21 / 05 / 2024

sabancı carrefour market sayısı

sabancı carrefour market sayısı

Sabancı Grubu’ nun ortağı olduğu Carrefoursa, 3 sene içinde market sayısını bine, eleman sayısını 15 bine çıkarmayı planlıyor. Carrefoursa 2014' te ise 100 market açacak...

Carrefour'un kampanyası herkesi mest etti! Bu indirimleri kaçıran dizini döver

Mutfak gereksinimleri için yapılan market masraflarına katkı sağlamak için, Carrefoursa indirimlerini başlattığını ilan etti. Özellikle ekonomik zorlukların yaşandığı şu zamanlar vatandaşa büyük rahatlık sağlayan Carrefour, indirimleri ile yine insanların yüzünü güldürmeyi başardı.

Carrefour'dan ayçiçek yağına dev indirim! arka arkaya gelen kampanyalar yüzünüzü güldürecek

Türkiye'de meydana enflasyon market ürünlerinin ücretlerini etkilemeye devam ediyor. Devamlı olarak zamlanan market ürünlerinde milyonlarca vatandaş indirim avantajı kovalıyor. Ayçiçek yağında gelen zamlar sonrasında Carrefour'dan dev indirim geldi.

Carrefour'dan indirim bombardımanı ! Öyle fiyatlar var ki buzluğunuzu et dolduracak

İndirim denildiğinde akla ilk gelen market Carrefor olmaya başladı. Enflasyonun yükselmesi ile her ürüne olduğu gibi 'et'e de zamlar arka arkaya geldi. Tam da bu noktada Carrefour et sevenleri sevindirecek bir ilan yayınladı.

Carrefour bir ülkede daha fiyatları dondurdu! Tam 100 üründe fiyatlar değişmeyecek!

Uluslararası market zincirleri arasında yer alan Carrefour, ekmek, bazı peynir çeşitleri, yoğurt, pizza, tavuk, mantar, çikolata ve mendil gibi ürünlerin fiyatlarını dondurma kararı aldı.

Carrefour, 100 üründe fiyat donduracak! Vatandaşlar akın etmeye başladı! İşte detaylar!

Fransa’nın uluslararası market zinciri Carrefour, enflasyonla mücadele kapsamında 100 üründe fiyat dondurma kararı aldı. İşte detaylar!

Fransız market zinciri CarrefourSA, 100 üründe fiyat donduracak

Fransa’nın uluslararası market zinciri Carrefour, Fransa’da yaşayan halka destek için, 100 kalem üründe “fiyatları sabit tutma ” kararı aldığını açıkladı. İşte haberin devamı.

Sabancı, Carrefoursa hisselerini satmayacak!

CarrefourSA Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi AŞ'nin sahip olduğu AVM'lerin satışına hazırlandığına ilişkin haberlerin gerçeği yansıtmadığını duyurdu.

Sabancı Holding, Carrefour'daki 946 bin 985 adet payını satacak!

Hacı Ömer Sabancı Holding, 946 bin 985 adet Carrefoursa Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi AŞ paylarını Borsa'da satacağını açıkladı. KAP'ta yapılan açıklamalar şöyle...

Carrefoursa’da 2016 hedefi bin market, 15 bin çalışan!

Sabancı Grubu’ nun ortağı olduğu Carrefoursa, 3 sene içinde market sayısını bine, eleman sayısını 15 bine çıkarmayı planlıyor. Carrefoursa 2014' te ise 100 market açacak...

Sabancı Holding, Carrefour için hukuk yoluna başvuracak!

Carrefour'un son 5 yıllık performansından memnun olmayan Sabancı Holding, 2012 yılında istifa etmişti. Sabancı Holding Perakende ve Sigorta Grup Başkanı Haluk Dinçer, sorun çözülmezse hukuki yollara başvuracaklarını söyledi...

Carrefour ile Sabancı gayrimenkul yüzünden anlaşamadı!

Carrefour ile Sabancı Holding arasındaki anlaşmazlık sürüyor. Geçen yıl Sabancı Grubu’nun ağır toplannın yönetim kurulundan istifasıyla doruğa çıkan sorunların çözümü için taraflar sürekli görüşme halinde...

Sabancı Holding, 3. havalimanı projesine sıcak bakıyor!

Sabancı Holding CEO’su Zafer Kurtul, 3. Havalimanı projesiyle ilgilendiklerini ve işletme ve inşaat işine yerli bir ortakla girebileceklerini söyledi...

Sabancı Holding Afrika'da çimento yatırımı yapacak!

Sabancı Holding CEO'su Zafer Kurtul yaptığı açıklamada Afraika ve Ortadoğu'da çimento yatırımı yapacaklarını belirtti

sabancı carrefour market sayısı Haberi

sabancı carrefour market sayısı


Sabancı Grubu’nun ortağı olduğu Carrefoursa, 3 sene içinde market sayısını bine, eleman sayısını 15 bine çıkarmayı planlıyor. 2014’te 100 market açarak bin elemanı bünyesine dahil etmeyi amaçlayan perakende şirketinin genel müdürü Mehmet Nane, orta vadede önemli oranda büyümeyi, müşterilerini artırmayı temel aldıklarını vurguladı.


Carreforsa’nın 2014 ve 2016 hedefleri, Sabancı Holding Perakende ve Sigorta Grup Başkanı Haluk Dinçer’in katıldığı basın toplantısı ile açıklandı. Toplantıda perakende sektörünün ekonominin ana dinamolarından biri olduğunu belirten Haluk Dinçer, “Sektör olarak 2013’ü yüzde 12-13 gibi bir büyüme ile tamamlayacağız. Tahmin ediyorum 2014’te de büyüme aynı 2013 ile aynı oranlarda olacaktır.” dedi. 


Dinçer, perakendeden aldığı kuvvetle Carrefoursa’nın 2014 ve 2016’da önemli hamleler yapacağını dile getirdi.


Carreforsa Genel Müdürü Mehmet Nane ise 2013 itibari ile 250 marketlerinin 7 bin elemanlarının...