik, bundan 26 yıl önce yaşamını yitirmişti... 

Küçükçekmece Göl Konutları 'nda satılık dairelerin fiyatları 142 bin 593 TL'den başlıyor!

TOKİ tarafından satışa sunulan Küçükçekmece Göl Konutları'nda satılık dairelerin fiyatları 142 bin 593 TL'den başlıyor, 155 bin 623 TL'ye kadar yükseliyor. İhale bugün saat 14.00'da gerçekleştirilecek...

TOKİ Küçükçekmece Göl Konutları'nın açık arttırması bugün yapılacak! 142 bin TL'ye!

TOKİ İstanbul Küçükçekmece Göl Konutları Kapsamında inşa ettirilen 15 adet konut,  bugün   gerçekleştirilecek Açık Artırma (teklif alma) ile satışa  sunulacak. Projede yer alan konutların fiyatları 142 bin TL'den başlıyor. Açık attırma Eskidji tarafından

sabahhatin gülçelik Haberi

sabahhatin gülçelik

Enka Şirketler kurucularından Sabahattin Gülçelik'in 27. ölüm yıl dönümü. Enka Sabahhatin Gülçelik'i sevgiyle...