09 / 05 / 2024

Şaban Yavuz

Şaban Yavuz

Sözsan Danışmanlık Taahhüt Turizm İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ali Sözen, Mustafa Birkan Tüzer, Şaban Yavuz tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Yavuz Selim Madenli: Suriyeliler konut fiyatlarını arttırdı!

Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli, Suriyeliler nedeniyle evlere ilginin aşırı derecede artmasını fırsat bilen yeni tür rantçılar türediğini belirtti.

Yavuz Işık: Türkiye'deki 20 milyon konut depreme dayanıksız!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Başkanı Yavuz ışık, 17 Ağustos depreminden bu yana geçen 16 senede riskli alan ve binaların tam olarak elden geçirilemedigini vurguladı.

Yavuz Işık: Sağlam yapı hayat kurtarır!

Türkiye Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık "Nerede ne zaman kaç büyüklüğünde deprem olacağını bilemeyiz, umudumuzu kaybetmek yerine önlemlerimizi alabilir, dayanıklı ve sağlam yapılar üretebiliriz" dedi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde çalışmalar hızlandı!

İstanbul'un 3'üncü köprüsü olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde çalışmalar büyük hızla devam ediyor. Son olarak köprünün Anadolu Yakası'nda yön tabelaları bağlantı yollarına konulmaya başlandı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde ilk tabela konuldu!

İstanbul'un 3'üncü köprüsü olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde çalışmalar büyük hızla devam ediyor. Son olarak köprünün Anadolu Yakası'nda yön tabelaları bağlantı yollarına konulmaya başlandı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde son durum ne?

İstanbul'un üçüncü köprüsü olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde çalışmalar hızla devam ediyor. Araçların geçiş yapacağı 59 çelik tabliyeden 22'si yerleştirildi.

İnşaat Mühendisi Şaban Aygören'in geçici durdurma işlemi iptal edildi!

İnşaat Mühendisi Şaban AYGÖREN tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na açılan davada Ankara 15. İdare Mahkemesi’nin 11.06.2015 tarihli ve 2015/840 sayılı kararı ile geçici durdurma işlemi iptal edildi. Karar bugünkü resmi gazetede yayınlandı.

Yavuz Işık: İnşaat sektöründe tehlike yok!

THBB Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, "Yakın süreçte sektörümüzü etkileyecek bir tehlike görünmemesine karşın,yatırım fırsatlarını daha iyi değerlendirdiğimiz,sektör bileşenleriyle birlikteliğimizi artırdığımız bir dönem geçirmemiz gerekiyor" dedi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü 29 Ekim 2015'te açılacak!

Avrupa ve Anadolu yakasını üçüncü kez birbirine bağlayacak olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde inşaatın yüzde 70’i bitti. Projenin 29 Ekim 2015'te açılması planlanıyor.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde çalışmaların yüzde 70’i tamamlandı!

Avrupa ve Anadolu yakasını üçüncü kez birbirine bağlayacak olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde çalışmaların yüzde 70’i tamamlandı. Köprünün her iki yakasında bulunan kuleler 304,5 metreye ulaştı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü çalışmaların yüzde 70’i tamamlandı!

Avrupa ve Anadolu yakasını üçüncü kez birbirine bağlayacak olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde çalışmaların yüzde 70’i tamamlandı.

İnşaat Mühendisi Yavuz Gara vefat etti!

Sarıyer Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nde çalışan İnşaat Mühendisi Yavuz Gara vefat etti.Cenazesi bugün (Çarşamba) Alibeyköy Yeşilpınar Veysel Karani Camisi’nde kılınan öğlen namazının ardından İzmir Dikili’de aile mezarlığına defnedildi.

Yavuz Özcan Parkı yeni cazibe merkezi oldu!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin yıktığı İl Özel İdaresi eski binası yerine yapılan Kadın Yarı ve Yavuz Özcan Parkı yeni cazibe merkezi oldu.Vatandaşlar yapılan düzenlemeden memnun.

Şaban Yavuz Haberi

Şaban Yavuz


Sözsan Danışmanlık Taahhüt Turizm İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ali Sözen, Mustafa Birkan Tüzer, Şaban Yavuz tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 23 Ocak'ta kuruldu. 


Sözsan Danışmanlık Taahhüt Turizm İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A- DANIŞMANLIK 1-Yurtiçinde ve yurtdışında finans, ekonomi, ticari, mali ve idari tüm alanlarda yönetim, finans danışmanlığı yapmak kaydıyla, yönetim hizmeti verebilir ve tüm bu alanlarda iştigal eden kamu, yerli ve yabancı özel sektör kuruluş ve şirketlerinin danışmanlığını ve yönetimini üstlenebilir. 2-Taşınır ve taşınmazları satın alabilir, inşa edebilir, kiraya verebilir, ipotek tahsis edebilir ve fes edebilir, menkul rehini alabilir veya verebilir, satış vaadi, rehin ve ipotekte dahil olmak üzere menkul ve gayrimenkulle ilgili olarak her çeşit ayni ve şahsi hakları ihdas edebilir,...